Doe mee aan een Live workshop

Zomer Experience

Live in het Atelier — Juni t/m Augustus

08/07 2022

Workshop Gewassen Inkt Portretten

Van 12.30 – 16.30 uur

Leer de techniek van ‘Gewassen inkt portretten tekenen’
Ik neem je mee op reis om jouw eigen handtekening te creëren.

Speelse imperfectie

Al jaren maak ik dit soort portretten. Het is één van mijn favoriete technieken. Het is gemakkelijksnel en je creëert direct een verbluffend resultaat. Het vraagt om weinig materiaal, het resultaat is speels en imperfectie speelt de hoofdrol.

24/06
2022

Workshop Schilderen op Keramiek

Van 12.30 – 16.30 uur

Een unieke workshop waar je op zoek gaat naar jouw eigen ontwerp.

Eten van de kunst

In het verleden heb ik samen met pottenbakster Nine Milacic gewerkt aan mijn kunstproject & expositie  “Eten van de kunst”. Al mijn kunstborden zijn verkocht. Nu wil ik deze kunstbordenliefde graag met jullie delen.

05/08
2022

Workshop Intuïtief Portret Schilderen

Van 10.00 – 16.30 uur

Tijdens deze Workshop, schilder ik live met jullie mee en zal ik je zodanig begeleiden dat jij de basis technieken beheerst om op een unieke manier intuïtief een portret kunt schilderen.

Bestseller

Mijn online bestseller Basis Cursus Intuïtief Portret Schilderen gaat deze zomer LIVE. Exclusief voor deze zomer, ga ik mijn Basis Cursus Intuïtief Portret Schilderen LIVE geven in mijn Atelier. De ‘Zomer Workshop Intuïtief Portret Schilderen’

06/08
2022

Masterclass voor Leerlingen

Van 10.00 – 16.30 uur

Vanuit de juiste flow in mijn atelier gaan we met een klein groepje vrouwen Intuïtief Portretten Schilderen.
We gaan verder, daar waar we gebleven zijn… Jij kiest. 

Alumni

Deze LIVE masterclass is voor iedereen die al eerder met mij heeft samengewerkt.  (La Vie en Rose / Basis Cursus / 5 daagse Masterclass)
Mocht je hierover vragen hebben, mail me gerust. 

Zomer Experience
Live in Atelier

Van juni tot en met augustus 2022 geef ik in mijn atelier verschillende live workshops. Zie ik jou tijdens de Zomer Experience?