Ik houd van kleur, zo ook in mijn interieur. Ik wil me graag net als ieder ander lekker thuis voelen in mijn huis. Maar het plaatje moet wel kloppen. Kleuren hebben veel invloed op ruimtes. Kleuren kies ik dus heel bewust.


Steeds vaker krijg ik de vraag of ik wil helpen bij de kleurkeuze. Om verwachtingen te managen: ik ben geen interieuradviseur, wél een professioneel kleuradviseur. Want het is toch fijn als kleuren je meubels beter doen uitkomen of ruimtes beter tot zijn recht laten komen. Hoe fijn als het totale plaatje klopt en je huis helemaal bij jou aansluit. Het is tenslotte de plek waar je je thuis wilt voelen. 

Wat krijg je voor welke prijs?

Heb jij het idee dat je kleuren in huis beter kunnen? Heb jij het gevoel dat het plaatje niet klopt? Dan help ik je graag. Hoe gaat dat in zijn werk?  Allereerst stuur je me per mail je hulpvraag en foto's van je betreffende ruimte(s). Dan kan ik alvast een idee vormen. Vervolgens kom ik graag bij je thuis om je huis en jou(w gezin) in het echt te leren kennen. Wie ben jij en wat is jouw stijl? Hoe zijn de ruimtes in werkelijkheid en hoe is de lichtinval? Wat matcht met het interieur? Na het bezoek ga ik aan de slag en ontvang je van mij een uitgebreid kleuradvies per post opgestuurd, of we maken een afspraak en kom je langs in mijn atelier.

Dit kleuradvies kost €139,95

Omdat het ene huis het andere niet is, behelst het advies maximaal drie ruimtes. Voor elke extra ruimte komen er €50,00 aan kosten bij. 
Voor advies binnen een straal van 10 km rondom Gennep is de prijs inclusief reiskosten. Daarbuiten komen er reiskosten bij. Ik geef kleuradvies zowel aan particulieren als aan bedrijven. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij Zlim Beuningen, Donna Vitale......zij kozen voor hun bedrijf een totale kleur-metamorfose.

Kom je Annie Sloan Chalk Paint kopen in mijn atelier, dan word je uiteraard begeleid bij je kleurkeuze. Neem desgewenst wat foto’s mee van de ruimte of de meubels die je van een andere kleur wilt voorzien.

© 2013 - 2018 Yvon van Bergen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie