Vijfdaagse Masterclass

Intuïtief Portretschilderen.

 

Ontdek jouw unieke vorm van zelfexpressie en ontwaak je authenticiteit, door middel van intuïtief portretschilderen.

In vijf dagen neem ik je mee mijn creatieve wereld in. In deze masterclass starten we met een blanco canvas, een onbeschreven blad. Vanaf ‘Le début’ gaan we ontdekken welke kracht bij ons binnen zit. We laten perfectie in het hoofd en dalen af naar ons hart en onze buik, waar eigenzinnigheid ontstaat. We gaan spelen, improviseren en plezier maken vanuit ons innerlijke kind. We gaan haar weer omarmen en laten stralen.

Lees hieronder meer….

Wat staat je te wachten?

 

Je krijgt van mij verschillende tools tijdens deze masterclass, die je kunt inzetten in jouw ontdekkingsreis naar je intuïtieve zelf. Daarnaast geef ik je creatieve opdrachten én persoonlijke opdrachten en levenslessen. Aan de hand van deze opdrachten ga jij jouw authenticiteit herontdekken, je intuïtie weer vinden en jouw eigen stijl vinden en leren gebruiken. Creatieve uiting door schilderen is puur een manier om die stijl naar de oppervlakte te halen en zichtbaar te maken.

 

Ik ga je inspireren en begeleiden in het herontdekken van jouw eigen stijl en hoe je deze op het doek tot uiting kan laten komen. We halen jouw vrouwelijke zelf naar boven en laten haar in schilderwerk verschijnen. Authenticiteit is een waardevol inzicht – onmiskenbaar belangrijk in de kunst, maar misschien nog van groter belang voor jou als persoon.

 

 

 

  • Vijf inspirerende dagen ontvang je een video met creatieve en persoonlijke opdrachten.
  • Je hoeft de video’s niet binnen vijf dagen te bekijken: ze zijn een maand beschikbaar. Je mag zelf bepalen wanneer je de video’s bekijkt en de opdrachten uitvoert.
  • Buiten de lijntjes kleuren wordt aangemoedigd.
  • Je krijgt in een hele maand toegang tot de videocontent.
  • Ik verwelkom je in een online, besloten groep met andere vrouwen die ook op ontdekkingsreis meegaan.
  • Samen het proces naar vrijheid beleven, samen delen en inspireren.
  • Je bent welkom bij een online Q&A voor al je vragen.
  • Geschikt voor zowel beginners als ervaren kunstenaars.

 

Proef de sfeer..

Voel je de energie al? Je bent meer dan welkom om aan te sluiten bij de vijfdaagse masterclass. Naast een prachtige korte reis, is de masterclass ook een goede kennismaking met mij en een voorproefje van mijn Academy, waar we nog meer de diepte in gaan.

 

Eerstvolgende: 2 augustus 2021

Je houdt één hele maand toegang tot de video’s, lessen en inspiratie in de online besloten community. Je hebt hiermee alle ruimte en tijd om de opdrachten in je eigen tempo en ritme te doen. 

Investering: €77,00 incl BTW 

Als ik voel dat de groep compleet is, dan sluit ik de deuren/inschrijvingen. Only for women

Bekijk hier de Materialenlijst

 

Zij gingen je voor…

Yvon, ik voel me erg dankbaar dat ik je inspirerende en fijne Masterclass mocht bijwonen. Ik herinner me weer dat vertrouwen op mijn intuïtie en het loslaten van perfectie me blij maakt. Dan ontstaat mooie en authentieke kunst als ‘vanzelf’.. Vertrouwen… Heerlijk om dit weer te voelen, dank je wel! Ik wens je mooi

Renee B

Volgde de masterclass

“Echt een kers op de taart om te doen en het heeft mij het gevoel gegeven opnieuw geboren te zijn, echt bevrijdend , zoveel ontwikkeling in intuïtief portret schilderen, intuïtie en levensstijl. Heerlijk hoe Yvon op een inzichtelijke manier je leert zelf je stappen te zetten, niets moet je mag gewoon zijn”

Wendy O

Volgde de masterclass

“Yvon inspireerd mij ontzettend met haar schilderkunst, persoonlijke ontwikkeling en coaching. Toen kwam de 5 daagse masterclass voorbij en ik heb me gelijk aangemeld. Wat een cadeau was het om hieraan mee te doen. Oa geleerd om de perfectie wat ik graag wilde met portretschilderen, meer los te laten want juist de imperfectie hierin is prachtig. En wat een mooie werken werden er gemaakt door de anderen, echt. Dank je wel Yvon”

Jacqueline v O

Volgde de masterclass

Bedankt dat je laat zien wie jij bent, hoe het voor jou werkt en dat jij zo gul bent in het delen van jouw kennis en inzichten. Een ieder mag er mee doen wat hij/zij wil. Voor mij werkt het. Een schop onder mijn kont, hahaha! Ik moet echt meer gaan oefenen en blijven oefenen. Dan zal ik over mijn onzekerheden stappen. Meer zelfvertrouwen in mijn creativiteit ontwikkelen. Ik kan nu weer vooruit. Lekker bezig zijn en mooie dingen maken. Dank je wel, mooie vrouw!

