V.I.P. Avec Yvon (Nouveau)

Vanuit de juiste flow gaan we samen intensief aan de slag met het ontdekken van jouw authentieke stijl. Helemaal afgestemd op jou.

 

Soms voel je dat je klaar bent voor het grote werk. Dat je graag met volle kracht aan de slag wilt met je missie. Dat je stappen wilt zetten in richting de visie die je voor ogen hebt en echt tot de kern wilt gaan. Dat kan en daar help ik je graag bij. Met een V.I.P. traject passen we mijn begeleiding aan op jouw vraag. Samen kijken we wat passend is. Bij mij in het atelier? Of toch op locatie? Alles is mogelijk.

 

Wat staat je te wachten?

Misschien wil je wel vanuit je hobby een succesvolle onderneming als kunstenaar starten. We streven immers altijd naar authenticiteit dat is belangrijk. Als je weet wat jou uniek maakt en je zet deze kwaliteiten bewust in, dan haal je continu het allerbeste uit jezelf én je gaat ook nog eens zoveel sneller! Ik zie snel mooie verbindingen die je kunt leggen die jouw kwaliteiten eigen maakt.

  • Één middag tot een jaar;
  • Op locatie of bij mij in het atelier;
  • Mijn volledige aandacht voor jouw proces;
  • Samen stappen zetten naar jouw authenticiteit;
  • Voor beginners en ook voor ervaren schilders;
  • Werken naar jouw eerste serie of expositie;
  • Een mix van verschillende technieken;
  • Flexibiliteit dus, op maat voor jou!

Proef de sfeer..

 

Authenticiteit geeft energie, werkt in je voordeel en is efficiënt. Hoe beter je jezelf kent, des te duidelijker je keuzes. Wees zelfbewust, daarmee creëer je een waarachtige stijl!
Ga mee ‘en Route du Soleil’ en maak van je kunst een meesterwerk. Boek een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij, dan kijken we samen of mijn creatiedrang bij jouw persoonlijkheid past.

Werken met mij? …..Dit mag je verwachten

Wauw! Yvon leerde mij in 2 dagen hoe ik mijn perfectie kon loslaten. Wat een vrijheid mocht ik ervaren in haar inspirerende atelier, heerlijk!.  Trots dat ik met 2 zelfgemaakte échte kunstwerken naar huis ben gegaan. Mijn dank is groot! Ik kan weer volop verder, daar waar het eerder stopte! Ze heeft het vuur weer in mij laten branden. X

Sophie G

De Werelwijde blik die Yvon heeft, verbindt niet alleen het doek en het penseel met elkaar.
Maar helpt je ook nog helderder naar je eigen schoonheid, talenten én wijsheid te luisteren.
De meervoudige intelligentie die ze inzet is voor mij een Verrijking.
Yvon is slim, zakenkundig en helpt je jouw Schildertalent om te zetten in een zakelijk succes.
Niet alleen in Nederland, maar ook een internationaal een aanbeveling voor de Zelfbewuste & Talentvolle Wereldwijze Vrouwen die de Wereld Mooier willen kleuren”.

Fijke W

Coach