INTUÏTIEF PORTRET SCHILDEREN

Een ‘Live’ Masterclass voor iedere student die mijn Academy Intuïtief Portret Schilderen
heeft gevolgd of nog volgt. 

Deze Live dag gaan we met een enthousiast groepje max 4 personen intuïtief een portret schilderen.

We gaan vrij werken en de perfectie voorbij.
Ik zal jullie deze dag persoonlijk begeleiden.

SPÉCIALEMENT POUR TOI.

Ik ga ervoor zorgen dat jouw kunstwerk klaar is voor aan de muur…..Gegarandeerd!
Ik kan direct zien hoe jij je werk kan verbinden tot een harmonieus eindresultaat!

 

             Deal

Wat  heb je nodig

Voor deze inspirerende LIVE Masterclass breng je zelf je favoriete materiaal mee.
We werken deze dag met acryl verf, 3 basis kleuren en een zwart en wit is eventueel al genoeg!
Een assortiment penselen / kwasten van groot naar klein.
Je mag op papier of op doek werken (max 50 x 70 cm) maar neem ook goedkoop studiepapier mee!
Je kunt hier op tafels werken of op schildersezels. Ik heb er een aantal (mag je reserveren)
Of neem een veldezel mee.

 

 

Zij gingen je voor….

Juliette van B

Op 8 december 2019 hebben we een Masterclass gehad van Yvon.
Ze laat je helemaal vrij wat je wilt gaan doen. Zo krijg je een schilderij wat wel van jezelf is met een touch van Yvon.
Om naar elkaars werk te kijken en over kunst te praten werd dit een zeer leerzame en inspirerende dag.

Trudy L

De Masterclass bij Yvon heeft me nog meer geleerd gewoon te DURVEN en te geloven dat ook JIJ het kunt!
‘Het geloof in jezelf is je grootste kracht’!

Erna L. België

De Academy van Yvon brak bij mij iets open. Ik ontdekte opnieuw mijn creativiteit waar ik als kind zo van kon genieten. En het mooiste wat ik mocht ervaren was, dat ik -vanuit mijn eigenheid- dúrfde te schilderen. Yvon gaf me zelfvertrouwen om mijn handschrift creatief te gebruiken en dat ook te waarderen.
Ik heb dan ook de Masterclass gedaan. Wat een boost van zelfvertrouwen heeft dit  me gegeven. Yvon wist dadelijk waar mijn knelpunt zat. Vanuit mijn evolutiepunt als beginnende schilder kreeg ik tools om mijn schilderwerk op te bouwen. In een gezellige creatieve sfeer voelde ik me helemaal thuis. De Masterclass heeft me helemaal doen openbloeien om er volledig voor te gaan. Het was zozeer de moeite waard.
Yvon van Bergen, …. wat een zalig MENS! Ze is zo inspirerend door haar warme persoonlijkheid. Je wordt helemaal meegezogen in haar creativiteit en motivatie. Ze is een ware bron van inspiratie, of zoals haar naam weergeeft… een -Berg- aan inspiratie.

Waar en wanneer?

 

Atelier Yvon van Bergen
Heijenseweg 61
6591 HB Gennep 

Zaterdag  7 december  2019        VOL
Zondag     8 december  2019        VOL

Donderdag 21 mei   2020

Tijden: van 10.00 uur tot 16.00 uur.

De Live Masterclass wordt gehouden in mijn atelier. Bij warm weer kan eventueel in onze tuin geschilderd worden.
Max 4 personen.

WAT KOST HET?

€ 747,00,

Deze creatieve inspirerende Masterclass is inclusief drankjes, versnaperingen en een gezonde lunch.

 

P.S   Deelnemers van LA VIE en ROSE (exclusief traject) die een Masterclass Ticket, hebben ontvangen kunnen deze hieronder activeren.