‘LA VIE EN ROSE’

               route de l’amour.

   ‘Source d’ inspiration’ een prachtige vorm van positiviteit. Ik zie het als mijn gouden penseel die me richting geeft, die dansend over het doek glijdt, me altijd mee op reis neemt naar het onbekende.
Overal deel ik inspiratie op ‘mijn’ artistieke manier. Dansend op een vulkaan, sexappeal met vleugels, zelfexpressie met een flinke dosis lef. Dat is mijn Art de Vivre!

Mademoiselle, mag ik je uitnodigen? Geef me je hand en reis met me mee. Ontdek je prachtige schoonheid die jij mag uitdragen als vrouw en als kunstenaar in route de l’amour!

                                       Yvon

 

 

 

‘ROUTE de l’amour’ is voor jou als jij:

vanuit jouw intuïtie wilt leren portretten te schilderen; je eigen handschrift wilt gaat ontdekken. Ook als je nog nooit hebt geschilderd of misschien wel je creatieve expressie bent kwijtgeraakt. Ik neem je mee, stap voor stap. Ik weet hoe ik jou de juiste richting kan wijzen op zoek naar jouw eigenheid, het creatieve aspect, maar ook zeker jouw schoonheid als vrouw. Dat mag je gaan zien!

meer verdieping zoekt in het schilderen, meer vrijheid wil ervaren, zodat je (weer) plezier gaat beleven in creatieve processen. Lef hebben om de perfectie los te laten zodat je gaat spelen met verf, kwast en doek. Heerlijk vanuit je innerlijke kind. Alles mag en alles kan in mijn lessen.
Ervaring mag zeker maar is niet nodig!

boordevol inspiratie kan gebruiken! Ik stroom er van over. Ik houd niet van regels, doe alles net even anders. Dat kun jij ook! Vrijheid staat hierbij voorop. Ik vertel je graag al mijn ervaringen, opgedane kennis en geheimen welke voorheen geheimen waren! Ik ben geen leraar maar een inspirator dat is mijn missie….. 

meer over schildertechnieken wilt weten en mijn kennis op het gebied van zelfontwikkeling interressant vindt. Ik ga je vertellen waardoor ik zo goed bij mijn intuïtie kan komen. Iedereen kan het, het brengt je waar je hart thuishoort. Ik neem je mee “dans les coulisses’ in mijn wereld naar jouw wereld.

 

 

Creatie ontstaat in je eigen wereld
Daarom geloof ik ook zo in deze online Academy, omdat je de video’s fijn vanuit jouw eigen vertrouwde omgeving kan bekijken. Zonder ruis om je heen, waardoor je beter naar jezelf kunt luisteren. Het brengt je veel meer dan alleen een volgend level. Ik neem je vanaf het eerste moment mee op deze creatieve reis op ‘mijn’ artistieke manier op jouw eigen tempo! 

Ik weet hoe jij mag starten, zelfs als je een “witte doek angst” hebt! Het kan in mijn lessen écht nooit fout gaan. 
Learning by doing dus!

 

hoe gaat ‘La Vie en rose’ in zijn werk?
en wat nog meer…

LA VIE EN ROSE 
Route de l’amour neemt je zeven maanden mee ‘on Route’.
Iedere maand ontvang je een nieuwe module in een prachtige leeromgeving met je eigen inloggegevens. Iedere module is gevuld met live video’s, opdrachten, inzichten, inspiratie, tips en tricks.
Deze geven de juiste richting naar creatieve, expressieve en persoonlijke groei. Zeven maanden lang ga ik je begeleiden waarin ik je al mijn kennis, kunde, geheimen en ervaringen met je gaat delen, zodat jij ook prachtig portretten gaat schilderen op een intuïtieve manier. Géén ervaring nodig! Een paar keer per jaar start ik gezamenlijk met een groep vrouwen waar je kunt instappen om te gaan deelnemen aan deze creative reis.  De eerstvolgende groep gaat starten op 1 augustus 2019

INVITATION
Speciaal voor jou als deelneemster aan mijn programma La Vie en Rose route de l’amour op uitnodiging ‘MOI et MA DOMAIN’. Tijdens deze eerstvolgende kennismaking  ‘Livedag’ op 28 juli a.s. ben je welkom in mijn atelier & huis. Laat je helemaal inspireren door kunst, interieur, kleur, mijn omgeving, inclusief teckels!

