Samen gaan we op zoek naar jouw unieke handschrift als kunstenares. We halen jouw energie van binnen naar buiten en brengen het samen op het doek. Je leert jouw persoonlijk ‘Source d’Inspiration’ kennen en verbetert je artistieke skills door middel van verdieping in het schilderen. We laten perfectie los, gaan over op ‘Joie de Vivre’ en gaan daarmee ook praktisch aan de slag.

 

‘La Vie en Rose’ 

           

       is voor jou als jij…….

 • Vanuit Intuïtie portretten wilt leren schilderen:
 • Je eigen handschrift en authenticiteit als artiest wilt  ontdekken;
 • Meer verdieping zoekt in het schilderen;
 • Weer plezier wilt beleven in creatieve processen;
 • Perfectie los wil laten en ‘Joie de Vivre’ in het schilderen wilt ervaren;
 • Geïnspireerd wilt voelen en vanuit daar wilt creëren.

Ik vertel je niet alleen hoe ik zelf zo goed bij mijn intuïtie kan komen, maar laat je ervaren hoe je dat zelf ook kan gaan doen. Vanuit daar leer ik je meer over schildertechnieken en laat ik je al mijn geheimen, kennis en kunde zien die jou gaan helpen om prachtige portretten te schilderen op een intuïtieve manier.

Voor deze Academy maakt het niet uit of je nog nooit hebt geschilderd of misschien ben je wel je creatieve expressie  kwijtgeraakt. Stap voor stap neem ik je mee en wijs ik je de richting op zoek naar jouw eigenheid. Daarin combineren we het creatieve aspect, maar ook jouw schoonheid als vrouw: het innerlijk en uiterlijk. Dat mag je gaan zien!

 

 

Meer weten?  Mail me gerust voor meer informatie. We kunnen samen kijken of dit traject geschikt bij je past.

O ja…..La Vie en Rose is speciaal
“pour femmes”

 

dit mag je verwachten….

LA VIE EN ROSE

 • 7 maanden neem ik je mee op reis naar jouw authentieke stijl.
 • Iedere maand een nieuwe module online (toegang voor 14 maanden tot al het videomateriaal)
 • 2 individuele online gesprekken voor jouw Innerlijke reis.
 • Live kennismakingsdag dag Source d’ inspiration in mijn ‘Art de Maison’ in Gennep  data’s 13 en 14 december 2019
 • Live Feedbackdag voor deelnemers La Vie en Rose.  
 • Toegang tot een Facebookgroep met mede-creatievelingen om ervaringen uit te wisselen (incl. Live vragenuur iedere maand)
 • Live video’s, (je kijkt over mijn schouder mee), opdrachten, inzichten, inspiratie, tips en tricks. 
 • Direct instappen.
 • Na zeven maanden maak jij wellicht de stap naar verkoop en besluit je jouw serie portretten die je hebt gemaakt te verkopen.. Ik deel mijn verkoopstrategie! Voilà!.

Tres jolie, ik ga mee voor 1200,- euro!

Testimonials

SIMONE KONING

” LA VIE EN ROSE, ik ben er eigenlijk op mijn intuïtie ingestapt, wist niet goed wat ik ervan moest verwachten maar het leek me wel wat. Nu, drie maanden verder ben ik zo blij dat ik dat heb gedaan. Het is een feest om te schilderen, ik kan niet wachten tot ik weer kan beginnen, jezelf in het schilderen verliezen – zoals Yvon het altijd noemt – dat overkomt mij ook echt. Het plezier, het vrije werken, het buiten de lijntjes schilderen… Yvon kan inspireren en voeden, ze vertelt, ze deelt, ze is puur. Met haar filmpjes kijk je mee over haar schouder enet is magie. Het is een groot geschenk dat ik mezelf heb gegeven..”

