Vijfdaagse Masterclass

Intuïtief Portretschilderen.

Ontdek jouw unieke vorm van zelfexpressie en ontwaak je authenticiteit, door middel van intuïtief portretschilderen.

In vijf dagen neem ik je mee mijn creatieve wereld in. In deze Masterclass keren we terug naar onze zelf. Vanaf ‘Le début’ gaan we ontdekken wie er in ons zit. We laten de perfectie in het hoofd en dalen af naar ons hart en onze buik, waar eigenzinnigheid ontstaat. We gaan spelen, improviseren en genieten vanuit ons innerlijke kind. We gaan haar weer omarmen en laten stralen.

Lees hieronder meer….

Wat staat je te wachten?

Je krijgt van mij verschillende tools tijdens deze Masterclass, die je kunt inzetten in jouw ontdekkingsreis naar je intuïtieve zelf. Door te oefenen aan de hand van verschillende opdrachten ga je jouw eigen stijl vinden en leren gebruiken. Het schilderen vormt in deze Masterclass een pure manier om jouw authenticiteit naar de oppervlakte te halen en zichtbaar te maken.

Ik zal je inspireren en ondersteunen om jouw eigen stijl te vinden en deze op het doek tot uiting te laten komen. We halen jouw vrouwelijke zelf naar boven en laten haar in schilderwerk verschijnen. Authenticiteit is een waardevol inzicht. Het is onmiskenbaar belangrijk in de kunst, maar misschien nog wel van groter belang voor jou als persoon. Over deze autheticiteit en meer ga ik je mijn ervaringen vertellen. 

  • Vijf inspirerende dagen ontvang je een video met creatieve opdrachten; 
  • Jij bepaalt zelf wanneer je de video’s bekijkt en de opdrachten uitvoert;
  • Je ontvangt in totaal één maand toegang tot de Masterclass;
  • Je komt in een online, besloten groep met andere vrouwen die ook op ontdekkingsreis meegaan;
  • Je bent welkom bij een online Q&A waar je je vragen en proces kunt delen;
  • Geschikt voor zowel beginners als ervaren kunstenaars;
  • Na de Masterclass krijg je van mij een persoonlijke boodschap of inzicht cadeau om je te helpen in je vervolgstappen.

Proef de sfeer..

Voel je dat je klaar bent om jouw vrouwelijkheid en uniekheid te ontdekken? Voel je de energie al?

Voel je welkom in deze creatieve wereld van echtheid..

De Masterclass is een laagdrempelige en waardevolle kennismaking met mij en ook met mijn ‘La Vie en Rose’ traject. In dat traject gaan we samen op een complete reis door de innerlijke, uiterlijke en schilderkunst. Je ontdekt daarin niet alleen je eigen stijl, maar leert deze ook gebruiken en laten zien, verder dan alleen op het schilderdoek.

Eerstvolgende: 1 november 2020

Je houdt de hele maand november toegang tot de video’s, lessen en inspiratie in de online besloten community. Je hebt hiermee alle ruimte en tijd om de opdrachten in je eigen tempo en ritme te doen. 

Investering: €77,00 incl BTW 

Als ik voel dat de groep compleet is, dan sluit ik de deuren/inschrijvingen. Only for women

Bekjik hier de Materialenlijst 

Zij gingen je voor..

“Echt een kers op de taart om te doen en het heeft mij het gevoel gegeven opnieuw geboren te zijn, echt bevrijdend , zoveel ontwikkeling in intuïtief portret schilderen, intuïtie en levensstijl. Heerlijk hoe Yvon op een inzichtelijke manier je leert zelf je stappen te zetten, niets moet je mag gewoon zijn”

Wendy O

Volgde de masterclass

“Yvon inspireerd mij ontzettend met haar schilderkunst, persoonlijke ontwikkeling en coaching. Toen kwam de 5 daagse masterclass voorbij en ik heb me gelijk aangemeld. Wat een cadeau was het om hieraan mee te doen. Oa geleerd om de perfectie wat ik graag wilde met portretschilderen, meer los te laten want juist de imperfectie hierin is prachtig. En wat een mooie werken werden er gemaakt door de anderen, echt. Dank je wel Yvon”

Jacqueline v O

Volgde de masterclass

Bedankt dat je laat zien wie jij bent, hoe het voor jou werkt en dat jij zo gul bent in het delen van jouw kennis en inzichten. Een ieder mag er mee doen wat hij/zij wil. Voor mij werkt het. Een schop onder mijn kont, hahaha! Ik moet echt meer gaan oefenen en blijven oefenen. Dan zal ik over mijn onzekerheden stappen. Meer zelfvertrouwen in mijn creativiteit ontwikkelen. Ik kan nu weer vooruit. Lekker bezig zijn en mooie dingen maken. Dank je wel, mooie vrouw!

