Werken met Yvon

Programma's

Intensief één op één traject


La Vie & Rose - Mijn persoonlijke Signature.

Iedereen die ik spreek is uniek. En heeft haar eigen startpunt en behoeftes. Na jarenlang met groepen te hebben gewerkt, kies ik er nu bewust voor om 1-op-1 naast mijn klanten te mogen staan. Zo kan ik me in onze contactmomenten volledig toeleggen op jouw specifieke vraag en behoeftes.

Die diepe, innerlijke roep die je al jarenlang voelt, is het teken dat het tijd is voor transformatie. Misschien voel je dat de krachtige vrouw die je in wezen bent, anders is dan hoe je je nu presenteert. Onthul je ware talent en voel de bevrijding.

Eerlijk zijn tegenover jezelf versnelt je reis naar authenticiteit. Maar moed is nodig. Authenticiteit gaat over zelfontdekking, niet over labels

La Vie en Rose is een uniek 1-op-1 begeleidingstraject, waarin ik jouw persoonlijke gids zal zijn op de reis naar een leven vol authenticiteit en vrijheid. Dit traject omarmt de kracht van zelfexpressie, die niet alleen je dagelijkse leven zal verrijken, maar ook in je schilderwerk zal doorschijnen!

1 op 1 Live schildersessie Artistieke Zelfexpressie

Dit unieke aanbod stelt je in staat om LIVE in mijn Atelier om je eigen meesterwerk te creëren dat jouw diepste creatieve verlangens en visie weerspiegelt. Het omvat:

  • Workshopkeuze:
    • In een van mijn Ateliers in Nederland of Spanje
    • Intuïtieve Portretten (“ArtFaces”) schilderen OF
    • Bloemen Schilderen.

Beperkte plaatsen voor 2024 beschikbaar.


Programma's

Masterclass voor startende kunstenaars

Intuïtief Portret Schilderen:
Ontsluier je unieke zelfexpressie en omarm je ware ik door de kunst van intuïtief portretschilderen.  Duik in mijn creatieve universum met inspirerende video’s en uitdagenden opdrachten.

In deze masterclass zet jouw individualiteit de stap naar het licht en staat jouw innerlijke vrijheid en echtheid centraal staat. 

Je kunt gelijk instappenI

EXPOSITION (4)

"ARTist STatement"
6 maanden Business traject

In een periode van ZES maanden tillen we jouw kunstenaarschap naar een hoger niveau.

Leer de essentiële zakelijke vaardigheden om te groeien en creëer een bedrijf dat echt bij jou past. Met het ARTist STATEMENT business traject, speciaal ontworpen voor zowel beginnende als ervaren kunstenaars, deel ik mijn uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van online en offline kunstenaarschap.  

41D11034-C528-4146-BA40-502E8AF18C7F

Retraite" in Spanje. 'Art of Creation'.

Voor wie zich volledig wil onderdompelen in creativiteit en ontspaning, heb ik een gloednieuw aanbod van een ART-Retraite in Spanje.  “ART OF CREATION”

Dit is geen retraite waar ik je vertel wat kunst zou moeten zijn; het is een retraite die je helpt te vinden wat kunst voor jou is.

Klik op de button en lees meer over deze artistieke belevenis in het prachtige Spanje!

Lieve mooie vrouwen

Dit vonden zij van de masterclasses

Mon Journal

Mijn blog
Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang iedere maand mijn persoonlijke nieuwsbrief.

Atelier sale

Atelier sale
Zondag 18 juni

Kom gezellig langs en shop Yvon’s Art Faces op canvas, linnen, papier, hout en keramiek.

Locatie: Heijenseweg 61, 6591 HB, Gennep