EXCLUSIEF voor deelnemers en belangstellende voor mijn

Academy Intuïtief Portret Schilderen

Omdat ik zo van inspireren houd!

Een aantal keren per jaar organiseer ik een ‘Live Inspiratie Event’ in mijn Maison d’Art in Gennep. Deze dag is bedoelt voor deelnemers aan mijn Academy, maar ook voor vrouwen die belangstelling hebben voor mijn Academy en/of mijn exclusieve trajecten. Je kunt mij persoonlijk ontmoeten hier in mijn omgeving waar ik werk en woon. Er is hier volop inspiratie over intuïtieve portret kunst. Mijn atelier & huis is mijn eigen galerie en hangt vol met portretten van mijn hand. Als voormalig kleuren specialiste zul je zien en geïnspireerd worden wat kleur samen met kunst en interieur (feng shui) kan doen. Tijdens deze dag is er volop ruimte om al je vragen te stellen. Ik zal jullie mijn reis naar het kunstenaarschap vertellen.  Zo krijg je een beter beeld van wie ik ben, wat ik doe, hoe ik werk en hoe ik mijn kunstenaars business run. 

Iedereen krijgt deze dag van mij een intuïtieve persoonlijke opdracht mee naar huis die op dat moment belangrijk en inspirerend voor je is als (aankomend) artiest/kunstenaar. Gegarandeerd zal ik er voor zorgen dat je aan het einde van de middag met een dosis inspiratie naar huis  gaat.

Dagindeling:

Inloop vanaf   11.00 uur
Lunch              13.00 uur
Einde Event    15.30 uur

Deze dag is geheel verzorgd met een gezonde lunch, drankjes en versnaperingen. 

PRIJS €247,00

NOTE:

Iedereen die mijn Traject LA VIE en ROSE aankoopt krijgt een ticket t w.v €247,00 voor deze Live Inspiratie Event.  Jij mag zelf bepalen wanneer jij binnen 12 maanden na aankoop het ticket activeert. 

Besluit je om eerst aan het Live Event d’inspiration deel te nemen en je vervolgens aanmeld voor de Academy LA VIE en ROSE dan krijg je het ticket bedrag van €247,00 als korting retour. 

 

             Vragen?

Het eerstvolgende Live Event staat gepland op:

Zaterdag  18 april   2020

Geinterreseerd?

Mail me voor een ticket voor het  LIVE EVENT D’INSPIRATION

 

Ben je al deelneemster van het exclusieve All-in traject La Vie en Rose? Mail me dan voor een reservering

 

 

 

 

 Â bientôt