TRUDY LANGEVELD

“Yvon kwam voor mij op het juiste moment op mijn pad. Het kan eigenlijk geen toeval zijn, zo ervaar ik dat nu. Ik ben bij haar de online ACADEMY  “La Vie en Rose” gaan volgen en heb er tot op de dag van vandaag geen spijt van. Ze geeft op een inspirerende, “anders dan anders manier” invulling aan het programma. Ze maakt me bewust van mijn intuïtie zonder zweverig te zijn en draagt zaken aan die nieuw voor me zijn. Ik krijg inspiratie waardoor er nieuwe ideeën ontstaan, ook op zakelijk vlak. Yvon is naast een inspirator op schildersgebied ook op persoonlijk vlak heel waardevol. Yvon is een lieve, zelfbewuste vrouw met lef en veel kwaliteiten. Ze geeft je tools en vertrouwen om in je kracht te staan. Ik kan haar van harte aanbevelen, zij raakt namelijk echt je hart!

www.TLInteriors.nl

MARRIT REKERS

“Onder echt goed te weten wat me te wachten stond, begon ik aan de lessen Intuïtief Portretschilderen van Yvon. Wat ontstond was ruimte om te experimenteren met lijnen, kleuren, materialen. Telkens zonder te weten waar ik op uit zou komen. Steeds meer durfde ik hierin af te gaan op mijn intuïtie, en dit werkte haast therapeutisch. De handvatten die Yvon je biedt, scheppen een prachtig kader van waaruit je vrij kunt leren spelen op het doek.

IDHUNA TARDJOPAWIRO

“Ik volgde de 5 daagse Intuïtief portret schilderen en kwam zoveel dichter bij mezelf door de opdrachten dat de Academy een logisch gevolg was. Haar website is overzichtelijk, de video’s zijn inspirerend, duidelijk en altijd een feestje om naar te kijken
Ik zou het AB-SO-LUUT opnieuw doen. Ik had het voor geen goud willen missen. Ik heb mezelf weer ‘teruggevonden’. Mijn creativiteit en de passie die daar altijd bij heeft gehoord. Het was ‘weg’ na jaren rennen vliegen voor mijn werk. Deze Academy is voor mij van onschatbare waarde (vanaf dag 1 al).”

www.idhuna.com

MARJAN GRIMME

“Ik wilde losser worden in mijn werk en door de vijfdaagse online masterclass  intuïtief portret schilderen leek mij dit een goed idee. De ACADEMY heeft een mooie omgeving is duidelijk en overzichtelijk. Het inloggen gaat makkelijk. Het maakt je steeds weer nieuwsgierig naar de volgende les. Ik zou het opnieuw kopen, het is de investering zeker waard.

Tot nu toe heb ik veel plezier in het maken van de portretten, het anders opzetten dan de traditionele manier, dat maakt mijn portretten vrijer, er zit met beweging in. Ik heb zeker nog niet alles gedaan maar gelukkig hebben we daar een jaar de tijd voor.”

MARIËLLE VAN 'T WOUT

“De 5-daagse masterclass online intuïtief portret schilderen raakte bij mij een snaar. Ik werd daar zo geïnspireerd, nieuwsgierig en het smaakte naar (veel) meer. De Academy Intuïtief portret Schilderen is dus een logisch gevolg hierop geweest. Deze Academy is voor mij in één woord; SUPER! De online leeromgeving is naast overzichtelijk ook heel mooi opgezet. De video’s zijn inspirerend, rustgevend en geven een heel mooi beeld van de opbouw van het werk. Heerlijke muziek erbij, de combinatie die mij persoonlijk de mood en vibe geven om aan de slag te gaan. Ik ben fan geworden van jouw manier van inspireren (tone of voice – muziek – de opdrachten). Ik heb weer meer passie voor het creëren gekregen, ik kan vaak niet wachten om de studio in te duiken en met de lessen, de opdrachten of eigen ideeën aan de slag te gaan! Geen must maar een drive. Met alle rust en minder onzekerheid.”

