"Meet de ARTist"

Gratis online Masterclass

Duik in de essentie van creativiteit met “Meet the ARTist”, een unieke masterclass die je meeneemt op een reis door Innerlijke Kunst, Uiterlijke Kunst, en de verfijnde wereld van Schilderkunst. 

Als kunstenaar, mentor en inspirator neem je mee in mijn ontdekking hoe mindset en energie je artistieke expressie kunnen vormgeven. 

Dit is je uitnodiging om je creatieve grenzen te verkennen, geïnspireerd door echte succesverhalen en praktische oefeningen. 

Begin aan je pad naar artistieke vrijheid en zelfontdekking.

Wat kun je verwachten...

Pijler 1:

innerlijke Kunst - De Basis van creatie

De reis begint met een duik in de Innerlijke Kunst, waar je leert hoe cruciaal je mindset is voor zowel je dagelijkse leven als je kunst. Deze pijler legt de basis voor het ontdekken van je ware zelf en het ontsluiten van je creatieve krachten door:

  • De Kracht van Positieve Mindset: Verken hoe een positieve houding je artistieke flow kan verbeteren en hoe je positieve energie en mogelijkheden kunt aantrekken.
  • Energie en Vibraties: Leer over de invloed van je eigen energieveld op je creativiteit en hoe je dit kunt afstemmen op je artistieke doelen.
  • Visualisatie en Manifestatie: Ontdek hoe je door visualisatie je dromen in de realiteit kunt omzetten, ondersteund door persoonlijke ervaringen en de Wet van Aantrekking.

Het is een kans om de schoonheid om je heen opnieuw te bekijken, je innerlijke wereld te verkennen, en deze twee te verbinden in kunstwerken die spreken van jouw authentieke zelf.

Pijler 2:

Uiterlijke Kunst - De Wereld om ons Heen

De tweede pijler, Uiterlijke Kunst, nodigt je uit om de schoonheid in de wereld om je heen te zien en hoe deze je kunst kan beïnvloeden. Deze pijler verrijkt je artistieke reis door:

Waardering van Schoonheid: Leer om schoonheid in al zijn vormen te observeren en te waarderen, van de natuur tot kunst en cultuur.
Persoonlijke Stijl en Voorkeuren: Verken jouw unieke smaak en hoe deze je kunst beïnvloedt, van kleuren en texturen tot de thema’s die je kiest.

Pijler 3:

Schilder Kunst - De expressie van Het Zelf.

 

In de derde pijler duiken we in de wereld van Schilderkunst, met een focus op intuïtieve portretschilderkunst. (recent ook flowers) Deze pijler is gewijd aan het praktisch toepassen van je innerlijke en uiterlijke ontdekkingen in kunst door:

Intuïtief Schilderen: Ontdek hoe je vanuit je intuïtie en emoties kunt schilderen, jezelf uitdrukkend op het doek zonder de druk van perfectie.
Technieken en Experimenten: Leer nieuwe schildertechnieken en -benaderingen die je helpen je eigen unieke stijl te ontwikkelen en te verfijnen.
Creatieve Vrijheid: Ervaar de vrijheid om jezelf uit te drukken door kunst, je creativiteit de vrije loop latend en genietend van het proces van creatie.

Jouw Reis Naar Authentieke Zelfexpressie

 

Dit is je uitnodiging om je creatieve grenzen te verkennen, geïnspireerd door echte succesverhalen en praktische oefeningen. Begin aan je pad naar artistieke vrijheid en zelfontdekking.

Klaar om je artistiek potentieel te ontdekken?

“Meet the ARTIst” opent de deur naar een wereld waar jouw unieke creatieve expressie centraal staat. Deze masterclass is een verkenning van de diepe, persoonlijke reis van kunst en zelfontdekking. 

Geleid door een kunstenares gepassioneerd in intuïtieve portretkunst, biedt het programma je de tools om je mindset te transformeren, je energie te richten, en de Wet van Aantrekking in je artistieke leven te integreren.

De reis door de drie pijlers – Innerlijke Kunst, Uiterlijke Kunst, en Schilderkunst – is ontworpen om je te inspireren, je technieken te verfijnen, en vooral, om je te helpen je eigen unieke stem in de kunstwereld te vinden.

Het gaat niet om het volgen van de gebaande paden, maar om het ontdekken van je eigen paden, gevoed door je diepste dromen en verlangens.

Schrijf Je In en Ontdek de Kunstenaar in Jou

Meld je hieronder aan voor “Meet the ARTIst” en begin aan een reis.

 

Dit vonden zij van werken met Yvon

Mon Journal

Mijn blog

Volg mijn artistieke en persoonlijke pad en ontvang af en toe een dosis inspiratie per e-mail.

Atelier sale

Atelier sale
Zondag 18 juni

Kom gezellig langs en shop Yvon’s Art Faces op canvas, linnen, papier, hout en keramiek.

Locatie: Heijenseweg 61, 6591 HB, Gennep