ZIE HOE MOOI IMPERFECTIE KAN ZIJN!

“Een verdieping in de techniek van gewassen inkt portretten”.

In deze cursus maak je kennis met deze bijzondere techniek van ‘gewassen inkt’.

Proef hier mijn methodiek om vanuit je intuïtie te creëren en de meest waanzinnige creaties zullen zich
ontvouwen. Leer losser werken  met bijzondere resultaten.  Hier ga je de verdieping in en oog voor detail ontwikkelen.
Ervaar vrijheid en vooral plezier door vanuit je intuïtie creatief te zijn.

Laat je verassen door de schoonheid van het imperfectie.. Een prachtige aanvulling voor het uitbreiden van jouw
vaardigheden als artiest.

Zie hoe mooi imperfectie kan zijn!

een creatieve wereld vol mogelijkheden

Al jaren maak ik dit soort portretten. Het is één van mijn favoriete technieken. Het is gemakkelijk, het is speels en imperfectie speelt de hoofdrol. Vaak dient deze techniek bij mij als uitgangspunt voor mijn geschilderde portretten. Je zult versteld staan wat je kunt bereiken met papier, water, inkt en babydoekjes! De online cursus zit vol met inspirerende creatieve lessen, waarin jij je eigen stijl ontdekt. Een creatieve wereld vol mogelijkheden ligt open voor jou.

ELLIE. S

“Yvon, je hebt mij weer plezier in schilderen gegeven. Dat begon al bij de challenge, daarna volgde de Masterclass. Deze inkt portretten cursus moest ik dan ook perse hebben. Voor mij is het één groot feest. Vrij, losjes, intuïtief, speels en imperfectie. Precies wat ik nodig heb en nog nergens anders heb gevonden. Mijn schilderdagen beginnen nu altijd met een paar inktportretjes.”

AGNES V.B

“Wat ben ik blij met deze cursus gewassen inkt portretten, naast mijn Masterclass Intuïtief Portret Schilderen Yvon! Elk dag even portretjes maken in mijn hoekje, waar ik alles laat liggen, hoe makkelijk! Wat is imperfectie/meer naar perfectie trouwens ook mooi, op zich al een studie. Wat een geluk dat je andere cursisten mag ontmoeten (online), zowel tools, inspiratie en plezier geef je mij. Heb in korte tijd zoveel geschilderd en met inkt gewerkt dat hier mooie werken hangen. Thanks!”

Tevreden deelnemer

Creëer cadeautjes (voor jezelf)

Ik neem je wederom mee op reis om jouw eigen handtekening te creëren. Ditmaal op het gebied van ‘gewassen inkt portretten’. Deze inkt portretten zijn in mijn atelier een bestseller. Ze worden ook vaak gekocht om cadeau te geven. Hoe leuk als cadeau! Nog leuker als jij ze zelf creëert. En dat kan je na deze online cursus.

Tres jolie, ik ga mee voor 397,- euro!

Tevreden deelnemer

ANITA DINGHS

“De Inkt Portret lessen van Yvon zijn inspirerend. In een paar lessen krijg je technieken die je naar een hoger niveau brengen. Alles mag, alles kan. De Masterclass Intuïtief Portret Schilderen is een echte aanrader!”

Tevreden deelnemer

JENNY KAPTEIJN

“Ik vind het geweldig te leren wat er allemaal mogelijk is met wat inkt, water en simpel gereedschap. Dankzij de vele filmpjes waarin de prachtigste portretten ontstaan, beginnen je handen te jeuken om zelf aan de slag te gaan!
Nadeel: ik ben verslaafd geraakt.”

hoe gaat de online cursus ‘gewassen inkt portretten’ in zijn werk

Stap gelijk in en je krijgt direct toegang tot prachtige video’s  waarin ik je stap voor stap mee neemt naar mijn professionele uitleg vanuit de basisstappen. Ervaring is niet nodig om deel te nemen aan deze cursus.

In de 6 video’s zitten ruim 30 live sessies gewassen inkt portretten verweven. Tekeningen met elke keer opnieuw een magisch resultaat, waar je met inspirerende muziek naar kunt luisteren.

Naast de video’s is er een besloten Facebook groep waar je aan mag deelnemen (niet verplicht). Het biedt je de mogelijkheid om creatieve mensen te vinden. Een goede plek om elkaar te inspireren. Het is mogelijk om daar 1x per week je vragen aan mij te stellen.

Zoals bij al mijn lessen is er geen goed of fout; fouten maken kan niet. Het gaat om de reis ernaar toe. Vanuit ons gevoel proberen we te creëren in plaats vanuit ons hoofd te denken. Dat geeft rust en vertrouwen. Veel deelnemers ervaren mijn lessen als een ‘ontstress moment’!