 

We gaan deze dag ook een leuke intuïtieve opdracht doen! We gaan gezamenlijk één  portret schilderen, ik zal deze later verbinden tot een mooi eindresultaat. Dit unieke kunstwerk wordt verloot onder de deelnemers van La Vie en Rose. Ben je deze livedag verhinderd? Geen probleem, je bent welkom op de eerstvolgende LIVE kennismakingsdag. 
P.S. Ook voor vrouwen die interesse hebben in mijn programma route de l’amour of meer willen weten, of later willen instromen zijn deze dag ook van harte welkom. (wel even aanmelden per mail)

 

 

Tijdens de Route de l’amour krijg je van mij twee keer een
individueel skype gesprek van 45 minuten voor jouw persoonlijke groei!

 

Na zeven maanden heb jij wellicht een gave serie portretten  gemaakt. Maak jij de stap naar verkoop? Ik deel je mijn verkoopstrategie! Voila!

 

ROUTE DE L’AMOUR  Facebook groep 
Je volgt de Route de l’amour individueel. Maar wellicht heb je behoefte aan mede creatievelingen, waarmee je ervaringen kunt uitwisselen.

Je krijgt toegang tot een speciale Facebookgroep om elkaar te ontmoeten. Leuk om je creaties te delen en wie weet ontstaan er bijzondere verbindingen!

Iedere maand geef ik in deze FB groep een ‘live’ vragenuurtje om al jullie vragen te beantwoorden.
Uiteraard volg je de online Route de l’amour gewoon vanuit jouw vertrouwde omgeving en bepaal je zelf of en hoeveel je in de besloten Facebookgroep actief bent. Deelname in deze groep is geheel vrijblijvend. Je mag natuurlijk ook individueel de lessen volgen!

La Vie en Rose route de l’amour blijft veertien maanden lang beschikbaar. Je kunt dan alle video’s fijn op jouw tempo alles terugkijken.

Tres jolie, ik ga mee voor 777,- euro!

wil je meer je lichaam voelen en minder denken?

“Ik volgde de vijfdaagse Intuïtief portret schilderen en kwam zoveel dichter bij mezelf door de opdrachten dat de Academy een logisch gevolg was. Haar website is overzichtelijk, de video’s zijn inspirerend, duidelijk en altijd een feestje om naar te kijken.

Ik zou het AB-SO-LUUT opnieuw doen. Ik had het voor geen goud willen missen. Ik heb mezelf weer ‘teruggevonden’. Mijn creativiteit en de passie die daar altijd bij heeft gehoord. Het was ‘weg’ na jaren rennen vliegen voor mijn werk. Deze Academy is voor mij van onschatbare waarde (vanaf dag 1 al).”

Tevreden deelnemers

IDHUNA
TARDJOPAWIRO

“Ik heb mezelf weer ‘teruggevonden’. Mijn creativiteit en de passie die daar altijd bij heeft gehoord.”

‘crème de la crème’ van yvon van bergen

Het is voor mij eindelijk zover, de deuren zijn geopend!  Ik mag jou gaan inspireren, iets wat ik het allerliefst doe.  ‘La Vie en Rose’ route de L’amour. Ik ga je leren wat ik zelf heb geleerd. Hier krijg je de crème de la crème! Dat ik nu al mijn geheimen, mijn kennis, opgedane ervaringen en mijn passie aan jou mag doorgeven voelt als een enorme vrijheid! De Academy over de schoonheid van intuîtief portret schilderen, vanuit jouw eigen handschrift ontdekken is open!

