MasterClass

5 daagse-
INTUÏTIEF PORTRET SCHILDEREN

Verruim je mogelijkheden tot zelfexpressie en nieuwe persoonlijke doelen naar authenticiteit. Kortom, terug naar jezelf.

Én we gaan natuurlijk intuïtief portretten schilderen.

 

 

Wat KUN JE VERWACHTEN?

Ik neem je 5 dagen mee in mijn creatieve wereld. In deze Masterclass gaan we eerst even terug naar jezelf, vanaf ‘The Beginning”  We laten de perfectie in het hoofd en dalen af naar het hart en de buik. De plek waar imperfectie en eigenzinnigheid ontstaat. We gaan spelen, improviseren en handelen vanuit ons innerlijke kind. We gaan haar weer omarmen en laten genieten. Ik ga je verschillende tools aanreiken om te onderzoeken wat voor jou een fijne manier is om je intuïtie te herontdekken en jouw eigen stijl te ontwikkelen. Creatieve uiting door schilderen is puur en manier om die stijl naar de oppervlakte te halen en zichtbaar te maken.

Ik ga je inspireren en helpen om jezelf te uiten en te komen tot jouw vrouwelijke zelfexpressie.Authenticiteit is een waardevol inzicht, onmiskenbaar belangrijk in de kunst, maar ook voor jou als persoon. 

Vijf dagen lang krijg je iedere ochtend (vijf dagen aangesloten) een video met een creatieve opdracht. Jij kan deze opdracht direct uitvoeren of op een ander tijdstip wanneer je zin of tijd hebt. Je hebt 14 dagen toegang tot de Masterclass. Zo kom je tot het intuïtief schilderen van portretten.

In een online besloten groep ga je de verbinding aan met een paar andere vrouwen. Dat werkt inspirerend, motiverend en sneller.Na afloop krijgt iedereen als cadeau een persoonlijke boodschap of inzicht van mij. Precies wat je op dat moment nodig hebt!

Dus, mooie vrouw, ben je er klaar voor? Full focus. Voel je de energie al? Welkom in deze creatieve wereld van echtheid. Let’s go…

Een leuke kennismaking met mij en tevens een voorproefje van mijn Academy.
Welkom om mee te doen! Voor beginners en professionals.

 

Start 1 september 2020  

Prijs 77,00 euro

Vol is Vol  

Een leuke kennismaking met mij en een voorproefje van mijn Academy.

Iedereen kan meedoen van beginner tot professional. ( pour femme )
Lijkt me leuk je te mogen ontmoeten! Ga je mee?

 

 

Zij gingen je voor…..

Esmeralda S

En als jij loslaat, buiten die lijntjes durft te gaan, moet je eens kijken wat voor iets moois zal ontstaan.”

Als je een beetje vast zit in je oude gewoontes, als je het gevoel hebt niet vooruit te komen, als je de inspiratie mist, als je niet zo lekker in je vel zit omdat je twijfelt aan jezelf, aan wie je bent, aan wat je wilt. Als je de bezieling een beetje mist, als je een beetje in slaap bent geraakt, als je een beetje ‘pijntje-hier-pijntje-daar-maar-onverklaarbaar voelt’, als je gewoon heel simple, wat anders wilt, maar nog niet precies weet wát…… ik raad het je aan. Probeer eens een cursus van Yvon van Bergen. Yvon heeft een bijzondere manier van benadering. Authentiek is ze zeker. Ben je dat niet gewend? Geef je toch over. Het voelt goed. Ze toont respect voor een ieders eigen manier van werken, voor een ieders eigen proces. Ze is gul, ze heeft vakkennis, levenservaring en is bereidt om veel te delen. En als jij loslaat, buiten die lijntjes durft te gaan, moet je eens kijken wat voor iets moois zal ontstaan. Ik heb het ook gedaan, en het was precies wat ik nodig had.

“Echt een kers op de taart om te doen en het heeft mij het gevoel gegeven opnieuw geboren te zijn, echt bevrijdend , zoveel ontwikkeling in intuïtief portret schilderen, intuïtie en levensstijl. Heerlijk hoe Yvon op een inzichtelijke manier je leert zelf je stappen te zetten, niets moet je mag gewoon zijn”

 

Wendy O

 

“Echt bevrijdend, zoveel ontwikkeling in intuïtief portret schilderen, intuïtie en levensstijl”

Jacqueline v D

“Wat een cadeau was het om hieraan mee te doen”

“Yvon inspireerd mij ontzettend met haar schilderkunst, persoonlijke ontwikkeling en coaching. Toen kwam de 5 daagse masterclass voorbij en ik heb me gelijk aangemeld. Wat een cadeau was het om hieraan mee te doen. Oa geleerd om de perfectie wat ik graag wilde met portretschilderen, meer los te laten want juist de imperfectie hierin is prachtig. En wat een mooie werken werden er gemaakt door de anderen, echt. Dank je wel Yvon”

 

Nog nooit een portret gemaakt, nog nooit met houtskool gewerkt of iets intuïtief geschilderd maar wat ben ik blij dat ik deze 5 daagse masterclass heb gedaan! Mijn werkjes zijn geen topcreaties maar … voel me als Picasso, het mengen van kleuren is leuk om te doen maar maak nog niet de mooiste maar … voel me als Chagall. Wat is het mooi om door Yvon en haar lessen iets in jezelf naar boven te halen waarvan je niet wist dat je het in je had. OBRIGADA! Wil.

 

Wil P

 

“…voel me als Picasso, het mengen van kleuren is leuk om te doen maar maak nog niet de mooiste maar … voel me als Chagall”

Conny B

Alles mag en niets moet! Hoe geweldig is dát. Ik heb me aangemeld en heb ontzettend genoten, zelfs van het kwasten!

Ik heb wat teken/schilderslessen gehad, maar ik verkrampte helemaal als ik een kwast in mijn handen had. Stel je voor, je zet een streep en hij is niet goed…. dus die streep kwam er gewoon niet. Nu zag ik de 5-daagse Masterclass Intuïtief Portret Schilderen voorbij komen, waarbij geen goed of fout bestaat! Alles mag en niets moet! Hoe geweldig is dát. Ik heb me aangemeld en heb ontzettend genoten, zelfs van het kwasten! Het loslaten, laat maar komen wat er komt, op het begin en soms nóg best moeilijk, maar uiteindelijk heerlijk!
Yvon inspireert mensen op een rustige en begrijpende manier. Ik zie na de cursus van slechts 5 dagen overal gezichten, ‘s nachts, in de wolken, in een boomstam of in de kruin, op de muur, overal! Ik ga hier lekker verder mee stoeien. Yvon ontzettend bedankt voor deze heerlijke BEVRIJDING!

Weten wanneer de volgende Masterclass start?

Door je aan te melden, geef je mij de mogelijkheid om je te informeren zodra de volgende 5 daagse Masterclass start.