INTUÏTIEF PORTRET SCHILDEREN

Een ‘Live’ Masterclass exclusief voor studenten en oud studenten van Academy ‘La Vie en Rose’
Deze exclusieve Live dag gaan we met een enthousiast klein groepje intuïtief één of meerdere portretten creëren.
We gaan vrij werken. Jij mag zelf bepalen wat je deze dag wilt leren en ervaren.
Ik ga jullie deze dag persoonlijk begeleiden.

SPÉCIALEMENT POUR TOI.

We gaan ervoor zorgen dat jouw kunstwerk klaar is voor aan de muur…..Gegarandeerd!
Ik zie direct hoe jij je werk het beste kan verbinden tot een harmonieus eindresultaat!

 

 

 

Zij gingen je voor….

Juliette van B

Op 8 december 2019 hebben we een Masterclass gehad van Yvon.
Ze laat je helemaal vrij wat je wilt gaan doen. Zo krijg je een schilderij wat wel van jezelf is met een touch van Yvon.
Om naar elkaars werk te kijken en over kunst te praten werd dit een zeer leerzame en inspirerende dag.

Birgitta van der L

“De Masterclass bij Yvon vond ik geweldig en super inspirerend. Yvon heeft het vermogen de juiste sfeer te scheppen waardoor je gaat creëren. De andere deelnemers hadden meer ervaring dan ik. Daarom was ik een beetje onzeker om te beginnen. Gelukkig wist Yvon precies wat ze kon zeggen en doen om die onzekerheid bij mij weg te nemen en me het gevoel te geven dat alles helemaal goed was. Ze kon afstemmen op mijn energie en wat ik wilde maken, en kon me daar dan ook in adviseren en begeleiden. Ik vond het heel tof om te zien dat er toen iets ontstond wat helemaal bij mij paste maar waar ze wel bij heeft geholpen, zonder dat het een kunstwerk is geworden met haar signatuur. Het atelier van Yvon is een heerlijke plek om te creëren, inzichten te krijgen en ideeën op te doen. De masterclass is wat mij betreft echt een aanrader!”

Trudy L

De Masterclass bij Yvon heeft me nog meer geleerd gewoon te DURVEN en te geloven dat ook JIJ het kunt!
‘Het geloof in jezelf is je grootste kracht’!

Erna L. België

De Academy van Yvon brak bij mij iets open. Ik ontdekte opnieuw mijn creativiteit waar ik als kind zo van kon genieten. En het mooiste wat ik mocht ervaren was, dat ik -vanuit mijn eigenheid- dúrfde te schilderen. Yvon gaf me zelfvertrouwen om mijn handschrift creatief te gebruiken en dat ook te waarderen.
Ik heb dan ook de Masterclass gedaan. Wat een boost van zelfvertrouwen heeft dit  me gegeven. Yvon wist dadelijk waar mijn knelpunt zat. Vanuit mijn evolutiepunt als beginnende schilder kreeg ik tools om mijn schilderwerk op te bouwen. In een gezellige creatieve sfeer voelde ik me helemaal thuis. De Masterclass heeft me helemaal doen openbloeien om er volledig voor te gaan. Het was zozeer de moeite waard.
Yvon van Bergen, …. wat een zalig MENS! Ze is zo inspirerend door haar warme persoonlijkheid. Je wordt helemaal meegezogen in haar creativiteit en motivatie. Ze is een ware bron van inspiratie, of zoals haar naam weergeeft… een -Berg- aan inspiratie.

 

Waar en wanneer?

 

 

De data van deze exclusieve Masterclass zal ruim op tijd en in overleg plaatsvinden.  Deze zal in kleine groepjes gegeven worden. (Max 6)

De Live Masterclass wordt gehouden in mijn atelier. Bij warm weer kan eventueel in onze tuin geschilderd worden.

Deze creatieve inspirerende Masterclass is inclusief drankjes, versnaperingen en een gezonde lunch.

Prijs 595,00

 

 

Optioneel: Masterclass één op één is ook mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.

 

Atelier Yvon van Bergen
Heijenseweg 61
6591 HB Gennep