Tevreden deelnemers

MARIELLE

TEN BERG

“Ik heb al zoveel geleerd in deze Academy intuïtief Portret Schilderen. Het opent mogelijkheden waar ik nooit aan gedacht had.”

“Deze online Academy heb ik gekocht nadat ik de vijfdaagse online intuïtief portret schilderen gevolgd had. Die vond ik fantastisch, dit is nog fantastischer. Je video’s zijn reuze, inspirerend, duidelijke uitleg, soms zelfs spannend, zoals video 2 in week vier met dat gezicht dat steeds verandert. De online omgeving is prachtig. Ik heb al zoveel geleerd, het opent mogelijkheden waar ik nooit aan gedacht had, ik zie ook steeds meer mogelijkheden en ideeën. Er valt nog veel te oefenen, er zit veel leerstof in deze Academy. Je brengt de stof duidelijk, gestructureerd. Geen chaos, je laat ons niet met onzekerheden en vragen achter na het kijken van de video’s. Ik merk dat ik speelser word, vrijer in mijn manier van werken. Ik was al een tijdje bezig met figuurtekenen, begon met beeldhouwen in speksteen waarbij ik gezichten en mensen maakte, toen kwam jij op mijn pad. Helemaal op het juiste moment!”

TON SUR TON À LA YVON

Kleur loopt als een rode draad door mijn leven. Dat zie je vast al terug in mijn foto’s en kunstwerken. Na de kappersacademie en het runnen van een succesvolle salon, heb ik me gespecialiseerd als kleurspecialiste vanuit de opleiding kleur, kleding & stijl stylist. Daarna heb ik het roer omgegooid en ben ik écht mijn passie gaan volgen. Ik schreef me in voor de 5-jarige klassieke opleiding schilderkunst aan de Kunstacademie Schone Kunsten. Naast deze opleiding ben ik me verder gaan ontwikkelen en wilde meer vrijheid in mijn werk, maar zeker ook in mijn leven. Kleur is daar een onderdeel van en staat centraal in mijn leven.

Al jaren werk ik met Annie Sloan verfproducten voor het interieur wat een enorme waardevolle toevoeging is. Ik stel daarom regelmatig mijn huis open voor kleureninspiratie en meer! Mijn portretten zijn kleurrijk en ik krijg vaak de vraag hoe ik aan deze kleurcombinaties kom. Veel doe ik vanuit mijn intuïtie en speelse gevoel, maar hier zit een schat aan kleurentheorie en ervaring achter. In ‘La Vie en Rose’ ga ik je alles vertellen hoe ik mijn kleuren opbouw, deze met elkaar meng en hoe bijzondere kleuren ontstaan.

Tres jolie, ik ga mee voor 777,- euro!

wat ga je o.a. beleven als je met
mij ‘on route de l’amour’ gaat?

Entreé

Ik ga je inspireren en vertellen hoe jij deze 7 maanden mee gaat op reis om te gaan ontdekken hoe jij vanuit je intuïtie kan werken. Je start gelijk met het tekenen van portretten à la Yvon. Heerlijk vrij en dansend met de muziek mee. We gaan weer spelen, loslaten, de perfectie voorbij. Maar ook creëren vanuit je gevoel in rust en vertrouwen, dat is de ‘key’! 

 

Inspiration 

 Inspiratie zet je in beweging, helpt je op weg naar een nieuwe route en zorgt voor verandering! Een mooie positieve vorm om je kracht te geven. Zonder inspiratie geen nieuwe kunstwerken voor mij.  ‘Live’ meegenieten met mijn creaties tot kunst. Ik hoor terug dat dit voor veel mensen inspirerend, ontspannend en helend werkt. Een groot compliment voor mij. Zonder angst laat jij in alle vrijheid creaties ontstaan op het doek.

