Welkom bij de Intuïtief Portret Schilderen klas van 2018

Leer in vijf makkelijke stappen hoe een portret van jouw hand eruit ziet! 

GRATIS 5 INSPIRERENDE
intuïtief portret schilderen LESSEN

van Kunstenares Yvon van Bergen

Elke vrouw is creatief, speels en mysterieus. Alleen voelen we dat niet altijd meer. Bij je intuïtie kunnen komen, weer voelen is een belangrijk onderdeel in mijn lessen omdat vanuit je intuïtie leven inhoudt dat je ook weer creatief, speels en mysterieus kan zijn.

Yvon schreef zich na haar veertigste in voor de 5 jarige opleiding schilderkunst aan de Kunstacademie Schone Kunsten. Vrouwen inspireren hoe ze expressie geven aan zichzelf is Yvon haar passie geworden. 

Of je nou vandaag voor het eerst een kwast in je handen gaat vasthouden of een professional bent, mijn lessen inspireren zoveel vrouwen op dit moment, dat ik je graag van harte welkom wil heten om te kijken hoe het bij jou past. 

Je krijgt vijf video’s per e-mail toegestuurd, controleer je spam na inschrijving ook. In deze video’s kun je Yvon haar lessen GRATIS en op je eigen tijd volgen. 

Schrijf je gelijk hier in:

VROUWEN EN ZELFEXPRESSIE
Het is voor mij een 1 + 1 = 3 som. Een vrouw die laat zien hoe ze zich voelt, die vertelt waar ze voor staat en haar lichaam durft te tonen op een manier die bij haar past is waar mijn hart sneller van gaat kloppen. En tegelijk ook wat ik waarneem dat de wereld, en dan met name vrouwen aan toe zijn om veel meer te mogen gaan doen. Zelfexpressie is een gevolg van echt kunnen luisteren naar je intuïtie, die stem die jouw vertelt wat goed voor je is. Daar, bij het vinden van jouw innerlijke stem kan ik je inspireren om meer naartoe te gaan vanuit een bijzondere creatieve manier. Schrijf je nu in voor mijn gratis vijfdelige online intuïtief portret schilderen cadeau.