‘crème de la crème’ van yvon van bergen

De deuren zijn geopend……Ik mag je gaan inspireren, iets wat ik het allerliefste doe. ‘La Vie en Rose’ is voor degenen die voelen dat er meer in hun zit dan de standaard kunstenares. Voor degenen die willen leren om vanuit intuïtie de mooiste portretten neer te zetten, die weergeven wie ze zijn en waar ze voor staan. Ik ga je leren wat ik zelf geleerd heb. Je krijgt van mij de crème de la crème. Dat ik nu al mijn geheimen, mijn kennis, opgedane ervaring en mijn passie aan jou mag doorgeven voelt voor mij als een enorme vrijheid! De schoonheid van intuïtief portret schilderen is zo mooi en nog zo onontdekt.. Vanuit jouw eigen handschrift neem ik je graag mee op deze ontdekkingsreis..

 

Tres jolie, ik ga mee voor 1200,- euro!

een blik op mijn programma…..

Entreé

Ik ga je inspireren en vertellen hoe jij de komende 7 maanden op ontdekkingsreis gaat naar je eigen creatieve intuïtie.
Je start met een
A là Yvon portret variant waar creëren in alle vrijheid centraal staat. Weg met perfectie en terug naar je gevoel.  

Inspiration 

 Ik laat je ‘Live’ meegenieten met mijn creaties tot kunst om je zo de inspiratie te doen herontdekken. Inspiratie brengt je in beweging en geeft je nieuwe kracht

Coleu

Kleur staat bij mij centraal. Ik leer je hoe je intuïtief kleuren kiest en mengt en deze harmonieus op het doek krijgt. Ook ga ik je persoonlijk iets vertellen over jouw unieke kleuren.

Styles de peinture

Speels, abstract en mysterieus zijn woorden die mijn stijl goed omschrijven, maar wat past er bij jou? We gaan op zoek naar jouw persoonlijke stijl. Dan kun je aan de slag met je eigen serie werken. 

 

Peinture

Naast acrylverf komt olieverf met palet messen ook aan bod. Starten vanuit bewerkte ondergrond…Ik laat je de magie van kunst zien. 

 

Technique

We gaan ook  o.a. met mixed media werken…verschillende materialen in één kunstwerk.  Ik laat je o.a zien hoe een afgeschreven werk weer prachtig nieuw leven krijgt. Geschilderde doeken mislukken bij mij nooit. Ze wachten gewoon om weer opnieuw geboren te worden.  

Touche Finale

Elk portret heeft zijn eigen afsluiting. Zo weet je dat je dat je werk klaar is. geen twijfels meer, ik geef je de handvatten zodat je kunt voelen wanneer je mag stoppen. Daarnaast leer ik je over prijsstellingen, tarieven en hoe je je werk kunt verkopen. 

WERKEN VAN STUDENTEN

 Ik doe wat ik het liefste doe.
Mijn kennis en bovenal passie doorgeven om te gaan creëren vanuit je intuïtie.
‘Joie de vivre’ alles is goed en alles mag ontstaan.

Dankbaar voor deze mooie beelden gevuld vanuit lol, joy en plezier.
Ontstaan vanuit ieder haar eigen intuïtie.

Intuïtief portret schilderen.

Ik ben Yvon van Bergen, geboren in Nijmegen en rond mijn 40e gestart als professioneel kunstenares. Maar (imperfecte) schoonheid hield mij al veel langer bezig. Als een bloem die van buiten naar binnen bloeit, ben ik zelf begonnen met leren over de uiterlijke kunst. Kleding, styling, haar.. Hoe haal je de Femme Fatale in een vrouw naar boven? Dat boeit mij enorm.

Naarmate ik groeide, ontdekte ik de innerlijke kunst.. Ik ontdekte dat de schoonheid van een vrouw dieper ligt dan alleen de oppervlakte. The inside out: dat werd het doel en dat kwam samen toen ik me ging verdiepen in de schilderkunst. Alles komt samen in het werk wat ik nu maak en doe. De vrouw centraal, de Femme Fatale in de spotlight. Vanuit het innerlijke, komt het uiterlijke en samengevoegd ontstaat er ware kunst op het doek en in de artiest zelf. Dat is echte schoonheid

Tres jolie, ik ga mee voor 1200,- euro!