Samenwerken

Mijn persoonlijke signature

Jaar-Traject
LA VIE & ROSE

intuïtief portret schilderen.

Voor velen is het een uitdaging om uniek werk te maken, en deze ontbrekende schakel is mijn kracht. Ik denk met je mee en gebruik mijn ervaring en kennis om nieuwe inspiratie voor jou persoonlijk te creëren, iets dat aansluit bij je ware natuur.

Stel je voor....

een netwerk van gepassioneerde kunstliefhebbers die aan je lippen hangen, verlangend naar meer van jouw unieke creaties.
dit is geen droom, maar een bereikbaar realiteit!

Dit traject is voor alle vrouwen die een authentieke en creatieve beweging willen maken.

Iedereen spreekt zijn eigen taal; jouw taal is uniek, vol kracht, en wacht op het moment om onthuld te worden.

Het echte werk begint wanneer je jouw innerlijkste stem vrijlaat, en op dat moment staat succes aan je deur te kloppen.

In onze reis met ‘La Vie en Rose’ focussen we niet alleen op de techniek van het schilderen, maar vooral op het blootleggen van de essentie van jouw ziel: jouw Femme Fatale.

Je streeft ernaar geen echo te zijn, maar een origineel. En hier ligt een geheim verborgen: alles wat je nodig hebt, zit al in jou.

Het is niet zo ingewikkeld; het vereist slechts dapperheid.
Ook jij bezit iets unieks, iets wat erkend moet worden.

De passie, het vuur, de dromen – ze zijn allemaal binnen handbereik. Het is tijd om niet langer te wachten.

Het bekende zal je niet verder helpen. Om je ware zelf te ontdekken, moet je het onbekende durven verkennen. En ik? Ik ben er om je bij de hand te nemen en je te leiden naar nieuwe kansen.

Ben je klaar om een bloeiend artistiek leven op te bouwen en je diepste wensen te vervullen?

Ontdek hieronder wat Het Jaar traject ‘La Vie en Rose’  voor jou in petto heeft.

Je Reis naar Authenticiteit.

Ontdek La Vie en Rose, mijn premium traject, ontworpen voor vrouwen zoals jij. In jouw ritme ontvouwt zich een leerweg naar ongekende vrijheid in de schilderkunst én je leven via mijn Academy Intuïtief Portret Schilderen.

In de moderne wereld zijn wij vrouwen vaak het plezier en de kunst van het spelen vergeten. Maar juist in het experimenteren, falen en herontdekken schuilt je ware kracht. Ervaar de heropleving van jouw vrouwelijke kracht, een combinatie van speelsheid en intensiteit.

Mijn passie ligt in het mentoren van vrouwen op deze ontdekkingsreis. En ik begin met één essentiële vraag: wat maakt jou gelukkig? Want standaardoplossingen en opgelegde kunstregels? Daar geloof ik niet in.

Overweeg dit traject als je.....

*Je creativiteit willen ontketenen en op zoek wil naar een gestructureerde aanpak.

 

* Veilig binnen de bekende kaders hebt geleefd en geschilderd, maar nu hunkert naar meer vrijheid en expressie.

* Klaar bent om je eigen, unieke schilderstijl te onthullen.

* Hulp zoekt in de vorm van begeleiding, inspiratie en concrete hulpmiddelen, in plaats van steeds zelf opnieuw het wiel uit te vinden.

* De vreugde in het schilderen verliest, maar diep van binnen weet dat er een manier is om je creatieve vonk weer aan te wakkeren.

* Gelooft dat schilderen een manier is om dieper met je intuïtie en ware zelf te verbinden.

* Droomt van een carrière als kunstenaar en de weg daarheen binnen handbereik wilt brengen.

Mijn Passie ligt in het mentoren van vrouwen op deze ontdekkingsreis. En ik begin met één essentiële vraag: wat maakt jou gelukkig? Want standaardoplossingen en opgelegde kunstregels? Daar geloof ik niet in.

Wat ga je leren...

Kernthema’s van La Vie en Rose JaarTraject:

Schilder-Kunst: Ontdek je stijl buiten je comfortzone.
Stap uit je comfortzone en verken nieuwe technieken die je uitdagen en inspireren. Durf jezelf uit te drukken met lef en zelfexpressie zoals je nooit eerder hebt gedaan. Onder mijn begeleiding werk je toe naar een serie kunstwerken of met grote doeken, met mogelijkheden voor een eigen expositie.

