‘JOIE DE VIVRE’ staat bij mij centraal in mijn werk en werkwijze. Plezier beleven en vanuit dat gevoel intuïtief werken aan jezelf en je kunst.
Wat op het witte doek verschijnt is een weergave van alles wat zich in jou afspeelt, en dat is ‘unique’. Samen halen we die energie in jou naar buiten en creëren daarmee kunst met daarin jouw persoonlijke handschrift, maar we gaan ook de verdieping in.  
De kunstenares die in jouw verschuild zit laten we doorstralen naar buiten toe. In het uiterlijke straalt het innerlijke..
We bouwen samen aan jouw Image als artiest, jouw
Femme Fatale..

LA

VIE

EN ROSE

 

“Een reis naar je authenticiteit als kunstenares.”

Samen gaan we op zoek naar jouw unieke handschrift als kunstenares. We halen jouw energie van binnen naar buiten en brengen het samen op het doek. Je leert jouw persoonlijk ‘Source d’Inspiration’ kennen en verbetert je artistieke skills door middel van verdieping in het intuïtief schilderen. We laten perfectie los, gaan over op ‘Joie de Vivre’ en gaan daarmee ook praktisch aan de slag.

De L’Amour

                                        le Chemin Sûpreme

 

Ontdek de ware kunst van het leven. ‘Art de Vivre’,

 

Daar gaat mijn allernieuwste traject over. Het innerlijke en uiterlijke komen samen op het doek, maar ook in de realiteit. Ik leer je naast de schilderkunst ook de kunst van het leven. “Art de Vivre” door middel van Intensieve persoonlijke begeleiding, livedagen, masterclasses, 1:1 sessies, persoonlijke groei, intuïtie, verdieping in de kunst, het ‘nieuwe’ ondernemen en meer…., maar vooral vanuit plezier.

Als een ‘ware artiest’ dat is wat jou en jouw werk
unique’ maakt. ‘Het’ plaatje compleet. 
                                                     De L’Amour.

 

 

 

 

Als een Franse tulp.

Nu nog omringd door groene bladeren, maar van binnen al stralend van kleur.
Het staat symbool voor jouw startpunt.. Samen laten we je weer bloeien zodat de wereld kan genieten van jouw kleurenspel.
Laissez Fair….

Le chemin suprême