Coleur

Kleuren kunnen een kunstwerk maken of breken. Hoe je intuïtief kleuren kiest en mengt en deze ook nog harmonieus op het doek krijgt, hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Ik weet inmiddels veel over kleur, al ruim 30 jaar loopt dit als een rode draad door mijn leven. Ik ga je ‘live’ laten zien hoe ook jij jouw mooiste kleuren ontdekt. Persoonlijk ga ik je iets vertellen over jouw unieke kleuren en kleur voor interieur.

Styles de peinture

Speels, abstract en mysterieus dat zijn een paar woorden en stijlen die het meest bij mij passen. Maar wat past er bij jou? We doorlopen een aantal processen op zoek naar jouw persoonlijke stijl. Dan kun jij aan de slag met het maken van een serie werken. Je kunt naar deze processen teruggrijpen om weer nieuwe inspiratie te vinden voor je werken. Waardevolle tools, die je keer op keer, direct in kan zetten als je het even niet meer goed weet. 

 

Peinture

Ik werk in mijn lessen voornamelijk met acrylverf, zodat we lekker door kunnen pakken! Olieverf komt ook aan bod en zie je hoe ik onder andere met paletmessen werk. Je kunt op verschillende manieren starten. Bijvoorbeeld vanuit een bewerkte ondergrond, geheel ontstaan vanuit je intuïtie. Daar laat de ”magie’ zich zien! Ik zorg uiteraard voor mooie muziek! 

Technique

Werken met verschillende technieken o.a mixed media; verschillende technieken in één kunstwerk. Ik laat je zien hoe ik te werk ga. Er zijn eindeloze manieren. Wat past bij jou? Hoe afgeschreven werk weer een prachtig nieuw leven krijgt. Geschilderde doeken mislukken bij mij nooit, ze wachten gewoon om weer opnieuw geboren te worden. 

 

Touche Finale

Wanneer is je werk klaar? Hoe voel en weet je dat? Elk portret heeft zijn eigen afsluiting. Ik geef je daar handvatten voor. Voortaan geen twijfels meer, jij weet wanneer je moet stoppen.
Ik neem ik je ook mee in de wereld van prijsstellingen. Hoe komen portretten aan hun tarieven. Handig als je besluit de sprong te wagen en je schilderijen te koop gaat aanbieden.

meest gestelde vragen

Ik schrijf me in, wat gebeurt er dan?

Na je aanmelding krijg je een e-mail met een unieke gebruikersnaam en wachtwoord. Met deze gegevens kan je gelijk inloggen in de online omgeving waar de eerste module voor je klaarstaat. Zeven maanden lang krijg je elke maand een nieuwe e-mail waar we aangeven dat de volgende module voor je openstaat. Ook mag je je gelijk aanmelden voor de besloten Facebook groep

Ik heb nog nooit een kwast vastgehad, kan ik dan ook wel meedoen?

Absoluut, iedereen is welkom om mee te doen. Wat mijn lessen bijzonder maakt, is dat ik je stap voor stap mee neem. Hoe je start met het opzetten van een portret, hoe je gaat starten  met mengen van kleuren en hoe vanuit daar jouw eigen kunstwerk kan gaan ontstaan vanuit je intuïtie. Ook ervaren studenten volgen deze Academy omdat ze graag wat ‘losser’ willen werken en meer willen spelen met verf, kwast en doek. Een methode om vanuit je gevoel werken, waar niet veel over geleerd wordt. Ik geloof ook niet in leren,  juist helemaal in inspireren.

Wat heb ik aan materialen nodig om direct te starten?

*Goedkoop papier, of ander soort van papier, karton, formaat A4, het hoeft echt niet groter.

*Normale potloden.

*Houtskool stukje (fijn, middel)

*Acryl verf: basis 3 primaire kleuren.

*Kwasten: een assortimentl van groot naar klein.

*Babydoekjes matte vernis of busje haarlak!

*Oude tijdschriften

*Een plekje voor jezelf, met eventueel fijne muziek!

*Materialenlijst volgt na inschrijving  NOTE: Geen dure investeringen!

