WIL JIJ GEÏNSPIREERD WORDEN….GERICHT OP JOUW AUTHENTICITEIT?

Leuk!  Stuur me een mailtje dan plannen we een
vrijblijvend  gesprek in voor meer informatie.

 

Meer weten over mijn Privée atelier? lees hier meer 

ÉÉN OP ÉÉN GESPREK

Steeds vaker krijg ik de vraag of ik tijd heb om even samen te sparren of een kijkje te mogen nemen in mijn atelier voor inspiratie. Super leuk, want andere inspireren is het állerliefste wat ik doe. Ik doe dit al jaren in verschillende vormen. Daarom houd ik sinds kort ook inspiratiegesprekken. 

Ik zit boordevol inspiratie, niet alleen voor mezelf maar ook voor anderen. Om alles zélf uit te voeren is mijn grote valkuil. De juiste keuzes voor jezelf maken met bijbehorende focus is super belangrijk.

Ik ben dan ook mijn ideeën en inspiratie met andere gaan delen. Ik vind het waanzinnig leuk om jou verder op weg te kunnen helpen en samen te gaan kijken hoe we jouw talenten kunnen gaan inzetten in het kunstenaarschap.  

Misschien wil je wel van je hobby een succesvolle onderneming als kunstenaar starten. Ik streef altijd naar authenticiteit dat is belangrijk . Als je weet wat jou uniek maakt en je zet deze kwaliteiten bewust in, dan haal je continu het allerbeste uit jezelf én je gaat ook nog eens zoveel sneller! Ik zie snel mooie verbindingen die je kunt leggen die jouw kwaliteiten eigen maakt.

Ik krijg er in ieder geval een dosis energie van om samen met jou te kunnen sparren, deze energie ga ik op jou overbrengen en ga je helpen om  jouw doelen succesvol te realiseren. Voila!

 

Hoe gaat het te werk?

  • Samen hebben we van te voren een kennismakingsgesprek en bespreken we jouw verlangens  zodat ik al enige voorbereiding kan uitvoeren voordat we samenkomen. Zo kunnen we al snel ‘to the point’ komen om daadwerkelijk te gaan handelen zodat je je plannen kunt gaan uitvoeren. 

  • Het 2 uur durende gesprek is in mijn inspiratie atelier. 

  • Je krijgt na het gesprek een persoonlijke opdracht mee naar huis, speciaal voor jou met daaraan een gekoppeld feedback gesprek. 

 

 Ik ben Yvon van Bergen, geboren in Nijmegen en rond mijn 40e gestart als professioneel kunstenares. Maar (imperfecte) schoonheid hield mij al veel langer bezig. Als een bloem die van buiten naar binnen bloeit, ben ik zelf begonnen met leren over de uiterlijke kunst. Kleding, styling, haar.. Hoe haal je de Femme Fatale in een vrouw naar boven? Dat boeit mij enorm.

Naarmate ik groeide, ontdekte ik de innerlijke kunst.. Ik ontdekte dat de schoonheid van een vrouw dieper ligt dan alleen de oppervlakte. The inside out: dat werd het doel en dat kwam samen toen ik me ging verdiepen in de schilderkunst. Alles komt samen in het werk wat ik nu maak en doe. De vrouw centraal, de Femme Fatale in de spotlight. Vanuit het innerlijke, komt het uiterlijke en samengevoegd ontstaat er ware kunst op het doek en in de artiest zelf. Dat is echte schoonheid