Ik help je graag je authenticiteit herontdekken

Portretten schilderen vanuit je intuïtie leert je luisteren naar wat er diep in je verborgen zit. Wie ben je in de kern? Hoe is die persoon? Samen brengen we haar tot uiting op het doek. Hoe en wat dit je brengt? Dat lees je hieronder.

Ontdek met mij..

5- DAAGSE MASTERCLASS 
INTUITIEF PORTRET SCHILDEREN

Wil je eerst even proeven?

Dat snap ik wel. In vijf dagen neem ik je mee in de eerste stappen van jouw ontdekkingsreis. Je krijgt tools om zelf op zoek te gaan. Elke twee maanden doe ik een online Masterclass. Lees hier meer..

LA VIE EN ROSE  ACADEMY

Klaar voor jouw reis?

Ik begeleid je graag naar jouw authenticiteit. In dit langere traject gaan we samen met een kleine groep vrouwen stappen zetten naar onze unieke zelf. Lees hier meer..

BUSINESS MASTERCLASS
VOOR KUNSTENAARS

Jouw potentieel verzilveren ?

Ik help kunstenaars die er klaar voor zijn om van hun kunstenaarschap een bloeiend bedrijf te maken op hun eigen authentieke wijze. Lees hier meer.. 

Gratis video-serie

MEER VRIJHEID EN AUTHENTICITEIT IN JE SCHILDERKUNST

In gesprek met mijn klanten is dit altijd een van de eerste vragen. 

Hoe vind ik mijn eigen stijl?
En dan de vervolgvraag, hoe kan ik mijn kunst vervolgens delen vanuit mijn eigen authenticiteit?

Hoe beter jij jezelf leert kennen, des te vrijer je je voelt in jouw schilderkunst.

In mijn nieuwe 3-delige gratis videoserie laat ik je proeven hoe het is om buiten de lijntjes te schilderen. En ontdek je wat ik heb gedaan om mijn eigen stijl te ontdekken. Ik vind het heerlijk om je mee te nemen in de energie van alles wat mogelijk is wanneer je jouw pad naar authenticiteit volgt. 

Na het kijken voel je de inspiratie weer borrelen en wil je niets anders dan jouw eigen weg vervolgen. Als vrouw en kunstenaar. Je bent meer dan welkom.

Zij gingen je voor..

Yvon leerde mij juist op zoek te gaan naar de imperfectie en daardoor kan ik gelaagdheid creëren in mijn schilderijen. Door haar rustige manier van lesgeven en de verdieping in de lessen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling is zij een hele fijne persoon om les van te hebben. Wanneer je bij Yvon in de leer bent, zul je ontdekken wat je innerlijke kunstenaar je zal vertellen, je eigen intuïtie. Het brengt je dus veel meer dan alleen een mooi werk, het brengt je veel dichter bij jezelf. Ik ben haar daar heel dankbaar voor!
Kim de V

Volgde de masterclass

Yvon kwam op het juiste moment op facebook langs. Ze raakte me dadelijk met haar ongedwongen stijl. Ik voélde het, dit was de juiste weg. Dadelijk, zonder nadenken schreef ik me in voor de online cursus (die liep toen over enkele weken). En wàt was dàt een goeie beslissing. Yvon legt in haar aanpak respect voor het proces van elke deelnemer vanuit een diep menselijke echtheid en bezieling. Yvon heeft me weer thuis laten komen bij mezelf. En de laatste masterclass (5 daagse) was TOP! naast een stapsgewijze evolutie in de vaardigheden voor je eigen handschrift, koppelde ze tools om te werken aan je persoonlijke proces als creator. Het was zo verrijkend en het heeft me zoveel gebracht. DANK daarvoor Yvon. Nog steeds schrijf ik me in bij allerlei nieuwe initiatieven van Yvon want ze is telkens weer vernieuwend, telkens weer boeiend, telkens weer rakend, telkens weer belicht ze een ander leerpunt van jezelf. Yvon is een echte kunstenares, een heerlijke inspirator, een mooi MENS.
Erna L

Volgde de La Vie en Rose & Masterclass

I love that the video’s are short,and with easily understood painting techniques!
Watching these teachings has inspired me hugely!!:-)
Birgitta F

Volgde de masterclass