 

Waar vinden de lessen plaats?

‘La Vie en Rose’ is een online programma. Dat houdt in dat je de lessen achter je computer, laptop of op je telefoon kan bekijken. Het is geen fysieke begeleiding waarvoor je op een locatie moet zijn. Je bekijkt de lessen lekker vanuit huis, of op jouw favoriete plek.

Geeft je ook feedback op je vragen en je werken?

Zeker weten! Je krijgt van mij twee maal een individuele Coach Calls van 30 minuten voor persoonlijke groei. Ik zal regelmatig geschreven feedback geven in de Community FB groep op de reacties. Daarnaast geef ik iedere maand een ‘Live’ vragenuurtje om al jullie vragen te beantwoorden.  Juist deze interactie zorgt ervoor dat het extra leuk is om je werken en al je studie materiaal met elkaar te delen.

Ik schilder geen portretten, kan ik dan ook gebruik maken van je technieken en tools?

Ja hoor….. wat wel belangrijk is om te vermelden, is dat het uitgangs-, vertrekpunt van ieder maand een portret is!

WERKEN VAN STUDENTEN

 Ik doe wat ik het liefste doe.
Mijn kennis en bovenal passie doorgeven om te gaan creëren vanuit je intuïtie. Spelen met verf, muziek en kwast.
Alles is goed en alles mag ontstaan.

Dankbaar voor deze mooie beelden gevuld vanuit lol, joy en plezier.
Ontstaan vanuit ieder haar eigen intuïtie.

Intuïtief portret schilderen

Tevreden deelnemers

MARIËLLE
VAN ‘T WOUT

“Dankzij de Academy Intuïtief Portret Schilderen heb ik weer meer passie voor het creëren gekregen. Met alle rust en minder onzekerheid.”

“De 5-daagse masterclass online intuïtief portret schilderen raakte bij mij een snaar. Ik werd daar zo geïnspireerd, nieuwsgierig en het smaakte naar (veel) meer. De Academy Intuïtief portret Schilderen is dus een logisch gevolg hierop geweest. Deze Academy is voor mij in één woord; SUPER! De online leeromgeving is naast overzichtelijk ook heel mooi opgezet. De video’s zijn inspirerend, rustgevend en geven een heel mooi beeld van de opbouw van het werk. Heerlijke muziek erbij, de combinatie die mij persoonlijk de mood en vibe geven om aan de slag te gaan. Ik ben fan geworden van jouw manier van inspireren (tone of voice – muziek – de opdrachten). Ik heb weer meer passie voor het creëren gekregen, ik kan vaak niet wachten om de studio in te duiken en met de lessen, de opdrachten of eigen ideeën aan de slag te gaan! Geen must maar een drive. Met alle rust en minder onzekerheid.”

“Ik wilde losser worden in mijn werk en door de vijfdaagse online masterclass  intuïtief portret schilderen leek mij dit een goed idee. De ACADEMY heeft een mooie omgeving is duidelijk en overzichtelijk. Het inloggen gaat makkelijk. Het maakt je steeds weer nieuwsgierig naar de volgende les. Ik zou het opnieuw kopen, het is de investering zeker waard.

Tot nu toe heb ik veel plezier in het maken van de portretten, het anders opzetten dan de traditionele manier, dat maakt mijn portretten vrijer, er zit met beweging in. Ik heb zeker nog niet alles gedaan maar gelukkig hebben we daar een jaar de tijd voor.”

Tevreden deelnemers

MARJAN

 

“Tot nu toe heb ik veel plezier in het maken van de portretten, het anders opzetten dan de traditionele manier, dat maakt mijn portretten vrijer, er zit meer beweging in.”

Tres jolie, ik ga mee voor 777,- euro!

Mail me gerust voor meer informatie..
Twijfel je misschien nog?  Wellicht is een vrijblijvend kijkje in mijn Academy samen met een proefles een optie. Hoor het graag!
O ja…..deze route de L’amour is speciaal
“pour femmes”