Leef het leven
In een waas van roze
Sta open, vol liefde

En je ontvangt het geluk
Van mensen die gunnen
En willen zijn in jou leven
De liefde die je geeft
Krijg je terug

De rozige waas laat het vuur
In je branden
Geeft je blos
Geeft je kracht
Geeft je troost
Zo leef je een prachtige en
authentiek leven

Zo leef je

La Vie en Rose

 

 La Vie en Rose

Online Academy

Intuïtief Portret Schilderen

Herontdek jouw authenticiteit in dit exclusieve traject

“Stap uit het standaard denken, uit het kader om je heen. Out of the box, zouden sommigen zeggen. Out of the ordinary way.”

Je gaat jezelf niet vinden door weer op dezelfde plaats als altijd te zoeken. Daarom neem ik je in de online Academy mee naar andere plaatsen. Tijdens de ontwikkelingslessen ga je jezelf op een ander level onderzoeken dan je altijd deed en je gaat verbaasd zijn over wat er dan tevoorschijn komt.

Misschien heeft je innerlijke zelf al jarenlang aanwijzingen gegeven, maar was je te druk om alle signalen te zien. Misschien, staat degene die je werkelijk bent een stuk verder weg van hoe jij jezelf ervaart en presenteert. Hoe de werkelijkheid ook blijkt te zijn.. De opluchting volgt zodra je ware talent zichtbaar wordt.

Hoe eerder jij eerlijk durft te zijn tegenover jezelf, hoe effectiever je zoektocht gaat zijn. Hoe sneller jij dichtbij jouw authenticiteit gaat komen. Er is dus wel lef voor nodig.

Het gaat bij authenticiteit niet om labels en etiketten, maar het ontdekken van jezelf. Het vinden van je bronnen, je verborgen krachten en schatten. Het legt dingen bloot, terwijl etiketten juist dingen verdoezelen.

We willen niet doen vermoeden dat je iemand zoekt buiten jezelf en je daaraan conformeert. We willen dat jij de ruwe diamant in jezelf gaat zien, zodat je deze kan gaan bijschaven, aanscherpen en oppoetsen. Dat jouw unieke schoonheid, talenten en karakter gezien kan gaan worden.

 

Lees hieronder meer.

LA VIE EN ROSE  size  220 x 260 cm

Wat staat je te wachten?

Het lastige aan authenticiteit is om in contact te blijven met dat gevoel, met die kern. Als kind kunnen we dat heel goed, maar naarmate we ouder worden en meer vanuit ons hoofd gaan werken wordt dat moeilijker. De druk vanuit onze drukke, snelle, succes-gedreven maatschappij werkt daar ook niet aan mee. Dan moet je stevig in je schoenen staan wil je bij je authenticiteit kunnen blijven. Geen zorgen, dat vinden we allemaal lastig. Gelukkig kan je dit ontwikkelen en versterken. Onthoud: Het zit al in je. Alles wat je nodig hebt, wat je wilt zit al in je. De kunst is om het weer naar de oppervlakte te brengen en het te uiten.

 

  • 12 maanden begeleiding
  • Elke maand een nieuwe module met live video’s in jouw persoonlijke online besloten leeromgeving
  • Innerlijke kunst, uiterlijke kunst én schilderkunst
  • 24 maanden toegang tot de online Academy met alle video’s
  • Video verdiepingssessies met persoonlijke opdrachten
  • Toegang tot de besloten Facebook groep met mede-cursisten
  • Leer op jouw eigen tempo 
  • Live dag in mijn atelier

 

Improviseer..

Stijl is een taal. Die moet je leren spreken. Wanneer jij jouw eigen taal gaat spreken ga je opvallen en succes boeken. Daarom ligt de focus van mijn Academy niet op het technische van schilderen, maar op het ontwikkelen van jouw eigen stijl – op jouw manier. Schildertechnieken kun je overal vinden op het internet en in boeken, maar mijn Academy is juist een plek waar geest en materie elkaar ontmoeten en we vanuit intuïtie aan de slag gaan.

Deze Academy inpireert je om je leven zo in te richten dat je ware natuur aan de oppervlakte komt zodat de buitenkant klopt met de binnenkant.

