intuïtief portret schilderen

Challenge

Het zal geen nieuws voor je zijn dat ik heel graag portretten schilder. Wat wel nieuw is, dat jij mijn unieke Online 5 daagse schilder-class mag gaan volgen.

De deuren van de Challenge zijn op dit moment gesloten.

wat gaan we tijdens de CHALLENGE doen?

Tijdens de online CHALLENGE  ga ik samen met jou de eerste stappen om een intuïtief portret te schilderen doornemen. Dit alles op mijn unieke en inspirerende manier. Ook ga ik jou leren hoe jij bij jouw eigen creativiteit kan komen via het doek of papier. Zelf ervaar ik schilderen als een manier om mijn creativiteit kwijt te kunnen. Ik beweeg met de kwast en het voelt soms als dansen. En dat gevoel gun ik jou ook!
Ik heb gemerkt dat er veel te vertellen en te leren is over de manier waarop ik schilder. Zo gebruik ik mijn intuïtie en een bepaald tempo om tot de portretten te komen die ik maak. En je verwacht het misschien niet, maar het maken van een portret hoeft niet heel veel tijd in beslag te nemen. Met een paar streken kom je al een heel eind.

Ik neem je graag mee op weg naar jouw eindresultaat, gecreëerd op jouw unieke manier. Omdat juist in jouw creativiteit veel lol, plezier en geluk te vinden is.

Wil jij samen met mij intuïtief portret schilderen?

BLIJF DAN OP DE HOOGTE