Samen gaan we op zoek naar jouw unieke handschrift als kunstenares. We halen jouw energie van binnen naar buiten en brengen het samen op het doek. Je leert jouw persoonlijk ‘Source d’Inspiration’ kennen en verbetert je artistieke skills door middel van verdieping in het schilderen. We laten perfectie los, gaan over op ‘Joie de Vivre’ en gaan daarmee praktisch aan de slag.

 

‘La Vie en Rose’ 

           

       is voor jou als jij…….

 • Vanuit Intuïtie portretten wilt leren schilderen:
 • Je eigen handschrift en authenticiteit als artiest wilt  ontdekken;
 • Meer verdieping zoekt in het schilderen;
 • Weer plezier wilt beleven in creatieve processen;
 • Perfectie los wil laten en ‘Joie de Vivre’ in het schilderen wilt ervaren;
 • Geïnspireerd wilt voelen en vanuit daar wilt creëren.

Ik vertel je niet alleen hoe ik zelf zo goed bij mijn intuïtie kan komen, maar laat je ervaren hoe je dat zelf ook kan gaan doen. Vanuit daar leer ik je meer over schildertechnieken en laat ik je al mijn geheimen, kennis en kunde zien die jou gaan helpen om prachtige portretten te schilderen op een intuïtieve manier.

Voor deze Academy maakt het niet uit of je nog nooit hebt geschilderd of misschien wel je creatieve expressie bent kwijtgeraakt. Stap voor stap neem ik je mee en wijs ik je de richting op zoek naar jouw eigenheid. Daarin combineren we het creatieve aspect, maar ook jouw schoonheid als vrouw: het innerlijk en uiterlijk. Dat mag je gaan zien!

 

 

Mail me gerust voor meer informatie…..Twijfel je misschien nog? 
Wellicht is een vrijblijvend kijkje in mijn Academy met een proefles een optie…Hoor het graag!

O ja…..La Vie en Rose  is speciaal
“pour femmes”

dit mag je verwachten….

LA VIE EN ROSE

 • 7 maanden neem ik je mee op reis
 • Iedere maand een nieuwe module online (toegang voor 14 maanden)
 • 2 individuele online gesprekken voor jouw Innerlijke reis
 • Live Dag in mijn Atelier aan huis, met andere deelnemers
 • Toegang tot een Facebookgroep met mede-creatievelingen om ervaringen uit te wisselen (incl. Live vragenuurtje iedere maand)
 • Live video’s, opdrachten, inzichten, inspiratie, tips en tricks
 • Direct instappen individueel of in groepsverband (instromen kan tot 30 oktober 2019)
 • Na zeven maanden maak jij wellicht de stap naar verkoop Besluit je jouw serie portretten die je hebt gemaakt te verkopen.. Ik deel mijn verkoopstrategie! Voilà!

Tres jolie, ik ga mee voor 777,- euro!

“Ik volgde de 5 daagse Intuïtief portret schilderen en kwam zoveel dichter bij mezelf door de opdrachten dat de Academy een logisch gevolg was. Haar website is overzichtelijk, de video’s zijn inspirerend, duidelijk en altijd een feestje om naar te kijken
Ik zou het AB-SO-LUUT opnieuw doen. Ik had het voor geen goud willen missen. Ik heb mezelf weer ‘teruggevonden’. Mijn creativiteit en de passie die daar altijd bij heeft gehoord. Het was ‘weg’ na jaren rennen vliegen voor mijn werk. Deze Academy is voor mij van onschatbare waarde (vanaf dag 1 al).”

Tevreden deelnemers

IDHUNA
TARDJOPAWIRO

“Ik heb mezelf weer ‘teruggevonden’. Mijn creativiteit en de passie die daar altijd bij heeft gehoord.”

‘crème de la crème’ van yvon van bergen

De deuren zijn geopend.. Het is zo ver.. Ik mag je gaan inspireren, iets wat ik het allerliefste doe. ‘La Vie en Rose’ is voor degenen die voelen dat er meer in hun zit dan de standaard kunstenares. Voor degenen die willen leren om vanuit intuïtie de mooiste prtretten neer te zetten, die weergeven wie ze zijn en waar ze voor staan. Ik ga je leren wat ik zelf geleerd heb. Je krijgt van mij de crème de la crème. Dat ik nu al mijn geheimen, mijn kennis, opgedane ervaring en mijn passie aan jou mag doorgeven voelt voor mij als een enorme vrijheid! De schoonheid van intuïtief portret schilderen is zo mooi en nog zo onontdekt.. Vanuit jouw eigen handschrift neem ik je graag mee op deze ontdekkingsreis..

 

Tevreden deelnemers

MARIELLE

TEN BERG

“Ik heb al zoveel geleerd in deze Academy intuïtief Portret Schilderen. Het opent mogelijkheden waar ik nooit aan gedacht had.”

“Deze online Academy heb ik gekocht nadat ik de vijfdaagse online intuïtief portret schilderen gevolgd had. Die vond ik fantastisch, dit is nog fantastischer. Je video’s zijn reuze, inspirerend, duidelijke uitleg, soms zelfs spannend, zoals video 2 in week vier met dat gezicht dat steeds verandert. De online omgeving is prachtig. Ik heb al zoveel geleerd, het opent mogelijkheden waar ik nooit aan gedacht had, ik zie ook steeds meer mogelijkheden en ideeën. Er valt nog veel te oefenen, er zit veel leerstof in deze Academy. Je brengt de stof duidelijk, gestructureerd. Geen chaos, je laat ons niet met onzekerheden en vragen achter na het kijken van de video’s. Ik merk dat ik speelser word, vrijer in mijn manier van werken. Ik was al een tijdje bezig met figuurtekenen, begon met beeldhouwen in speksteen waarbij ik gezichten en mensen maakte, toen kwam jij op mijn pad. Helemaal op het juiste moment!”

