Bienvenue

Programma's *

Ik begeleid je met liefde op jouw reis naar meer authenticiteit in het intuïtief portretschilderen. Mijn programma’s kun je zien als een persoonlijke routekaart. Naar jouw authentieke en waarachtige zelf. Waar je jouw reis start, is aan jou.

Jij bepaalt de route. Het tempo. En jouw bestemming

NOTE: Al mijn programma’s en trajecten zijn gericht op vrouwen. 

Intensief één op één traject


ARTist STatement business traject voor kunstenaars en starters.

“In een periode van ZES maanden tillen we jouw kunstenaarschap naar een hoger niveau. 

Leer de essentiële zakelijke vaardigheden om te groeien en creëer een bedrijf dat echt bij jou past. 

Met het ARTist STATEMENT business traject, speciaal ontworpen voor zowel beginnende als ervaren kunstenaars, deel ik mijn uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van online en offline kunstenaarschap. 

Begin deze transformatieve reis op 25 September 2023.”

Masterclass
Creëer Je Eigen expositie vanuit thuis

Droom je ervan dat jouw kunstwerken in de schijnwerpers staan, stralend als sterren in een nachtelijke hemel?

Ontdek de geheimen achter het organiseren van een spraakmakende expositie en het vaststellen van prijzen die recht doen aan jouw meesterwerken tijdens onze masterclass.

Als het canvas van je ziel verlangt naar het delen en verkopen van je kunst, en je ambities hebt om de harten van een breder publiek te raken, dan wacht er een onvergetelijke online reis op je met deze masterclass. 🎨✨

 

€ 67,00


Online programma's

Masterclass Intuïtief Portret Schilderen

“Ontsluier je unieke zelfexpressie en omarm je ware ik door de kunst van intuïtief portretschilderen. Start op 7 Oktober 23!

Duik in mijn creatieve universum met inspirerende video’s en uitdagende opdrachten. Samen gaan we vanaf het eerste moment de verborgen krachten binnenin ons onthullen.
In deze masterclass zet jouw individualiteit de stap naar het licht en staat jouw innerlijke vrijheid en echtheid centraal.”

SAMENWERKEN
OP MAAT.

“Jouw traject wordt zorgvuldig aangepast aan jouw individuele wensen en behoeften. We zetten ons in om helderheid te krijgen over jouw unieke boodschap – dat wat écht bij jou resoneert en wie je in essentie bent. Of we nu samenwerken in een digitale setting of face-to-face, privélessen in mijn atelier zijn ook een optie. Data en tijden zijn flexibel en in onderling overleg.
“Vraag hieronder een gratis kennismakingsgesprek aan.

EXPOSITION (4)

La vie & rose Jaartraject. Intuïtief portret-schilderen

La Vie en Rose Academy: Ontdek je Authentieke Zelf door Schilderkunst

Duik diep in de kunst en vind je ware zelf met La Vie en Rose. Het Jaar-programma waarbij je in je eigen ritme groeit en leert. Dit traject is je gids naar een leven vol authenticiteit en de vrijheid die zowel in je dagelijkse leven als in je schilderwerk doorschijnt.

 

Lieve mooie vrouwen

Dit vonden zij van de masterclasses

Atelier sale

Atelier sale
Zondag 18 juni

Kom gezellig langs en shop Yvon’s Art Faces op canvas, linnen, papier, hout en keramiek.

Locatie: Heijenseweg 61, 6591 HB, Gennep