Carla J

Volgde de masterclass

Zo leuk om deze 5 dagen te volgen! Fantastisch om mee wakker te worden en in een creatiemood te stappen. Superdank voor je inspiratie en visuele weergave lieve Yvon! Het heeft weer e.e.a. in beweging gebracht! Vandaag weer aan de slag….een virtuele knuffel voor jou

Yvo V

Volgde de masterclass

 

Hallo Yvon, hoewel ik al heel lang schilder heb jij mij weer nieuwe inzichten gegeven, vooral in het vrije schilderen! Ik heb echt inspiratie opgedaan om weer te gaan experimenteren en dingen meer organisch te laten gaan, dankjewel daarvoor en wellicht tot ziens bij een vervolg!

Alice T V

Volgde de masterclass

Lieve Yvon ontzettend bedankt voor deze inspirerende cursus. Je kwam zo op t goede mooie moment voor mij, voorbij .. een feest van herkenning, maar ook een enorme uitdaging, een bron van inspiratie, levenskunst en levenslust wat een mooie 5 daagde ervaring. Ontzettend bedankt !!!!

Irene I

Volgde de masterclass

Hi Yvon, wat een prachtige, leerzame en mooie masterclass heb je gegeven 💕. De persoonlijke opdrachten en de schilder opdrachten hebben me stof tot nadenken gegeven (en nog steeds :)) Je hebt me geinspireerd om goed bij mezelf te blijven en nog meer mezelf te worden! Werk aan de winkel dus, haha. Thanks <3 Lieve groetjes Astrid

Astrid S

Volgde de masterclass

Ik geloof dat ik nog nooit zo’n stortvloed aan inspiratie heb gehad, weer helemaal in de flow.. Dat was een tijdje geleden wel anders… Niet dat ik helemaal geen inspiratie had maar het ging echt moeizaam 🙁 nogmaals bedankt Yvon en iedereen die hier was /is voor alle creativiteit

Simone P

Volgde de masterclass

Als je een beetje vast zit in je oude gewoontes, als je het gevoel hebt niet vooruit te komen, als je de inspiratie mist, als je niet zo lekker in je vel zit omdat je twijfelt aan jezelf, aan wie je bent, aan wat je wilt. Als je de bezieling een beetje mist, als je een beetje in slaap bent geraakt, als je een beetje ‘pijntje-hier-pijntje-daar-maar-onverklaarbaar voelt’, als je gewoon heel simple, wat anders wilt, maar nog niet precies weet wát…… ik raad het je aan. Probeer eens een cursus van Yvon van Bergen. Yvon heeft een bijzondere manier van benadering. Authentiek is ze zeker. Ben je dat niet gewend? Geef je toch over. Het voelt goed. Ze toont respect voor een ieders eigen manier van werken, voor een ieders eigen proces. Ze is gul, ze heeft vakkennis, levenservaring en is bereidt om veel te delen. En als jij loslaat, buiten die lijntjes durft te gaan, moet je eens kijken wat voor iets moois zal ontstaan. Ik heb het ook gedaan, en het was precies wat ik nodig had.

Esmeralda S

Volgde de masterclass

Nog nooit een portret gemaakt, nog nooit met houtskool gewerkt of iets intuïtief geschilderd maar wat ben ik blij dat ik deze 5 daagse masterclass heb gedaan! Mijn werkjes zijn geen topcreaties maar … voel me als Picasso, het mengen van kleuren is leuk om te doen maar maak nog niet de mooiste maar … voel me als Chagall. Wat is het mooi om door Yvon en haar lessen iets in jezelf naar boven te halen waarvan je niet wist dat je het in je had. OBRIGADA! Wil.

Wil P

Volgde de masterclass

Ik heb wat teken/schilderslessen gehad, maar ik verkrampte helemaal als ik een kwast in mijn handen had. Stel je voor, je zet een streep en hij is niet goed…. dus die streep kwam er gewoon niet. Nu zag ik de 5-daagse Masterclass Intuïtief Portret Schilderen voorbij komen, waarbij geen goed of fout bestaat! Alles mag en niets moet! Hoe geweldig is dát. Ik heb me aangemeld en heb ontzettend genoten, zelfs van het kwasten! Het loslaten, laat maar komen wat er komt, op het begin en soms nóg best moeilijk, maar uiteindelijk heerlijk!
Yvon inspireert mensen op een rustige en begrijpende manier. Ik zie na de cursus van slechts 5 dagen overal gezichten, ‘s nachts, in de wolken, in een boomstam of in de kruin, op de muur, overal! Ik ga hier lekker verder mee stoeien. Yvon ontzettend bedankt voor deze heerlijke BEVRIJDING!

Conny B

Volgde de masterclass

Yvon is een zeer inspirerende en spirituele vrouw! Een vakvrouw pur sang!
Waar ik stilletjes op hoopte, heeft zij bij mij wakker gemaakt!
Mijn authenticiteit en mijn onbevangenheid is wakker geschud om echt te gaan schilderen! Grote dankbaarheid!“

Carla D

Volgde de masterclass

Yvon leerde mij juist op zoek te gaan naar de imperfectie en daardoor kan ik gelaagdheid creëren in mijn schilderijen. Door haar rustige manier van lesgeven en de verdieping in de lessen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling is zij een hele fijne persoon om les van te hebben. Wanneer je bij Yvon in de leer bent, zul je ontdekken wat je innerlijke kunstenaar je zal vertellen, je eigen intuïtie. Het brengt je dus veel meer dan alleen een mooi werk, het brengt je veel dichter bij jezelf. Ik ben haar daar heel dankbaar voor!

Kim de V

Volgde de masterclass