Tres jolie, ik ga mee voor 777,- euro!

een blik op mijn programma…..

Entreé

Ik ga je inspireren en vertellen hoe jij de komende 7 maanden op ontdekkingsreis gaat naar je eigen creatieve intuïtie.
Je start met een
A là Yvon portret variant waar creëren in alle vrijheid centraal staat. Weg met perfectie en terug naar je gevoel.  

Inspiration 

 Ik laat je ‘Live’ meegenieten met mijn creaties tot kunst om je zo de inspiratie te doen herontdekken. Inspiratie brengt je in beweging en geeft je nieuwe kracht

Coleu

Kleur staat bij mij centraal. Ik leer je hoe je intuïtief kleuren kiest en mengt en deze harmonieus op het doek krijgt. Ook ga ik je persoonlijk iets vertellen over jouw unieke kleuren.

Styles de peinture

Speels, abstract en mysterieus zijn woorden die mijn stijl goed omschrijven, maar wat past er bij jou? We gaan op zoek naar jouw persoonlijke stijl. Dan kun je aan de slag met je eigen serie werken. 

 

Peinture

Naast acrylverf komt olieverf met palet messen ook aan bod. Starten vanuit bewerkte ondergrond…Ik laat je de magie van kunst zien. 

 

Technique

We gaan aan de slag met o.a. mixed media…verschillende materialen in één kunstwerk.  Ik laat je zien hoe afgeschreven werk weer prachtig nieuw leven krijgt. Geschilderde doeken mislukken bij mij nooit. Ze wachten gewoon om weer opnieuw geboren te worden.  

Touche Finale

Elk portret heeft zijn eigen afsluiting. Zo weet je dat je dat je werk klaar is. geen twijfels meer, ik geef je de handvatten zodat je kunt voelen wanneer je mag stoppen. Daarnaast leer ik je over prijsstellingen, tarieven en hoe je je werk kunt verkopen. 

WERKEN VAN STUDENTEN

 Ik doe wat ik het liefste doe.
Mijn kennis en bovenal passie doorgeven om te gaan creëren vanuit je intuïtie.
‘Joie de vivre’ alles is goed en alles mag ontstaan.

Dankbaar voor deze mooie beelden gevuld vanuit lol, joy en plezier.
Ontstaan vanuit ieder haar eigen intuïtie.

Intuïtief portret schilderen

Tevreden deelnemers

MARIËLLE
VAN ‘T WOUT

“Dankzij de Academy Intuïtief Portret Schilderen heb ik weer meer passie voor het creëren gekregen. Met alle rust en minder onzekerheid.”

“De 5-daagse masterclass online intuïtief portret schilderen raakte bij mij een snaar. Ik werd daar zo geïnspireerd, nieuwsgierig en het smaakte naar (veel) meer. De Academy Intuïtief portret Schilderen is dus een logisch gevolg hierop geweest. Deze Academy is voor mij in één woord; SUPER! De online leeromgeving is naast overzichtelijk ook heel mooi opgezet. De video’s zijn inspirerend, rustgevend en geven een heel mooi beeld van de opbouw van het werk. Heerlijke muziek erbij, de combinatie die mij persoonlijk de mood en vibe geven om aan de slag te gaan. Ik ben fan geworden van jouw manier van inspireren (tone of voice – muziek – de opdrachten). Ik heb weer meer passie voor het creëren gekregen, ik kan vaak niet wachten om de studio in te duiken en met de lessen, de opdrachten of eigen ideeën aan de slag te gaan! Geen must maar een drive. Met alle rust en minder onzekerheid.”

“Ik wilde losser worden in mijn werk en door de vijfdaagse online masterclass  intuïtief portret schilderen leek mij dit een goed idee. De ACADEMY heeft een mooie omgeving is duidelijk en overzichtelijk. Het inloggen gaat makkelijk. Het maakt je steeds weer nieuwsgierig naar de volgende les. Ik zou het opnieuw kopen, het is de investering zeker waard.

Tot nu toe heb ik veel plezier in het maken van de portretten, het anders opzetten dan de traditionele manier, dat maakt mijn portretten vrijer, er zit met beweging in. Ik heb zeker nog niet alles gedaan maar gelukkig hebben we daar een jaar de tijd voor.”

Tevreden deelnemers

MARJAN

 

“Tot nu toe heb ik veel plezier in het maken van de portretten, het anders opzetten dan de traditionele manier, dat maakt mijn portretten vrijer, er zit meer beweging in.”

Hi,

Ik ben Yvon van Bergen, geboren in Nijmegen en rond mijn 40e gestart als professioneel kunstenares. Maar (imperfecte) schoonheid hield mij al veel langer bezig. Als een bloem die van buiten naar binnen bloeit, ben ik zelf begonnen met leren over de uiterlijke kunst. Kleding, styling, haar.. Hoe haal je de Femme Fatale in een vrouw naar boven? Dat boeit mij enorm.

Naarmate ik groeide, ontdekte ik de innerlijke kunst.. Ik ontdekte dat de schoonheid van een vrouw dieper ligt dan alleen de oppervlakte. The inside out: dat werd het doel en dat kwam samen toen ik me ging verdiepen in de schilderkunst. Alles komt samen in het werk wat ik nu maak en doe. De vrouw centraal, de Femme Fatale in de spotlight. Vanuit het innerlijke, komt het uiterlijke en samengevoegd ontstaat er ware kunst op het doek en in de artiest zelf. Dat is echte schoonheid

Tres jolie, ik ga mee voor 777,- euro!