Ontdek de ware kunst van het leven. ‘Art de Vivre’,

Samen gaan we op zoek naar jouw unieke handschrift als kunstenares. We halen jouw energie van binnen naar buiten en brengen het samen op het doek. Je leert jouw persoonlijk ‘Source d’Inspiration’ kennen en verbetert je artistieke skills door middel van verdieping in het schilderen. We laten perfectie los, gaan over op ‘Joie de Vivre’ en gaan daarmee ook praktisch aan de slag.

 

‘La Vie en Rose’ 

           

       is voor jou als jij…….

 • Vanuit Intuïtie portretten wilt leren schilderen:
 • Je eigen handschrift en authenticiteit als artiest wilt  ontdekken;
 • Meer verdieping zoekt in het schilderen;
 • Weer plezier wilt beleven in creatieve processen;
 • Perfectie los wil laten en ‘Joie de Vivre’ in het schilderen wilt ervaren;
 • Geïnspireerd wilt voelen en vanuit daar wilt creëren.

Ik vertel je niet alleen hoe ik zelf zo goed bij mijn intuïtie kan komen, maar laat je ervaren hoe je dat zelf ook kan gaan doen. Vanuit daar leer ik je meer over schildertechnieken en laat ik je al mijn geheimen, kennis en kunde zien die jou gaan helpen om prachtige portretten te schilderen op een intuïtieve manier.

Voor deze Academy maakt het niet uit of je nog nooit hebt geschilderd of misschien ben je wel je creatieve expressie  kwijtgeraakt. Stap voor stap neem ik je mee en wijs ik je de richting op zoek naar jouw eigenheid. Daarin combineren we het creatieve aspect, maar ook jouw schoonheid als vrouw: het innerlijk en uiterlijk. Dat mag je gaan zien!

 

 

Meer weten? Mail me gerust voor meer informatie.
We kunnen dan samen kijken of dit traject past bij jou.

O ja…..La Vie en Rose  is speciaal
“pour femmes”

“Wat ontstond was ruimte om te experimenteren met lijnen, kleuren, materialen. Telkens zonder te weten waar ik op uit zou komen. Steeds meer durfde ik hierin af te gaan op mijn intuïtie, en dit werkte haast therapeutisch. De handvatten die Yvon je biedt, scheppen een prachtig kader van waaruit je vrij kunt leren spelen op het doek.”  

MARRIT R.

 

dit mag je verwachten….

LA VIE EN ROSE

 • 7 maanden neem ik je mee op reis naar jouw authentieke stijl.
 • Iedere maand een nieuwe module online (toegang voor 14 maanden tot al het videomateriaal)
 • 2 individuele online gesprekken voor jouw Innerlijke reis.
 • Live kennismakingsdag dag Source d’ inspiration in mijn ‘Art de Maison’ in Gennep  data’s 13 en 14 december 2019
 • Live Feedbackdag voor deelnemers La Vie en Rose.  
 • Toegang tot een Facebookgroep met mede-creatievelingen om ervaringen uit te wisselen (incl. Live vragenuur iedere maand)
 • Live video’s, (je kijkt over mijn schouder mee), opdrachten, inzichten, inspiratie, tips en tricks.
 • Direct instappen….. of start op 6 januari 2020 samen met mij en andere  creatieve vrouwen in een ‘La Vie en Rose’  privé groep. 
 • Na zeven maanden maak jij wellicht de stap naar verkoop en besluit je jouw serie portretten die je hebt gemaakt te verkopen.. Ik deel mijn verkoopstrategie! Voilà!.

 

 • EXTRA BONUS  : Als je je nu aanmeldt voor de groep van 6 januari 2020 . Krijg je van van mij in de maand december extra persoonlijke begeleiding. Ik ga je klaarstomen om helemaal in de juiste flow en energie te komen om perfect te gaan starten met het programma  ‘La Vie en Rose’Ik ga je vertellen hoe je alvast sneller bij je intuïtie kunt komen om vanuit daar te gaan creëren.
  We gaan o.a alvast opschonen, dingen achter je laten zodat je klaar bent om nieuwe stappen te gaan zetten. Voor de vrouwen die zich nu aanmelden krijgen direct van mij een uitnodiging voor een persoonlijk gesprek . Ik ga met je meekijken waar ik je eventueel al mee zou kunnen helpen. Ieder week in de maand december krijg je van mij ook nog persoonlijke opdrachten die voor jou specifiek van belang zijn.  Ik weet gelijk wat jij nodig hebt!
  Dit extra cadeautje is geldig tot 23 december 2019. Dus hoe eerder je je aanmeldt, zoveel meer tools je van mij mag ontvangen.. Wie weet zie ik je binnenkort.     
 •  Wil je in aanmerking komen voor de extra Bonus…stuur me eerst hier een berichtje zodat ik je kan inplannen. …..wie weet zie ik je binnenkort!     

Tres jolie, ik ga mee voor 1200,- euro!

“Het plezier, het vrije werken, het buiten de lijntjes schilderen… Yvon kan inspireren en voeden, ze vertelt, ze deelt, ze is puur. Met haar filmpjes kijk je mee over haar schouder… het is magie. Een groot geschenk dat ik mezelf heb gegeven..”

SIMONE K.

