Mijn persoonlijke signature

La Vie & Rose

INTUÏTIEF PORTRET SCHILDEREN

Voor velen is het een uitdaging om uniek werk te maken, en deze ontbrekende schakel is mijn kracht. Ik denk met je mee en gebruik mijn ervaring en kennis om nieuwe inspiratie voor jou persoonlijk te creëren, iets dat aansluit bij je ware natuur.

stel je voor: een netwerk van gepassioneerde kunstliefhebbers die aan je lippen hangen verlangend naar meer van jouw unieke creaties. dit is geen droom, maar een bereikbaar realiteit

Elke kunstenaar spreekt een taal. En jouw taal? Die is uniek, krachtig, en wacht erop ontsluierd te worden. Als je jouw diepste stem laat horen, is dat wanneer magie zich ontvouwt en succes klopt op je deur. 

In dit  ‘La Vie en Rose’ avontuur richten we onze blik niet enkel op de technische penseelstreken, maar op het onthullen van jouw ziels-signatuur: jouw Femme Fatale.

Natuurlijk, wil je geen echo zijn van anderen. Maar hier is een geheim: alles wat je nodig hebt, brandt al binnenin jou. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn; het vraagt enkel moed.

Ook jij hebt iets bijzonders, iets wat gezien mag worden, de passie, het vuur, de dromen, ze kunnen allemaal werkelijkheid worden. Je hoeft het niet langer meer uit te stellen.  

Het bekende zal je niet langer dienen . Om je ware zelf te vinden moet je verder durven reizen.  En ik? ik ben hier om je aan de hand te nemen en je mee te voeren naar het onbekende.

Ben je er klaar voor om een florerend artistiek kunstenaarsleven op te bouwen,  om jouw diepste verlangens te realiseren? 

Lees hieronder wat je kunt verwachten van mijn La Vie en Rose 1 op 1 traject.

 

Wat kun je verwachten ?

1:1 Mentorship

In mijn persoonlijke mentorshipprogramma, bied ik jou een exclusieve 1-op-1 ervaring, volledig afgestemd op jouw behoeften en begeleid door mijn unieke signatuur, La Vie en Rose.

Mijn gedachtengoed deel ik samen met jou binnen mijn online academy en tijdens onze persoonlijke contactmomenten. Gedurende 3, 6 of 12 maanden gaan we intensief samenwerken aan jouw persoonlijke en zakelijke uitdagingen, waarbij we de route en duur volledig aanpassen aan jouw doelen.

Daarnaast nodig ik je uit om samen met mij LIVE te schilderen in een van mijn ateliers in Nederland of Spanje. Hier zul je de kans krijgen om jouw eigen unieke stijl verder te ontwikkelen terwijl we samen creëren.

En dat is nog niet alles! Als onderdeel van dit aanbod krijg je 2 jaar volledige toegang tot mijn online Academy voor Intuïtief Portret Schilderen en het Artist Statement business-traject. (70+ video’s).

Laat mij je begeleiden op jouw unieke reis naar creatieve uitmuntendheid en zakelijk succes. Samen kunnen we jouw artistieke dromen realiseren en jouw unieke stem in de kunstwereld versterken.

Neem vandaag nog contact om te kijken of we samenwerking kunnen aangaan.  

Mijn Passie ligt in het mentoren van vrouwen op deze ontdekkingsreis. En ik begin met één essentiële vraag: wat maakt jou gelukkig? Want standaardoplossingen en opgelegde kunstregels? Daar geloof ik niet in.

Liever een privé Live schilderdag ? of genieten van een retraite in Spanje?

Privé LIVE schilderdag in een van mijn  Ateliers  in Nederland of Spanje 

Wanneer je een dag wil schilderen, een techniek wil oefenen of meer wil leren experimenteren, dan is een live dag interessant voor jou. Hierin begeleid ik jou op basis van jouw vraagstuk. En creëren we samen de ruimte om jouw eigen meesterwerk te laten ontstaan. Ik heb per jaar beperkt ruimte voor live dagen. Zowel in Nederland als in Spanje mogelijk.

 

Of ga je voor een gloednieuwe Retraite in Spanje

Met persoonlijke begeleiding en omringd door een inspirerende omgeving, is deze retraite speciaal ontworpen om je te helpen floreren in jouw expressie en je artistieke reis op een geheel eigen en unieke manier te verkennen.

Dit alles vindt plaats te midden van het prachtige Javea, op slechts 5 minuten van het strand gelegen. Hier zul je direct dat heerlijke vakantiegevoel ervaren.

Klik op de button voor meer informatieover deze exclusieve All-in Experience.

 

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? En welke route voor jou het beste past bij waar je nu staat en naartoe zou willen bewegen?

Boek dan een gratis kennismakingsgesprek in waarin ik met je meekijk naar jouw wensen.

Ook kijk ik met je mee naar de ruimte die je hebt om hiermee aan de slag te gaan. Zodat ik een op maat gemaakt voorstel voor je kan maken voor vrouwen zoals jij.

Dit vonden zij van werken met Yvon

Mon Journal

Mijn blog
Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang iedere maand mijn persoonlijke nieuwsbrief.

Atelier sale

Atelier sale
Zondag 18 juni

Kom gezellig langs en shop Yvon’s Art Faces op canvas, linnen, papier, hout en keramiek.

Locatie: Heijenseweg 61, 6591 HB, Gennep