"I'am a creator" mijn inspiratie deel ik graag met jou"'


Work Together Privately.

atelier sale

" Van Concept naar Realiteit "

1-op-1 schildersessie.
Live-dag

"Ik begrijpt de uitdagingen die vrouwen vaak tegenkomen, zoals uitstelgedrag en negatieve zelfkritiek. Ik bied praktische begeleiding en oefeningen om deze obstakels te overwinnen, waardoor vrouwen hun ware artistieke potentieel kunnen ontdekken en ontwikkelen.


1 : 1 LIVE SchilderSessie.

“Van Concept naar Realiteit: Een Unieke Kunstervaring”

Stel je voor dat je niet zomaar een schildersessie bijwoont, maar een reis begint van idee naar werkelijkheid, waarbij je uiteindelijk een indrukwekkend kunstwerk mee naar huis neemt, klaar om aan je muur te hangen.

Dit is geen gewone schildersessie; het is een kans om je artistieke visie tot leven te brengen, geleid door jouw eigen intuïtie en creativiteit.

Thema Keuze: Kies tussen het schilderen van intuïtieve portretten (“ArtFaces”) of levendige bloemen, en laat jouw persoonlijke stijl floreren door het gekozen thema.

Voorbereidingsfase: Via twee online voorbereidingsgesprekken duiken we diep in jouw creatieve visie. Persoonlijke opdrachten worden op maat gemaakt om jouw artistieke doelen te ondersteunen en je voor te bereiden op het schilderproces. We bespreken ook de materialen en technieken die nodig zijn om jouw visie tot leven te brengen.

Live Schilderdag: Op de dag zelf werken we samen in mijn inspirerende atelier, waar je onder mijn begeleiding jouw meesterwerk zult creëren. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, ik zal je handvatten op maat geven om je snel te laten groeien in je artistieke vaardigheden. We streven ernaar om een kunstwerk te maken dat niet alleen jouw persoonlijkheid weerspiegelt, maar ook direct klaar is om op te hangen.

Locatiekeuze: Geniet van deze ervaring in Nederland (Gennep) of in het prachtige Spanje (Jâvea, Costa Blanca). Ongeacht de locatie, geniet van mijn onverdeelde aandacht tijdens deze privé 1-op-1 sessie.

 

"Ik zal samen met jou de diepten van je creatieve ziel verkennen totdat je voelt dat alles klopt en weet dat dit echt jij bent."

Wat kun je verwachten...

Leer Jouw Techniek: Ontdek nieuwe schildertechnieken die passen bij jouw unieke stijl, of verfijn je vaardigheden als ervaren kunstenaar.

Inspirerende Omgeving: Mijn atelier biedt een creatieve omgeving die jouw artistieke proces zal versterken en inspireren.

Klaar voor Tentoonstelling: Jouw kunstwerk is niet alleen een creatieve uitdrukking, maar ook een potentieel pronkstuk voor je eigen tentoonstelling of galerie.

Flexibele Keuze: Kies tussen het schilderen van portretten of bloemen, afhankelijk van jouw interesses en doelen als kunstenaar.

Intensieve Focus: Dankzij de 1-op-1 setting kunnen we dieper ingaan op techniek, stijl en concept dan in groepsworkshops mogelijk is.

Persoonlijke Creatieve Groei: Naast het creëren van een kunstwerk, zul je ook groeien als kunstenaar en nieuwe aspecten van je creativiteit ontdekken.

Investering: De investering voor deze unieke ervaring bedraagt €1500. Neem gerust contact op voor meer informatie of om jouw live-sessie te plannen.

Als je interesse hebt in meerdaagse Live Atelierdagen in Spanje, bied ik ook verschillende opties aan, inclusief de mogelijkheid om een korte vakantie te combineren met jouw creatieve reis.

Kom en ontdek de kracht van jouw artistieke potentieel – van concept naar realiteit, samen zullen we een meesterwerk creëren dat jouw unieke verhaal vertelt.

En voor wie zich volledig wil onderdompelen in creativiteit, heb ik ook een gloednieuw aanbod van een unieke Retraite in Spanje.  “ART OF CREATION”

Dit is geen retraite waar ik je vertel wat kunst zou moeten zijn; het is een retraite die je helpt te vinden wat kunst voor jou is.

Klik op de button en lees meer over deze artistieke beleving.

Mon Journal

Mijn blog
Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang iedere maand mijn persoonlijke nieuwsbrief.

Atelier sale

Atelier sale
Zondag 18 juni

Kom gezellig langs en shop Yvon’s Art Faces op canvas, linnen, papier, hout en keramiek.

Locatie: Heijenseweg 61, 6591 HB, Gennep