ik ben een creator, mijn inspiratie deel ik graag met jou.


2 daagse-Private-Flower-Art-Experience

welkom bij de
"creation of flowers" Prive Sessie

Stap binnen in een wereld van kleur en creativiteit en vrijheid, waar we in  2 exclusieve live dagen samen prachtige abstracte bloemen tot leven zullen brengen op het canvas. Klaar om aan je muur te hangen.

Dag 1: Verkenning en Verdieping
Op de eerste dag gaan we diep in op de essentie van bloemen. Geen voorbereiding nodig, enkel een open geest! Samen zullen we studies maken van verschillende bloemsoorten. Met potlood, houtskool of verf, laten we ons inspireren door de unieke vormen, texturen en kleuren van bloemblaadjes en stengels. 

Door observatie en hands-on ervaring zullen we de subtiele details van bloemen ontdekken en vastleggen. Deze dag staat in het teken van het verkennen van verschillende technieken en het ontwikkelen van onze artistieke vaardigheden.

Dag 2: Bloei op het Doek
Op de tweede dag is het tijd om onze ontdekkingen tot leven te brengen op een groots doek. Met de studies van de vorige dag als inspiratie, gaan we aan de slag met verf en kwasten. Laat je intuïtie leiden, je kleuren mengt en de bloemen op het doek laat bloeien. Elke penseelstreek brengt het gevoel van groei en bloei over, terwijl we ons laten meeslepen door de creatieve stroom. Tegen het einde van deze dag zal ons meesterwerk klaar zijn om bewonderd te worden klaar voor aan de muur.

Kom en voel de bloemen tot leven komen onder je vingertoppen tijdens de “Creation of Flowers”  Een unieke en exclusieve gelegenheid om je artistieke vaardigheden te verkennen en een blijvend kunstwerk te creëren dat de schoonheid van de natuur viert.

"Laat jouw kunstenaarshart spreken met ongeëvenaarde authenticiteit. In het creatieproces is het grootste obstakel het loslaten van regels en aannames. Tijdens deze ervaring omarmen we onze innerlijke creativiteit, laten we los en verwelkomen we wat zich aandient. Ontdek de kracht van ware expressie, vrij van beperkingen en gevuld met pure emotie."

Wat kun je verwachten...

Dit is geen gewone schildersessie; het is een kans om je artistieke visie tot leven te brengen tijdens deze exclusieve Flower Experience, geleid door jouw eigen intuïtie en creativiteit.

Leer Jouw Techniek: Ontdek nieuwe schildertechnieken die passen bij jouw unieke stijl, of verfijn je vaardigheden als ervaren kunstenaar.

Inspirerende Omgeving: Mijn atelier biedt een creatieve omgeving die jouw artistieke proces zal versterken en inspireren.

Mijn CreatieKracht voor jou: Mijn CreatieKracht is een bron van inspiratie die ik deel met anderen. In mijn wereld van kunst en creativiteit zijn er alleen kansen om te leren en te groeien, zonder ruimte voor angst. Wees niet bang, maar vertrouw erop dat we samen onze kunstzinnigheid en passie kunnen laten schitteren, gedreven door de kracht van creativiteit.

Klaar voor aan de muur: Jouw kunstwerk is niet alleen een creatieve uitdrukking, maar ook een potentieel pronkstuk voor bij jou thuis! 

Na deze intensieve en inspirerende ervaring neem je niet alleen een indrukwekkend kunstwerk mee naar huis, maar ook een stukje van je eigen creativiteit, klaar om direct aan je muur te hangen. Hoe leuk!!

praktische informatie:

We werken op onbehandelde canvasdoeken, met een maximale afmeting van 160 x 160 cm, biedt niet alleen een gevoel van vrijheid tijdens het schilderen, maar creëert ook een intieme en persoonlijke sfeer waarin de deelnemers zich volledig kunnen uiten. Praktisch ook voor het vervoer van het voltooide kunstwerk. Je kunt de doeken naar behoefte altijd opspannen

Privé setting: Exclusieve begeleiding. Dit biedt een unieke kans om diepgaande feedback te ontvangen en op maat gemaakte technieken te leren die passen bij de stijl en voorkeuren van elke deelnemer.

Duur: 2 aangesloten Privé LIVE dagen (van 10:00 tot 16:00 uur )
Tijd: Dag 1 en Dag 2, elk met een volledige sessie
Locatie: Mijn inspirerende Atelier in Jávea (Spanje) en in Gennep Nederland. 

Investering: €1500 euro, inclusief alle materialen, lunch en versnaperingen.

Samen werken in mijn Atelier?

Beleef je de ‘Creation of Flowers’ Art Experience liever samen met een vriend, familielid of geliefde?Laten we samen overleggen en bespreken hoe we deze bijzondere ervaring kunnen delen.

Deze Art Experience is bedoeld voor creatieve mensen die vrijheid willen ervaren en de perfectie willen loslaten.

Ik verwacht dat de deelnemers een basisvaardigheid hebben en enige kennis van het werken met verf, doek en kwast.

Ben je geïnteresseerd?Laten we een (kennismaking)gesprek inplannen. 

"Treuzel niet aan de rand van creatieve verkenning, duik diep in de zee van expressie. Laat jouw kunst een verhaal vertellen, met elke penseelstreek en kleurenpalet. In het prachtige Javea omarmen we samen de magie van creatie, terwijl jouw innerlijke kunstenaar ontwaakt en bloeit. Voel de kunst van het leven, en kom schilderend tot leven."

Huur mijn CASA én OF mijn AtELIER....

Als onderdeel van mijn voortdurende toewijding aan het ondersteunen van creativiteit en samenwerking binnen mijn netwerk, bied ik nu de mogelijkheid om mijn prachtige Casa en/of mijn inspirerende Atelier te huren.

Of je nu vakantie wilt vieren of op zoek bent naar een rustige plek om te creëren, een artistieke retraite met je team wilt organiseren, of gewoon een inspirerende omgeving nodig hebt om je volgende project tot leven te brengen, mijn Casa en Atelier bieden de perfecte ruimte en heeft slaapruimte voor maximaal 6 personen. 

Vraag gerust naar de mogelijkheden en beschikbaarheid. Ik kijk ernaar uit om samen met jullie prachtige creatieve avonturen te beleven.

Mon Journal

Mijn blog

Volg mijn artistieke en persoonlijke pad en ontvang af en toe een dosis inspiratie per e-mail.

Atelier sale

Atelier sale
Zondag 18 juni

Kom gezellig langs en shop Yvon’s Art Faces op canvas, linnen, papier, hout en keramiek.

Locatie: Heijenseweg 61, 6591 HB, Gennep