Kunstenares Yvon van Bergen leert jou vanuit je gevoel portretten te schilderen in dé schilder Masterclass van 2018. Stap gelijk in deze unieke en creatieve reis op weg naar je eigen handschrift.
deze creatieve reis is voor jou als jij:
Vanuit je intuïtie en eigen handschrift wilt leren portretten te schilderen.
Weer wilt leren spelen met en vanuit je creativiteit.
Kennis wilt maken met de bijzondere rituelen van Yvon van Bergen waardoor ze zo goed bij haar intuïtie komt.
Meer over verschillende schildertechnieken wilt leren.
Intuïtief en procesmatig wilt leren werken en hoe je vanuit daar een serie gaat laten ontstaan.

Creatie ontstaat in je eigen wereld
Daarom geloof ik ook zo in deze online schilder Masterclass, jij bekijkt de video’s vanuit jouw vertrouwde omgeving op jouw tijd. Ik neem je vanaf het eerste moment mee op deze creatieve reis. Ik weet hoe jij mag starten, zelfs als je een “witte doek angst” hebt! Het kán in mijn lessen nooit fout gaan.

Gaaf, ik doe mee voor 297,- euro!

het geheim van yvon van bergen

Het is voor mij eindelijk zover, ik mag en ga jou in deze Masterclass leren wat ik zelf heb geleerd. In deze Masterclass krijg je het geheim van de smid! Dat ik dit geheim nu met jou ga delen, mijn kennis, opgedane ervaring en mijn passie aan jou doorgeven voelt als een enorme vrijheid. De Masterclass over de schoonheid van schilderen, vanuit jouw eigen handschrift ontdekken is nu open!

DE KLEUREN VAN YVON

Kleur is een rode draad in mijn leven. Dat zie je vast al terug in mijn foto’s en werk. Nadat ik de kappersacademie heb gevolgd en daar jarenlang een succesvolle salon in heb gerund heb ik me daarna gespecialiseerd als kleurspecialiste vanuit de opleiding kleur, kleding & stijl adviseuse. Van daaruit ben ik de 5 jarige opleiding schilderkunst gaan volgen aan de Kunstacademie Schone Kunsten. Ook werk ik al jaren met Annie Sloan verfproducten voor het interieur wat een enorme waardevolle toevoeging is. Mijn portretten zijn kleurrijk en ik krijg vaak de vraag hoe ik aan deze kleurencombi’s kom. Veel doe ik vanuit mijn speelse gevoel, maar natuurlijk zit hier een kleurentheorie en veel ervaring achter. In deze Masterclass ga ik je alles vertellen over hoe ik mijn kleuren opbouw, deze met elkaar meng en komen er ook hele bijzondere kleuren theorieën aan bod.
hoe gaat de online schilder masterclass in zijn werk

De online schilder Masterclass duurt 6 weken. Je krijgt direct toegang tot week 1, daarna gaat er iedere week een nieuwe module open. Yvon begeleidt je in deze periode door middel van opgenomen video’s waarin ze al haar kennis, kunde, geheimen en ervaringen met je gaat delen zodat jij prachtig gaat schilderen.

Je doorloopt de online schilder Masterclass voor een periode van zes weken waarin je toegang krijgt tot de besloten online schilder Masterclass community die in een Facebook groep gevormd is waarna je na betaling direct toegang tot krijgt.
Elke maandag komt er een nieuwe les vrij, die je per e-mail toegezonden krijgt. Deze video kun je op elk moment terugkijken en daardoor ga je heel gemakkelijk in je eigen tempo de online schilder Masterclass doorlopen. De video’s blijven een jaar beschikbaar om terug te kijken.
Yvon geeft je veel meer in deze Masterclass dan het schilderen, ze neemt je “behind the scenes” mee in haar dagelijkse rituelen om in contact te komen met haar en jouw intuïtie. Vanuit daar ga je op een compleet nieuwe manier vanuit je creativiteit werken.

Gaaf, ik doe mee voor 297,- euro!

wat deelnemers zeggen over yvon
‘Heerlijk dat mijn creativiteit weer los komt! Heerlijk Yvon!! Zo leuk de lessen van je!’
‘Ik ga zoals je ziet helemaal los. Wat een bevrijding in mij.’
‘Ik sta ‘s morgens al blij op… Weer een filmpje en nieuwe opdracht. Er is echter een nadeel… Ik kan niet stoppen.’
‘Het is juist zo lekker om eens een keer níét te denken! Van tekenen word ik rustig en muziek maakt mijn hoofd leeg, perfecte combinatie!’
‘Ik wilde eigenlijk niet meedoen Yvon, of ergens op de achtergrond. Maar je hebt me en ik kon het niet laten. Nu ben ik zo enthousiast dat ik het niet kan laten om te delen. Supergaaf wat je hier doet en hoe je het doet!’
‘I am so addicted. Even without knowing the language!’