Bienvenue

Programma's *

Ik begeleid je met liefde op jouw reis naar meer authenticiteit in het intuïtief portretschilderen. Mijn programma’s kun je zien als een persoonlijke routekaart. Naar jouw authentieke en waarachtige zelf. Waar je jouw reis start, is aan jou.

Jij bepaalt de route. Het tempo. En jouw bestemming

NOTE: Al mijn programma’s zijn gericht op vrouwen. 

Intensief één op één traject

Intensief één op één traject met en bij Yvon - in zes maanden

In 6 maanden gaan we samen intensief op reis en volg je jouw persoonlijke Route de Soleil. Jouw reis wordt volledig afgestemd op je persoonlijke vraag en behoefte. Je krijgt al het materiaal en tools die jij nodig hebt tot je beschikking. Om duidelijk te krijgen wat jij mag gaan uitdragen, precies dat wat bij je past…en wie je bent.

In dit traject sta ik een half jaar lang 24/7 tot je beschikking.
We werken samen on & offline o.a. in mijn atelier in Gennep.

Let op…om in een stroomversnelling te komen is mijn unieke
traject Route de Soleil alleen voor vrouwen die net als ik van doorpakken houden, tijd hiervoor vrij willen maken, lef durven tonen en niet bang zijn voor nieuwe toffe experimenten.
Enige schilder ervaring is een pré.

In de 2de helft van 2022 heb ik ruimte gereserveerd voor maximaal 4 vrouwen. 

Voor vrouwen die gelijk actie willen ondernemen. De wens hebben om meer commerciële vaardigheden te bezitten als kunstenaar.

Er klaar mee zijn om hobbymatig te blijven schilderen. Eindelijk voor zichzelf durven te kiezen, lief willen zijn voor hun innerlijke wereld en meer sexyness energie willen inzetten en uitstralen.

Jaaa… lijkt me fantastisch!…...Laten we eerst samen connecten…


Online programma's

5-daagse masterclasses intuïtief portretschilderen

La vie en Rose traject
op jouw tempo!

Mijn online paradepaardje La Vie en Rose. Inmiddels hebben tientallen vrouwen dit jaartraject doorlopen. Een waardevol traject waar je op jouw eigen tempo kunt studeren en werken. Mijn Academy is dé weg naar authenticiteit en vrijheid in je leven en schilderkunst.
GELIJK INSTAPPEN.

€ 1775,00

basis-cursus Intuïtief portret schilderen

Je kunt gelijk instappen! Deze inspirerende Cursus is dé Basis cursus om Intuïtief Portretten te leren schilderen. Je krijgt handvatten om gelijk door te groeien. Deze techniek die je hierboven ziet, ga ik je leren….maar dan wel op jouw eigen wijze….. Gegarandeerd! Deze cursus is tevens een laagdrempelige kennismaking met mijn werkwijze.

€ 147,00

Joie de Vivre doorlopend membership lidmaatschap

Losse sparrings sessies voor jouw groei

Zoek je een sparringpartner? Heb je een speciaal vraagstuk? Of heb je net dat éne zetje nodig om de puzzel te leggen? Vul eerst even mijn vragenijst in. Dan plannen we samen onze sessie.
Note: Voor cursisten die mijn jaartraject La Vie en Rose volgen hanteer ik een Academy-tarief. Vraag ernaar

€ 97,00 p/u excl. btw

Lieve mooie vrouwen

Dit vonden zij van de masterclasses