Bienvenue

Route Du Soleil*

Ik begeleid je met liefde op jouw reis naar meer authenticiteit in het intuïtief portretschilderen.  Mijn programma’s kun je zien als een persoonlijke routekaart. Naar jouw authentieke en waarachtige zelfWaar je jouw reis start, is aan jou.

Jij bepaalt de route. Het tempo. En jouw bestemming.

Op jouw route du soleil!


NOTE: Al mijn programma’s zijn gericht op vrouwen. 

Gratis-driedelige-videoserie

3-daagse
Videoserie

Gratis videoserie waarin ik je meeneem in mijn persoonlijke ontdekkingstocht naar mijn authentieke stijl. Je wordt direct aangezet om je creativiteit en dromen prioriteit te maken.

Gratis

5-daagse masterclasses intuïtief portretschilderen

basis-cursus Intuïtief portret schilderen

In deze cursus Intuïtief Portretschilderen leggen we samen de basis voor jouw eigen authentieke stijl. Een fijne en laagdrempelige kennismaking met mijn werkwijze.

€77,00

Joie de Vivre doorlopend membership lidmaatschap

Joie de Vivre
membership

In mijn persoonlijke membership deel ik wekelijks een live geschilderde portret-sessie en inspiratie rondom het schilderen om je creativiteit aan te blijven wakkeren.

€47,00 per maand

jaartraject

La Vie en Rose

La Vie en Rose Jaartraject Een jaar lang de diepte in en 1-op-1 persoonlijke begeleiding om jouw eigen authenticiteit en stem te vinden en vorm te geven in het intuïtieve portretschilderen.  

€2.700,00

 

Wanneer een jaar instappen een te grote (tijds-)investering is, kun je ook een van de onderstaande routes volgen. Dat is het volledige jaartraject maar dan opgesplitst in een van de drie onderstaande routes.

Een route volg je zelfstandig en zonder persoonlijke begeleiding. Elke route is een onderdeel van het La Vie en Rose jaartraject. Alle routes zijn los van elkaar te volgen, maar ze bouwen wel verder op elkaar.

Hieronder lees je meer over de verschillende routes die je binnen La Vie en Rose kunt volgen:

Online Academy la Vie en Rose jaartraject intuïtief portret schilderen
Yvon van Bergen La Route du Jeu

Route de Jeu
La vie en rose

Deze route is het begin en de start van La Vie en Rose. Voor wanneer je geniet van schoonheid maar jezelf vaak nog verliest in perfectionisme. We gaan terug naar de basis van het intuïtieve portretschilderen en brengen het spelen terug.

€497,00

La Route de la Liberté

Route de la Liberté
La vie en rose

Deze route bouwt verder op de basis van het intuïtieve portretschilderen. Deze route is voor wanneer je nog te vaak worstelt met je innerlijke criticus in het schilderen. Je ontdekt wat je nodig hebt om je innerlijk vrij te voelen in je schilderkunst.

€497,00

Route de Bonheur

Route de Bonheur
La vie en rose

Dit is de grande finale in La Vie en Rose. Deze route is voor wanneer je je verlangens serieus wil nemen en je successen wil vieren. En wanneer je voelt dat er meer in het leven en in je kunst is dan wat je nu ervaart.

€497,00

Business masterclass voor kunstenaars online workshop cursus programma

Business
Masterclass

De business masterclass voor kunstenaars is voor jou wanneer je het verlangen voelt om een bloeiend bedrijf te bouwen rondom je kunst.

€597,00

individuele sessie met kunstenares livesessie één op één Yvon van Bergen

Rendez Vous
avec Yvon

1-op-1 sessie met Yvon waarin ze met je meekijkt naar jouw eigen persoonlijke situatie en je vragen beantwoord. Direct te boeken in haar persoonlijke agenda.

€197,00

Meer informatie

Route du Soleil

In deze video vind je meer informatie over mijn aanbod. 

Je kunt jouw eigen route uitstippelen. En onderweg uitbreiden en verdiepen is altijd mogelijk. Je kunt starten met een kennismaking, met mij en mijn werkwijze, bijvoorbeeld in de 5-daagse masterclass intuïtief portretschilderen. Je kunt ook kiezen voor wekelijkse inspiratie en creatieve opdrachten in het Joie de Vivre Membership. Of een sprong in het diepe met mijn meest complete en exclusieve programma La Vie en Rose. Het complete jaarprogramma of een van de routes. 

Wil je samen onderzoeken welke route voor jou het beste aansluit bij waar je nu staat in je ontwikkeling en groei? 

Neem dan even persoonlijk contact met me op via yvon@yvonvanbergen.nl

Ik denk graag met je mee.

Zomer Experience
Live in Atelier

Van juni tot en met augustus 2022 geef ik in mijn atelier verschillende live workshops. Zie ik jou tijdens de Zomer Experience?