ONTDEK DE WARE KUNST VAN HET LEVEN

‘ART DE VIVRE’ 

Samen gaan we op zoek naar jouw unieke handschrift als kunstenares. We halen jouw energie van binnen naar buiten en brengen het samen op het doek. Je leert jouw persoonlijk ‘Source d’Inspiration’ kennen en verbetert je artistieke skills door middel van verdieping in het schilderen. We laten perfectie los, gaan over op ‘Joie de Vivre’ en gaan daarmee ook praktisch aan de slag.

 

        Dit exclusieve traject “LA VIE EN ROSE”  is voor jou als jij…….

 • vanuit je intuïtie portretten wilt leren schilderen:
 • jezelf wilt omarmen en gaan voor je eigen handschrift en authenticiteit als artiest;
 • nieuwe vaardigheden wilt ontwikkelen en durft te kiezen
 • flow wilt ervaren binnen en buiten het schilderen, waardoor je energie lekker stroomt en je hart weer wilt laten zingen;
 • perfectie los wil laten en ‘Joie de Vivre’ in het schilderen wilt ervaren;
 • geïnspireerd wilt voelen en vanuit daar wilt creëren;
 • toegang wilt krijgen tot de juiste tools, strategieën en inzichten om successen te boeken;
 • risico’s durft te nemen; 

Ik vertel je niet alleen hoe ik zelf zo goed bij mijn intuïtie kan komen, maar laat je ervaren hoe je dat zelf ook kan gaan doen. Vanuit daar leer ik je meer over schildertechnieken en laat ik je al mijn geheimen, kennis en kunde zien die jou gaan helpen om prachtige portretten te schilderen op een intuïtieve manier. Ik deel je ook mijn verkoopstrategie! Voilà!

Voor deze Academy maakt het niet uit of je nog nooit hebt geschilderd of misschien ben je wel je creatieve expressie  kwijtgeraakt. Stap voor stap neem ik je mee en wijs ik je de richting op zoek naar jouw eigenheid. Daarin combineren we het creatieve aspect, maar ook jouw schoonheid als vrouw: het innerlijk en uiterlijk. Dat mag je gaan zien!

 

 

Meer weten? Mail me gerust voor meer informatie.
We kunnen dan samen kijken of dit traject past bij jou.

O ja…..La Vie en Rose  is speciaal
“pour femmes”

 

 

“La Vie en Rose een enorm boeiende en enorm inspirerende opleiding.Het brengt je op een nieuw level niet alleen met je schilderhandschrift…maar het verrijkt je leven met veel meer dan alleen kleur. Je wordt steeds weer opnieuw verrast. Dank voor al het moois wat je hebt gedeeld, ik ben er nog steeds diep van onder de indruk wat er in een jaar met mij en mijn schilderkunst is gebeurd en wat er daardoor voor prachtige paden geopend zijn ….diepe buiging en ik hoop dat je nog velen mensen mag bereiken …. Yvon mijn dank is groter dan groot x

FRANCIEN V v/d V

 

 

 

dit mag je verwachten….

 

EXCLUSIEF TRAJECT  ‘LA VIE EN ROSE’

 

 • 7 maanden neem ik je online én offline mee op reis met persoonlijke begeleiding naar jouw authentieke stijl.
 • Iedere maand een nieuwe module met meerdere inspirerende live video’s, ik laat je zien ‘hoe’ je unieke portretten leert schilderen én modules waar we ook vanuit ‘Joie de Vivre’ gaan werken aan je persoonlijke groei ( 14 maanden toegang tot al het videomateriaal)
 • Toegang tot mijn ‘Salon Privée’ een besloten FB groep met mede-cursisten om ervaringen uit te wisselen, incl. iedere maand Live vragenuur 
 • Live video’s, je kijkt mee over mijn schouder, opdrachten, inzichten, inspiratie, tips en tricks ik vertel je er alles over! 
 • Direct kunt instappen….. kies zelf of je je aansluit bij mijn  Salon Privée ‘La Vie en Rose’ om met gelijkgestemde vrouwen elkaar te motiveren en inspireren.
 • Na zeven maanden écht next level bent gegaan, grote stappen hebt kunnen zetten en daadwerkelijk ook geld gaat verdienen als artiest.
  Ik ga je helpen. (mits je de ambitie hebt natuurlijk 😉)

 

DIT KRIJG JE ERBIJ, SPECIAAL VOOR JOU……

 

Ticket voor een Conversation Inspiration  t.w.v. € 500,-     lees hier meer
Ticket voor een Exclusieve Live Masterclass  t.w.v.  € 747.-    lees hier meer
Ticket voor Live Event d’inspiration La Vie en Rose t.w.v.  C 247,-  lees hier meer

                                             Prangende vragen?  vraag hier een geheel vrijblijvend gesprek met me aan. 

 

“De aandacht en de lessen van Yvon zijn zo duidelijk, ontspannend en leerzaam dat ik mezelf niet terug herkende. Ik werd zeer fanatiek en leergierig en elke maand keek ik reikhalzend uit naar de volgende module.
Je hebt veel contact via Facebook en de live sessies op Facebook,  leuk en leerzaam want iedereen loopt tegen bepaalde problemen aan. Gezellig om deze dames  live te ontmoeten bij Yvon thuis wat een warm en liefdevol huis is waar je je helemaal vrij mag bewegen. Allemaal zeer ontspannend want niks moet en alles mag. Als toetje na 7 maanden de Masterclass. Een zeer leerzame dag waar je je eigen gang gaat op ‘t doek. Door de aanwijzingen van Yvon neem je een meesterwerkje mee naar huis. Ik kan deze opleiding iedereen aanraden. Het duurt 7 maanden, maar is 14 maanden online wat heel prettig is om alles weer eens tot te nemen en lessen terug te kijken. Ik hoop nog op een vervolgopleiding, want dankzij Yvon ben ik niet meer te stoppen! 

