Ik houd van kleur, zo ook in mijn interieur. Ik wil me graag net als ieder ander lekker thuis voelen in mijn huis. Maar het plaatje moet wel kloppen. Kleuren hebben veel invloed op ruimtes. Kleuren kies ik dus heel bewust.


Steeds vaker krijg ik de vraag of ik wil helpen bij de kleurkeuze. Om verwachtingen te managen: ik ben geen interieuradviseur, wél een professioneel kleuradviseur. Want het is toch fijn als kleuren je meubels beter doen uitkomen of ruimtes beter tot zijn recht laten komen. Hoe fijn als het totale plaatje klopt en je huis helemaal bij jou aansluit. Het is tenslotte de plek waar je je thuis wilt voelen. 

Wat krijg je voor welke prijs?

Juiste kleuren zorgen voor een fijn en prettig verblijf. Graag kom ik naar jouw huis om jou en je huis te leren kennen. Wie ben jij en wat zijn je wensen? Wat is de stijl van de woning? Een mondeling kleuradvies van een uur, waarbij je direct tips krijgt kost € 100,00. Mocht er meer tijd nodig zijn dan wordt de extra tijd evenredig verrekend volgens een uurtarief van € 100,00.

Voor advies binnen een straal van 10 km rondom Gennep en Nijmegen is de prijs inclusief reiskosten. Daarbuiten komen er reiskosten bij. Ik geef kleuradvies zowel aan particulieren als aan bedrijven. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij Zlim Beuningen, Donna Vitale......zij kozen voor hun bedrijf een totale kleur-metamorfose.

Kom je Annie Sloan Chalk Paint kopen in mijn atelier, dan word je uiteraard begeleid bij je kleurkeuze. Neem desgewenst wat foto’s mee van de ruimte of de meubels die je van een andere kleur wilt voorzien.

© 2013 - 2018 Yvon van Bergen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie