Leer de unieke techniek van ‘gewassen inkt portretten’ van kunstenares Yvon van Bergen.

ZIE HOE MOOI IMPERFECTIE KAN ZIJN!

Ervaar vrijheid en vooral plezier door vanuit je intuïtie creatief te zijn.

Maak kennis met de techniek van ‘gewassen inkt’.

Leer losser werken met een bijzonder resultaat.

Ontdek dat deze simplistische manier van tekenen/schilderen meer diepgang bevat dat je in eerste instantie zou denken.

Zie hoe mooi imperfectie kan zijn.

Creëer cadeautjes (voor jezelf)
Ik neem je wederom mee op reis om jouw eigen handtekening te creëren. Ditmaal op het gebied van ‘gewassen inkt portretten’. Deze inkt portretten zijn in mijn atelier een bestseller. Ze worden ook vaak gekocht om cadeau te geven. Hoe leuk als cadeau! Nog leuker als jij ze zelf creëert. En dat kan je na deze online cursus.

Yes, ik doe mee voor 79,- euro!

een creatieve wereld vol mogelijkheden

Al jaren maak ik dit soort portretten. Het is één van mijn favoriete technieken. Het is gemakkelijk, het is speels en imperfectie speelt de hoofdrol. Vaak dient deze techniek bij mij als uitgangspunt voor mijn geschilderde portretten. Je zult versteld staan wat je kunt bereiken met papier, water, inkt en babydoekjes! De online cursus zit vol met inspirerende creatieve lessen, waarin jij je eigen stijl ontdekt. Een creatieve wereld vol mogelijkheden ligt open voor jou.

hoe gaat de online cursus ‘gewassen inkt portretten’ in zijn werk

Stap gelijk in en je krijgt direct toegang tot de 5 video’s + 1 bonus video, waarin Yvon je stap voor stap mee neemt middels professionele uitleg vanuit haar basisstappen. Ervaring is niet nodig om mee te doen.

In de 5 video’s zitten 25 live opgenomen gewassen inkt portretten verweven. Tekeningen met elke keer opnieuw een magisch resultaat, waar je met inspirerende muziek naar kunt luisteren.

Naast de video’s is er een besloten Facebook groep waar je aan mag deelnemen (niet verplicht). Het biedt je de mogelijkheid om creatieve mensen te vinden. Een goede plek om elkaar te inspireren. Het is mogelijk om daar 1x per week je vragen aan mij te stellen.

Zoals bij al mijn lessen is er geen goed of fout; fouten maken kan niet. Het gaat om de reis ernaar toe. Vanuit ons gevoel proberen we te creëren in plaats vanuit ons hoofd te denken. Dat geeft rust en vertrouwen. Veel deelnemers ervaren mijn lessen als een ‘ontstress momentje’!

Yes, ik doe mee voor 79,- euro!

meest gestelde vragen

Waar vindt de cursus plaats?

De cursus ‘gewassen inkt portretten’ is een online cursus. Dit houdt in dat je de lessen achter je computer, laptop of op je telefoon kan bekijken. Er is geen fysieke begeleiding waarvoor je op een locatie moet zijn. Je bekijkt de lessen lekker vanuit huis of op jouw favoriete plek.

Kan ik meedoen als ik geen ervaring heb?

Absoluut! Iedereen is welkom om mee te doen. Je kunt niets fout doen. De lessen van Yvon zijn prettig omdat ze je eerst de basis stappen uit legt. Hoe je start met het opzetten van een inkt portret, welke tools en technieken je kunt gebruiken en hoe vanuit daar jouw eigen kunstwerk kan ontstaan.

Geeft Yvon ook feedback op je vragen en je werken?

Zeker weten! Yvon geeft 1 x per week geschreven feedback op de reacties in de besloten Facebook groep. Juist deze interactie geeft een extra dimensie aan de cursus en maakt het extra leuk om al je oefenmateriaal te delen met andere creatievelingen.

Hoelang kan ik de video's bekijken?

Deze staan 6 maanden voor jou open en beschikbaar.

Wat heb ik aan materialen nodig om te starten?

Tekenpapier of printpapier
Aquarelpapier verschillende formaten en structuren
Verschillende kwasten, penselen van groot naar klein. Zachte haren, harde haren, synthetische en varkenshaar, rond of recht. Een mooie mix is perfect.
Bamboo Inkt pen
Oost-Indisch inkt
2 waterbakjes
Plantenspuit
Babydoekjes
Stukje houtskool
Zacht potlood of grafiet potlood
Een plekje voor jezelf
Misschien kun je een fijn muziekje opzetten.