intuïtief portret schilderen

Challenge

Het zal geen nieuws voor je zijn dat ik heel graag portretten schilder. Wat wel nieuw is, dat jij mijn gratis unieke Online Schilder Class mag gaan volgen. Deze vijfdaagse schilder class start op maandag 11 maart 2019.

wat gaan we tijdens de schilder class doen?

Tijdens de gratis online schilder class ga ik samen met jou de eerste stappen om een intuïtief portret te schilderen doornemen. Dit alles op mijn unieke en inspirerende manier. Ook ga ik jou leren hoe jij bij jouw eigen creativiteit kan komen via het doek of papier. Zelf ervaar ik schilderen als een manier om mijn creativiteit kwijt te kunnen. Ik beweeg met de kwast en het voelt soms als dansen. En dat gevoel gun ik jou ook!
Ik heb gemerkt dat er onwijs veel te vertellen en te leren is over de manier waarop ik schilder. Zo gebruik ik mijn intuïtie en een bepaald tempo om tot de portretten te komen die ik maak. En je verwacht het misschien niet, maar het maken van een portret hoeft niet heel veel tijd in beslag te nemen. Met een paar streken kom je al een heel eind.

Ik neem je graag mee op weg naar jouw eindresultaat, gecreëerd op jouw unieke manier. Omdat juist in jouw creativiteit veel lol, plezier en geluk te vinden is.

Wil jij samen met mij intuïtief portret schilderen?

meld je dan hier aan!

Praktisch informatie:

De exacte startdatum is 11 maart 2019.

De schilder class vindt plaats in mijn besloten Facebook community groep. Dit zorgt voor een fijne groepsenergie en dit is een gemakkelijke plek voor het plaatsen van feedback. Mocht je geen gebruik maken van Facebook dan is dit uiteraard geen probleem. Je krijgt de video’s per mail toegestuurd.

Na aanmelding ontvang je van mij een bericht waarin ik vermeld welke praktische spullen jij nodig hebt tijdens de teken/schilderlessen.

De challenge is in zijn geheel gratis.

Er staat elke dag een leerzame en inspirerende video in de Facebook groep voor jou klaar.

Er is geen professionele kennis of kunde voor nodig.

Mocht je na de challenge verder met mij de diepte in willen gaan? Op 25 maart 2019 start mijn betaalde online Masterclass Intuïtief Portret Schilderen.