Proef de sfeer..

Zet je verleden even uit

En lach om jezelf

Erken dat de beslissingen die je soms nam

Totaal belabberd waren

Het is goed zo.

 

Stap dan uit het standaard denken

Uit het kader om je heen

‘Out of the box’ zouden sommigen zeggen

Out of the ordinary way.

Ga niet gewoon buiten je comfort zone staan

Maar aanschouw je authenticiteit

Plaats jezelf op een voetstuk

En zie vanaf daar jouw werkelijkheid

 

Start: September 2021

Je kunt de gehele maand instromen

Investering: € 2.700,-
(in termijnen betalen is mogelijk)

Als ik voel dat de groep compleet is,
dan sluit ik de deuren / inschrijvingen.

Zij gingen je voor ..

Ik begon enthousiast maar ook wat aarzelend aan het traject, maar het heeft me zoveel gebracht. Het is niet altijd makkelijk om je eigen pad te kiezen, twijfel en angst liggen altijd op de loer. Je hebt ons geleerd om diep in jezelf te kijken en je eigen visie op imperfectie en perfectie op het doek te zetten. Het was een wonderlijke reis, het heeft me gevormd als kunstenaar en ik heb in alles mijn intuïtieve stijl gevonden. je bent een prachtmens  en brengt het beste bij mensen naar boven Dankjewel!”

Monique H

Volgde Jaartraject La Vie en Rose

“Wanneer ik terugblik op het afgelopen jaar, was het echt een reis van wonderen!
Voor de start bevond ik mij op een punt in mijn leven waarin ik voelde dat het niet meer helemaal klopte. Ik wilde meer creativiteit in mijn leven. Ik werkte als manager in de geestelijke gezondheidszorg, wat ik veertien jaar met veel plezier en energie heb gedaan. Maar het knaagde dat ik alleen maar tijd had voor schilderen en tekenen in de weekenden of als ik vakantie had. Ik creëerde een plek thuis waar ik kon werken en kon me zo helemaal overgeven en voeden aan het prachtige “La Vie en Rose”. 

Gaandeweg het jaar groeiden de plannen voor mijn eigen onderneming. Een bedrijf waarin leiderschap, creativiteit en reflectie de hoofdthema’s zijn. Ik ging aan de slag met het ontwikkelen van leiderschapsprogramma’s en waar ik tijd had, dook in mijn atelier in. 

En nu precies één jaar later, is mijn leven zo veranderd! Het spelen, gewoon maar doen, de lat niet te hoog leggen en de vrijheid ervaren dat alles wat ontstaat, goed is. Samen met de modules van Yvon waarin steeds nieuwe technieken worden aangereikt, extra opdrachten om iets uit te proberen en jezelf als mens, kunstenares en ondernemer steeds verder te ontwikkelen. Met stilstaan en vooruitgaan, met vallen en opstaan, alles komt voorbij. 

Ik sta af en toe te dansen in mijn atelier dat ik bijna niet kan geloven dat dit nu mijn werk en leven is. Yvon is een prachtige vrouw, ware kunstenares, niet alleen in haar schilderijen, maar ook in hoe zij het leven voorleeft. Dat doet zij voor iedereen die met meer vrijheid, onafhankelijkheid, eigen verantwoordelijkheid, plezier, kleur en schilderijen in haar leven ontwikkeling en groei wil. De deuren staan voor je open en het is aan jou hoe deze reis ook voor jou tot prachtige verrassingen en wonderen mag leiden! 

Lieve Yvon, het was een onvergetelijk jaar met een hele grote, gouden rand eromheen waarin La Vie en Rose voor mij tot bloei en tot leven is gekomen. Ik ben jou ontzettend dankbaar voor jouw inspiratie, geloof, deskundigheid, humor en speelsheid in jouw wijze van begeleiden! 