JULIETTE VAN B

 

ik ben er eigenlijk op mijn intuïtie ingestapt, wist niet goed wat ik ervan moest verwachten maar het leek me wel wat. Nu, zeven maanden verder ben ik zo blij dat ik dat heb gedaan. Het is een feest om te schilderen, ik kan niet wachten tot ik weer kan beginnen, jezelf in het schilderen verliezen – zoals Yvon het altijd noemt – dat overkomt mij ook echt. Het plezier, het vrije werken, het buiten de lijntjes schilderen… Yvon kan inspireren en voeden, ze vertelt, ze deelt, ze is puur. Met haar filmpjes kijk je mee over haar schouder enet is magie. Het is een groot geschenk dat ik mezelf heb gegeven..”

SIMONE K.

 

‘crème de la crème’ van yvon van bergen

De deuren zijn open……Ik mag je gaan inspireren, iets wat ik het allerliefste doe. ‘La Vie en Rose’ is voor degenen die voelen dat er meer in hun zit dan de standaard kunstenares. Voor degenen die willen leren om vanuit intuïtie de mooiste portretten neer te zetten, die weergeven wie ze zijn en waar ze voor staan. Ik ga je leren wat ik zelf geleerd heb. Je krijgt van mij de crème de la crème. Dat ik nu al mijn geheimen, mijn kennis, opgedane ervaring en mijn passie aan jou mag doorgeven voelt voor mij als een enorme vrijheid! De schoonheid van intuïtief portret schilderen is zo mooi en nog zo onontdekt.. Vanuit jouw eigen handschrift neem ik je graag mee op deze ontdekkingsreis..

 

Tres jolie, ik ga mee, all-in voor 2700,- euro!

“Ze maakt me bewust van mijn intuïtie zonder zweverig te zijn en draagt zaken aan die nieuw voor me zijn. Ik krijg inspiratie waardoor er nieuwe ideeën ontstaan, ook op zakelijk vlak. Yvon is een lieve, zelfbewuste vrouw met lef en veel kwaliteiten. Ze geeft je tools en vertrouwen om in je kracht te staan. Ik kan haar van harte aanbevelen, zij raakt namelijk echt je hart!”

TRUDY L.

 

een blik op mijn programma…..

Entreé

Ik ga je inspireren en vertellen hoe jij de komende 7 maanden op ontdekkingsreis gaat naar je eigen creatieve intuïtie.
Je start met een
A là Yvon portret variant waar creëren in alle vrijheid centraal staat. Weg met perfectie en terug naar je gevoel.  

Inspiration 

 Ik laat je ‘Live’ meegenieten met mijn creaties tot kunst om je zo de inspiratie te doen herontdekken. Inspiratie brengt je in beweging en geeft je nieuwe kracht

Coleu

Kleur staat bij mij centraal. Ik leer je hoe je intuïtief kleuren kiest en mengt en deze harmonieus op het doek krijgt. Ook ga ik je persoonlijk iets vertellen over jouw unieke kleuren.

Styles de peinture

Speels, abstract en mysterieus zijn woorden die mijn stijl goed omschrijven, maar wat past er bij jou? We gaan op zoek naar jouw persoonlijke stijl. Dan kun je aan de slag met je eigen serie werken. 

 

Peinture

Naast acrylverf komt olieverf met palet messen ook aan bod. Starten vanuit bewerkte ondergrond…Ik laat je de magie van kunst zien. 

 

Technique

We gaan ook  o.a. met mixed media werken…verschillende materialen in één kunstwerk.  Ik laat je o.a zien hoe een afgeschreven werk weer prachtig nieuw leven krijgt. Geschilderde doeken mislukken bij mij nooit. Ze wachten gewoon om weer opnieuw geboren te worden.  

WERKEN VAN STUDENTEN

Gemaakt tijdens het volgen van de Academy Intuïtief Portret Schilderen. 

“Yvon nam me mee op een zoals ik het heb ervaren, een haast spirituele reis naar mijn innerlijk. De schoonheid van imperfectie doet me duizelen, in positieve zin.
Dankjewel “virtuele” Yvon, ik heb je nog niet mogen ontmoeten in vlees en bloed maar hoop dat binnenkort te doen. Ik heb een sleutel van je gekregen, ik wil die deur wijd open gooien. In essentie is het goed omgaan met je intuïtie het kompas van je leven”

DEIRDRÉ

 

Ik ben Yvon van Bergen, geboren in Nijmegen en rond mijn 40e gestart als professioneel kunstenares. Maar (imperfecte) schoonheid hield mij al veel langer bezig. Als een bloem die van buiten naar binnen bloeit, ben ik zelf begonnen met leren over de uiterlijke kunst. Kleding, styling, haar.. Hoe haal je de Femme Fatale in een vrouw naar boven? Dat boeit mij enorm.

Naarmate ik groeide, ontdekte ik de innerlijke kunst.. Ik ontdekte dat de schoonheid van een vrouw dieper ligt dan alleen de oppervlakte. The inside out: dat werd het doel en dat kwam samen toen ik me ging verdiepen in de schilderkunst. Alles komt samen in het werk wat ik nu maak en doe. De vrouw centraal, de Femme Fatale in de spotlight. Vanuit het innerlijke, komt het uiterlijke en samengevoegd ontstaat er ware kunst op het doek en in de artiest zelf. Dat is echte schoonheid

Tres jolie, ik ga mee all-in voor 2700,- euro!