Bienvenue,      Member,

Een plek waar je wordt uitgedaagd om buiten de lijntjes te kleuren.
Waar de inspiratie een lust voor het oog is.
Waar je jezelf, elkaar en je kunst naar een hoger niveau tilt.

DE DEUREN OPENEN WEER OP 1 JULI 2021

Het besloten membership is alleen voor (oud)klanten van mij. Wil je graag kennismaken met mij en mijn werkwijze? Dan ben je van harte welkom bij de volgende 5-daagse masterclass Intutief Portret Schilderen.
Exclusief voor vrouwen die mijn Academy, Masterclass of een Individueel traject hebben gevolgd.
Lieve mooie vrouw. Ben je klaar voor een volgende stap? Voor jouw persoonlijke en creatieve level up?

Ik geniet ervan om jou te mogen zien groeien en bloeien en heb ervaren hoe krachtig het is om onze intuïtieve en creatieve krachten samen te bundelen. Ik zie zoveel potentie in alle vrouwen met wie ik mag werken. En kijk ernaar uit om deze samen tot uiting te mogen brengen in mijn Joie de Vivre Membership.

Deze periode vraagt om verbinding. Met jezelf. Met je creatiekracht. Met wat jij hier te doen hebt.

Ik kijk ernaar uit om je te mogen begroeten in het

“Joie de Vivre” Membership.

Om samen de reis van het kunstenaarsschap te beleven. Ik weet hoe eenzaam het kan zijn. Hoe krachtig het is om een plek te hebben waar je jezelf kunt zijn. Waarin je wordt toegejuicht en uitgenodigd om de meest authentieke versie van jezelf te worden.

Voel je dat het jouw tijd is om jezelf te ont-moeten? En te verbinden met andere gelijkgestemde vrouwen die op eenzelfde ontdekkingsreis zijn? De creaties te ontdekken die door jou heen stromen?

Ik kijk ernaar uit om samen 2021 te beleven. Plannen te maken, inspiratie te delen. Samen buiten de lijntjes te kleuren.

Wat kun je verwachten van het Membership?

Een plek waar het draait om levenslust. Waar we routines doorbreken. Waar je wordt verleid met al je zintuigen. Waar de inspiratie een lust voor het oog is.

Waar je wordt uitgenodigd om jezelf te blijven verrassen en vernieuwen in je kunstenaarsschap. In je zijn. Als vrouw. Als (aanstaande) ondernemer.

De deuren gaan weer open op donderdag 1 juli 2021.

Laat je verwonderen en kom proeven van het goede leven in het Joie de Vivre membership.

Note: Wil je doorstromen vanuit de 5 daagse masterclass ? Mail me dan even, we gaan samen voelen of Joie de Vivre  bij je past!

 

We werken ieder kwartaal met een nieuw thema. Het thema van het derde kwartaal, juli, augustus en september, is ‘oogsten’. De zomer is in volle gang en we gaan deze creatie kracht samen inzetten voor mooie portretten. Je ontdekt de hogere frequentie van dankbaarheid, liefde en ontvangen. Laten we samen gaan voor jouw mooiste dromen, lieve vrouw!

Aan de hand van dit thema gaan we iedere maand aan de slag met de intentie van de maand. Je ontvangt opdrachten naar aanleiding van het thema en je kunt je vragen stellen in de maandelijkse q&a.

Je ontvangt gedurende je deelname toegang tot de online besloten groep. 

Je bent meer dan welkom om deel te nemen voor een investering van 97 euro per maand.

Bij aankoop ga je akkoord met een membership van minimaal 3 maanden. De eerste maandtermijn betaal je direct bij inschrijving. Vervolgens wordt (vanaf 1 juli) iedere maand de volgende termijn d.m.v. automatische incasso van je bankrekening afgeschreven. Daarna kun je per maand opzeggen. Het Joie de Vivre membership zal via een besloten groep plaatsvinden.