Nieuws van Yvon

Mon Journal

Iedere maand een mail ontvangen met het laatste nieuws? Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief.

03 / 2023

"Stand van zaken"

insPIRATIE

Een van de opmerkingen die ik het vaakst hoor is dat veel vrouwen graag de ruimte willen maken voor hun creativiteit. Maar dat het toch heel snel onderaan hun agenda terecht komt. En dat vind ik zonde. Vandaar dat ik je af en toe een liefdevolle uitnodiging stuur op deze manier.

Maandelijkse Zoomsessie met Yvon

02 / 2023

De maand van de LIEFDE

insPIRATIE

De kunst van de verleiding’. De Femme fatale, tof om haar weer op te roepen. En hoe leuk is het om hier op of rond Valentijnsdag mee aan de slag te gaan. Deze maand heb ik voor jouw speciaal een inspirerende LIVE schildersessie opgenomen én een opdracht! XX

01 / 2023

Een nieuwe bladzijde... 2023

insPIRATIE

Ik blijf me erover verbazen hoe het allemaal is gelopen. En dat dit nog maar enkele jaren geleden zo duidelijk op ons pad kwam. Bijzonder hoe manifestaties werken. Ik sta er niet voldoende bij stil.
En weer door, denk ik vaak.

12 / 2022

Terug naar mijn academie tijd.

insPIRATIE

Mijn mailbox ontplofte, zoveel belangstellenden meldde zich aan! Ik had wel voor 2 jaar voldoende inspiratie. Ik neem je mee in mijn nieuwe blog “terug naar mijn Acadmie tijd”

 

11 / 2022

Het Universum weet de weg

insPIRATIE

Een echte Spaanse Finca.. dat moest het zijn. De tijd was daar en de wet van aantrekking ging mij daar bij helpen. Met alle vertrouwen wilde ik binnen 3 jaar het huis manifesteren om onze droom uit te laten komen. En nu is het zover!

Maandelijkse Zoomsessie met Yvon

10 / 2022

Vrij van hier zijn...

inspiratie

Deze weken ervaar ik als een bijzondere tussenfase. De tijd tussen het oude en het nieuwe. Ik zie het overal in terug. In mijn schilderijen. Mijn werk. Maar ook in mijn creativiteit.  

09 / 2022

Van Nederland naar Spanje

insPIRATIE

Nu ons Spanje avontuur steeds dichterbij komt, ben ik niet alleen aan het dromen van ons leven daar, maar kwamen deze zomer ook allerlei herinneringen naar boven. Want het was een hele route hoe we tot ons tweede huis in Spanje zijn gekomen.

Maandelijkse Zoomsessie met Yvon

08 / 2022

Tijd om op te schonen...

inspiratie

Ik ben deze weken al lekker aan de slag gegaan met opschonen. Een belangrijk item. Opschonen is namelijk ook groei...Het is tevens mijn lievelingsthema geworden.

07 / 2022

Zomer vibes.
Viva La Vida.

inspiratie

Het mediterrane leven gaan combineren met Nederland? Onder de zon kunst maken, samenwerkingen aangaan, workshops geven… Op welke manier?….

Maandelijkse Zoomsessie met Yvon

06 / 2022

Je basis en je passie
is een prachtig authentiek recept.

inspiratie

Wat jou authentiek maakt is  het samenbrengen van al je mooie eigenschappen en al je unieke vaardigheden.
En daar draait het om!