Innerlijke-Kunst: Terug naar je kern.
Dit traject gaat dieper dan alleen schilderen. We duiken in thema’s zoals mindset, energiewerk en intuïtie. Het gaat niet alleen om wat je op het doek plaatst, maar ook om de innerlijke reis die je maakt. Ontdek je kern en leer hoe je deze kunt vertalen naar kunst.

Uiterlijke-Kunst: Word zichtbaar op jouw manier.
Aan het einde van dit traject ben je zelfverzekerder en heb je niet alleen prachtige kunstwerken, maar ook een sterk, zelfverzekerd merk en een heldere artistieke identiteit. Leer hoe je jouw kunst en jezelf zichtbaar kunt maken, op een manier die authentiek en krachtig is.

Samen creëren we een pad naar jouw artistieke vrijheid en zichtbaarheid. Laten we deze reis beginnen en jouw unieke stem in de kunstwereld laten horen.

Hoe ziet onze samenwerking eruit?

Bij La Vie en Rose gaan we samen een reis aan, zowel offline als online. In een combinatie van persoonlijke begeleiding en groepssessies, brengen we de magie van intuïtief portret schilderen tot leven.

Stel je voor: één-op-één sessies waar we diep duiken in jouw artistieke processen, Inspirerende groepssessies vol inspiratie, en uitnodigingen voor open-schilder-atelier-dagen in een van mijn Ateliers. 

Je hebt altijd een directe lijn naar mij via WhatsApp, voor die momenten dat je snel een vraag hebt of een creatieve doorbraak wilt delen.

Gedurende 24 maanden krijg je toegang tot de Online Academy Intuïtief Portret Schilderen. Hier vind je 12 modules boordevol meer dan 65+ live video’s en persoonlijke & creatieve opdrachten. Het is een schatkamer vol inspiratie, speciaal ontworpen om je te begeleiden en te laten groeien als kunstenaar.

Maar er is meer. Binnen La Vie en Rose krijg je ook waardevolle zakelijke en ondernemersvaardigheden aangereikt. Ik houd niets achter; al mijn kennis en ervaring deel ik met jou. Geen geheimen, alleen pure, oprechte begeleiding.

Dit traject biedt je veel meer dan alleen technische schildervaardigheden. Het is een ontdekkingstocht naar je innerlijke vrijheid. Door middel van schilderkunst vind je de rode draad in je leven en leer je te creëren vanuit je krachtige vrouwelijke energie. Samen gaan we op zoek naar jouw unieke artistieke stem, en helpen we je die te laten horen.

Bij La Vie en Rose draait alles om jou. Je zult niet alleen groeien als kunstenaar, maar ook als individu. Laten we samen de wereld van intuïtief portret schilderen verkennen en jouw creativiteit bevrijding

Eindresultaat...

Je bent niet alleen een kunstenaar; je bent een verhaalverteller, een visionair, iemand die met elke penseelstreek een deel van zichzelf onthult. En met La Vie en Rose word je begeleid naar een serie werken klaar voor een expositie waarin jouw unieke stem weerklinkt.

La Vie en Rose JaarTraject:  Start 9 September 2024
Investering: €2777,-  Betaling in termijnen mogelijk.

Er zijn slechts beperkte plaatsen beschikbaar om een optimale ervaring te garanderen. Dit programma is geschikt voor zowel beginnende als ervaren kunstenaars.

Geïnteresseerd? Stuur me een mailtje of plan hier gelijk een vrijblijvend gesprekje in mijn online agenda, dan kijken we samen of het traject bij je past.

Ik kijk ernaar uit om samen met jou op deze creatieve reis te gaan en jouw ware artistieke potentieel te ontplooien!

Dit vonden zij van werken met Yvon

Mon Journal

Mijn blog

Volg mijn artistieke en persoonlijke pad en ontvang af en toe een dosis inspiratie per e-mail.

Atelier sale

Atelier sale
Zondag 18 juni

Kom gezellig langs en shop Yvon’s Art Faces op canvas, linnen, papier, hout en keramiek.

Locatie: Heijenseweg 61, 6591 HB, Gennep