Carien B

Volgde Jaartraject La Vie en Rose

‘Yvon, zo ken ik er geen tweede. Zij wist dingen in mij te ontsluiten waarvan ik het bestaan niet kende. Vorig jaar begon ik met La Vie En Rose. Perfectie liet ik los en maakte ruimte voor nieuwsgierigheid. Kleur, vorm, lijn, gezichten ontstonden. Maar niet alleen op het doek. Mijn hele leven nam een kleurrijke wending. Ik ben Yvon enorm dankbaar voor dat wat zij in gang weet te zetten. Vrouwelijkheid op en top, net als haar professionaliteit. En altijd bereikbaar. Ik zeg, doen!

Chantal V

Volgde La Vie en Rose

“Ze maakt me bewust van mijn intuïtie zonder zweverig te zijn en draagt zaken aan die nieuw voor me zijn. Ik krijg inspiratie waardoor er nieuwe ideeën ontstaan, ook op zakelijk vlak. Yvon is een lieve, zelfbewuste vrouw met lef en veel kwaliteiten. Ze geeft je tools en vertrouwen om in je kracht te staan. Ik kan haar van harte aanbevelen, zij raakt namelijk echt je hart!”

Trudy L

Volgde La Vie en Rose

“Wat komt er door jouw geniale opdrachten vertrouwend op eigen intuïtie een stroom aan ideeën op gang! Wat een fantastische avontuurlijke rijke reis! Bedankt hoe je me meeneemt, me weet te inspireren, creativiteit bij me los maakt! Mooie jij! Zo inspirerend, gelijkwaardig, vakkundig, onbevangen, lief en nog veeeeel meer! Ik ervaar het als een zegen dat je op mijn pad gekomen bent. Wat je al zei “Je hoeft niet ver te zoeken, het is dichtbij” Zo mooi wat er allemaal gebeurd als we ons over durven te geven aan onze intuïtie.

Mienke O

Volgde La Vie en Rose

“De aandacht en de lessen van Yvon zijn zo duidelijk, ontspannend en leerzaam dat ik mezelf niet terug herkende. Ik werd zeer fanatiek en leergierig en elke maand keek ik reikhalzend uit naar de volgende module.
Je hebt veel contact via Facebook en de live sessies op Facebook,  leuk en leerzaam want iedereen loopt tegen bepaalde problemen aan. Gezellig om deze dames  live te ontmoeten bij Yvon thuis wat een warm en liefdevol huis is waar je je helemaal vrij mag bewegen. Allemaal zeer ontspannend want niks moet en alles mag. Als toetje na 7 maanden de Masterclass. Een zeer leerzame dag waar je je eigen gang gaat op ‘t doek. Door de aanwijzingen van Yvon neem je een meesterwerkje mee naar huis. Ik kan deze opleiding iedereen aanraden. Het duurt 7 maanden, maar is 14 maanden online wat heel prettig is om alles weer eens tot te nemen en lessen terug te kijken. Ik hoop nog op een vervolgopleiding, want dankzij Yvon ben ik niet meer te stoppen! 
Juliette v B

Volgde La Vie en Rose

“La Vie en Rose een enorm boeiende en enorm inspirerende opleiding.Het brengt je op een nieuw level niet alleen met je schilderhandschrift…maar het verrijkt je leven met veel meer dan alleen kleur. Je wordt steeds weer opnieuw verrast. Dank voor al het moois wat je hebt gedeeld, ik ben er nog steeds diep van onder de indruk wat er in een jaar met mij en mijn schilderkunst is gebeurd en wat er daardoor voor prachtige paden geopend zijn ….diepe buiging en ik hoop dat je nog velen mensen mag bereiken …. Yvon mijn dank is groter dan groot x

Francien v V

Volgde La Vie en Rose

Ik wil je vertellen hoeveel deugd me La Vie en Rose doet. Op mijn tempo jou even in mijn huiskamer halen, en genieten van de oefeningen, en mijn gevoel helemaal de loop laten, … allemaal in het moment en tijd zoals het voor mij goed voelt is enorm helend.
Ondertussen breng je als het ware een warme vriendschap (welliswaar op het scherm) mee. Jij bent er wanneer ik het de ruimte wil geven. Voor jou zijn er geen fouten te maken, enkel te laten uit je lichaam via je handen laten stromen wat stroomt. Ik vind de cursus op die manier niet enkel inspirerend en leerrijk, maar ook helend. Dank daarvoor.
Erna L

Volgde La Vie en Rose