 

‘crème de la crème’ van yvon van bergen

De deuren zijn geopend……Ik mag je gaan inspireren, iets wat ik het allerliefste doe. ‘La Vie en Rose’ is voor degenen die voelen dat er meer in hun zit dan de standaard kunstenares. Voor degenen die willen leren om vanuit intuïtie de mooiste portretten neer te zetten, die weergeven wie ze zijn en waar ze voor staan. Ik ga je leren wat ik zelf geleerd heb. Je krijgt van mij de crème de la crème. Dat ik nu al mijn geheimen, mijn kennis, opgedane ervaring en mijn passie aan jou mag doorgeven voelt voor mij als een enorme vrijheid! De schoonheid van intuïtief portret schilderen is zo mooi en nog zo onontdekt.. Vanuit jouw eigen handschrift neem ik je graag mee op deze ontdekkingsreis..

 

Tres jolie, ik ga mee voor 1200,- euro!

“Ze maakt me bewust van mijn intuïtie zonder zweverig te zijn en draagt zaken aan die nieuw voor me zijn. Ik krijg inspiratie waardoor er nieuwe ideeën ontstaan, ook op zakelijk vlak. Yvon is een lieve, zelfbewuste vrouw met lef en veel kwaliteiten. Ze geeft je tools en vertrouwen om in je kracht te staan. Ik kan haar van harte aanbevelen, zij raakt namelijk echt je hart!”

TRUDY L.

een blik op mijn programma…..

Entreé

Ik ga je inspireren en vertellen hoe jij de komende 7 maanden op ontdekkingsreis gaat naar je eigen creatieve intuïtie.
Je start met een
A là Yvon portret variant waar creëren in alle vrijheid centraal staat. Weg met perfectie en terug naar je gevoel.  

Inspiration 

 Ik laat je ‘Live’ meegenieten met mijn creaties tot kunst om je zo de inspiratie te doen herontdekken. Inspiratie brengt je in beweging en geeft je nieuwe kracht

Coleu

Kleur staat bij mij centraal. Ik leer je hoe je intuïtief kleuren kiest en mengt en deze harmonieus op het doek krijgt. Ook ga ik je persoonlijk iets vertellen over jouw unieke kleuren.

Styles de peinture

Speels, abstract en mysterieus zijn woorden die mijn stijl goed omschrijven, maar wat past er bij jou? We gaan op zoek naar jouw persoonlijke stijl. Dan kun je aan de slag met je eigen serie werken. 

 

Peinture

Naast acrylverf komt olieverf met palet messen ook aan bod. Starten vanuit bewerkte ondergrond…Ik laat je de magie van kunst zien. 

 

Technique

We gaan ook  o.a. met mixed media werken…verschillende materialen in één kunstwerk.  Ik laat je o.a zien hoe een afgeschreven werk weer prachtig nieuw leven krijgt. Geschilderde doeken mislukken bij mij nooit. Ze wachten gewoon om weer opnieuw geboren te worden.  

Touche Finale

Elk portret heeft zijn eigen afsluiting. Zo weet je dat je dat je werk klaar is. geen twijfels meer, ik geef je de handvatten zodat je kunt voelen wanneer je mag stoppen. Daarnaast leer ik je over prijsstellingen, tarieven en hoe je je werk kunt verkopen. 

“Ik zou het AB-SO-LUUT opnieuw doen. Ik had het voor geen goud willen missen. Ik heb mezelf weer ‘teruggevonden’. Mijn creativiteit en de passie die daar altijd bij heeft gehoord. Het was ‘weg’ na jaren rennen vliegen voor mijn werk. Deze Academy is voor mij van onschatbare waarde (vanaf dag 1 al).”

IDHUNA T.

WERKEN VAN STUDENTEN

Intuïtief portret schilderen.

“Yvon nam me mee op een zoals ik het heb ervaren, een haast spirituele reis naar mijn innerlijk. De schoonheid van imperfectie doet me duizelen, in positieve zin.
Dankjewel “virtuele” Yvon, ik heb je nog niet mogen ontmoeten in vlees en bloed maar hoop dat binnenkort te doen. Ik heb een sleutel van je gekregen, ik wil die deur wijd open gooien. In essentie is het goed omgaan met je intuïtie het kompas van je leven”

DEIRDRÉ

Ik ben Yvon van Bergen, geboren in Nijmegen en rond mijn 40e gestart als professioneel kunstenares. Maar (imperfecte) schoonheid hield mij al veel langer bezig. Als een bloem die van buiten naar binnen bloeit, ben ik zelf begonnen met leren over de uiterlijke kunst. Kleding, styling, haar.. Hoe haal je de Femme Fatale in een vrouw naar boven? Dat boeit mij enorm.

Naarmate ik groeide, ontdekte ik de innerlijke kunst.. Ik ontdekte dat de schoonheid van een vrouw dieper ligt dan alleen de oppervlakte. The inside out: dat werd het doel en dat kwam samen toen ik me ging verdiepen in de schilderkunst. Alles komt samen in het werk wat ik nu maak en doe. De vrouw centraal, de Femme Fatale in de spotlight. Vanuit het innerlijke, komt het uiterlijke en samengevoegd ontstaat er ware kunst op het doek en in de artiest zelf. Dat is echte schoonheid

Tres jolie, ik ga mee voor 1200,- euro!