Carla J

Volgde de masterclass

Zo leuk om deze 5 dagen te volgen! Fantastisch om mee wakker te worden en in een creatiemood te stappen. Superdank voor je inspiratie en visuele weergave lieve Yvon! Het heeft weer e.e.a. in beweging gebracht! Vandaag weer aan de slag….een virtuele knuffel voor jou 

Yvo V

Volgde de masterclass

Ik vond het super fijn! Wat een eyeopener en een persoonlijk vervolg voor de toekomst! Dit had ik net nodig! Je filmpjes kijk ik de komende week nog wel een aantal keer! Bedankt lieve Yvon van Bergen

Ester L

Volgde de masterclass

Lieve Yvon ontzettend bedankt voor deze inspirerende cursus. Je kwam zo op t goede mooie moment voor mij, voorbij .. een feest van herkenning, maar ook een enorme uitdaging, een bron van inspiratie, levenskunst en levenslust wat een mooie 5 daagde ervaring. Ontzettend bedankt !!!! 

Irene I

Volgde de masterclass

Hi Yvon, wat een prachtige, leerzame en mooie masterclass heb je gegeven 💕. De persoonlijke opdrachten en de schilder opdrachten hebben me stof tot nadenken gegeven (en nog steeds :)) Je hebt me geinspireerd om goed bij mezelf te blijven en nog meer mezelf te worden! Werk aan de winkel dus, haha. Thanks <3 Lieve groetjes Astrid

Astrid S

Volgde de masterclass

Ik geloof dat ik nog nooit zo’n stortvloed aan inspiratie heb gehad, weer helemaal in de flow.. Dat was een tijdje geleden wel anders… Niet dat ik helemaal geen inspiratie had maar het ging echt moeizaam 🙁 nogmaals bedankt Yvon en iedereen die hier was /is voor alle creativiteit 

Simone P

Volgde de masterclass

Als je een beetje vast zit in je oude gewoontes, als je het gevoel hebt niet vooruit te komen, als je de inspiratie mist, als je niet zo lekker in je vel zit omdat je twijfelt aan jezelf, aan wie je bent, aan wat je wilt. Als je de bezieling een beetje mist, als je een beetje in slaap bent geraakt, als je een beetje ‘pijntje-hier-pijntje-daar-maar-onverklaarbaar voelt’, als je gewoon heel simple, wat anders wilt, maar nog niet precies weet wát…… ik raad het je aan. Probeer eens een cursus van Yvon van Bergen. Yvon heeft een bijzondere manier van benadering. Authentiek is ze zeker. Ben je dat niet gewend? Geef je toch over. Het voelt goed. Ze toont respect voor een ieders eigen manier van werken, voor een ieders eigen proces. Ze is gul, ze heeft vakkennis, levenservaring en is bereidt om veel te delen. En als jij loslaat, buiten die lijntjes durft te gaan, moet je eens kijken wat voor iets moois zal ontstaan. Ik heb het ook gedaan, en het was precies wat ik nodig had.

Esmeralda S

Volgde de masterclass

Nog nooit een portret gemaakt, nog nooit met houtskool gewerkt of iets intuïtief geschilderd maar wat ben ik blij dat ik deze 5 daagse masterclass heb gedaan! Mijn werkjes zijn geen topcreaties maar … voel me als Picasso, het mengen van kleuren is leuk om te doen maar maak nog niet de mooiste maar … voel me als Chagall. Wat is het mooi om door Yvon en haar lessen iets in jezelf naar boven te halen waarvan je niet wist dat je het in je had. OBRIGADA! Wil.

Wil P

Volgde de masterclass

Ik heb wat teken/schilderslessen gehad, maar ik verkrampte helemaal als ik een kwast in mijn handen had. Stel je voor, je zet een streep en hij is niet goed…. dus die streep kwam er gewoon niet. Nu zag ik de 5-daagse Masterclass Intuïtief Portret Schilderen voorbij komen, waarbij geen goed of fout bestaat! Alles mag en niets moet! Hoe geweldig is dát. Ik heb me aangemeld en heb ontzettend genoten, zelfs van het kwasten! Het loslaten, laat maar komen wat er komt, op het begin en soms nóg best moeilijk, maar uiteindelijk heerlijk!
Yvon inspireert mensen op een rustige en begrijpende manier. Ik zie na de cursus van slechts 5 dagen overal gezichten, ‘s nachts, in de wolken, in een boomstam of in de kruin, op de muur, overal! Ik ga hier lekker verder mee stoeien. Yvon ontzettend bedankt voor deze heerlijke BEVRIJDING!

Conny B

Volgde de masterclass

Yvon is een zeer inspirerende en spirituele vrouw! Een vakvrouw pur sang!
Waar ik stilletjes op hoopte, heeft zij bij mij wakker gemaakt!
Mijn authenticiteit en mijn onbevangenheid is wakker geschud om echt te gaan schilderen! Grote dankbaarheid!“

Carla D

Volgde de masterclass

Yvon leerde mij juist op zoek te gaan naar de imperfectie en daardoor kan ik gelaagdheid creëren in mijn schilderijen. Door haar rustige manier van lesgeven en de verdieping in de lessen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling is zij een hele fijne persoon om les van te hebben. Wanneer je bij Yvon in de leer bent, zul je ontdekken wat je innerlijke kunstenaar je zal vertellen, je eigen intuïtie. Het brengt je dus veel meer dan alleen een mooi werk, het brengt je veel dichter bij jezelf. Ik ben haar daar heel dankbaar voor!

Kim de V

Volgde de masterclass