MasterClass

5 daagse-
INTUÏTIEF PORTRET SCHILDEREN

Ontdek jouw unieke vorm van zelfexpressie en ontwaak je authenticiteit, door middel van intuïtief portretschilderen.

 

 

Wat staat JE te WACHTEN?

 

In vijf dagen neem ik je mee mijn creatieve wereld in. In deze Masterclass keren we terug naar onze zelf. Vanaf ‘Le début’ gaan we ontdekken wie er in ons zit. We laten de perfectie in het hoofd en dalen af naar ons hart en onze buik, waar eigenzinnigheid ontstaat. We gaan spelen, improviseren en genieten vanuit ons innerlijke kind. We gaan haar weer omarmen en laten stralen.

Je krijgt van mij verschillende tools tijdens deze Masterclass, die je kunt inzetten in jouw ontdekkingsreis naar je intuïtieve zelf. Door te oefenen aan de hand van verschillende opdrachten ga je jouw eigen stijl vinden en leren gebruiken. Het schilderen vormt in deze Masterclass een pure manier om jouw authenticiteit naar de oppervlakte te halen en zichtbaar te maken.

Ik zal je inspireren en ondersteunen om jouw eigen stijl te vinden en deze op het doek tot uiting te laten komen. We halen jouw vrouwelijke zelf naar boven en laten haar in schilderwerk verschijnen. Authenticiteit is een waardevol inzicht. Het is een onmiskenbaar belangrijk in de kunst, maar misschien nog wel van groter belang voor jou als persoon.

 

De Masterclass:

  • Vijf aaneengesloten dagen;
  • Iedere ochtend een video met een creatieve opdracht;
  • Je bepaalt zelf wanneer je de opdrachten doet;
  • 14 Dagen toegang tot de Masterclass;
  • Online, besloten groep met andere vrouwen op ontdekkingsreis;
  • Geschikt voor zowel beginners als ervaren kunstenaars;
  • Na de Masterclass krijg je van mij een persoonlijke boodschap of inzicht cadeau om je te helpen in je vervolgstappen.

Voel je dat je klaar bent om jouw vrouwelijkheid en uniekheid te ontdekken? Voel je de energie al?

Voel je welkom in deze creatieve wereld van echtheid..

 

De Masterclass is een laagdrempelige en waardevolle kennismaking met mij en ook met mijn ‘La Vie en Rose’ traject. In dat traject gaan we samen op een complete reis door de innerlijke, uiterlijke en schilderkunst. Je ontdekt daarin niet alleen je eigen stijl, maar leert deze ook gebruiken en laten zien, verder dan alleen op het schilderdoek.

 

Start:  om de 2 maanden start een nieuwe Masterclass!

Eerstvolgende: 1 september 2020

Prijs: €77,00

Als ik voel dat de groep compleet is, dan sluit ik de deuren / inschrijvingen.

 

 

Zij gingen je voor…..

Esmeralda S

En als jij loslaat, buiten die lijntjes durft te gaan, moet je eens kijken wat voor iets moois zal ontstaan.”

Als je een beetje vast zit in je oude gewoontes, als je het gevoel hebt niet vooruit te komen, als je de inspiratie mist, als je niet zo lekker in je vel zit omdat je twijfelt aan jezelf, aan wie je bent, aan wat je wilt. Als je de bezieling een beetje mist, als je een beetje in slaap bent geraakt, als je een beetje ‘pijntje-hier-pijntje-daar-maar-onverklaarbaar voelt’, als je gewoon heel simple, wat anders wilt, maar nog niet precies weet wát…… ik raad het je aan. Probeer eens een cursus van Yvon van Bergen. Yvon heeft een bijzondere manier van benadering. Authentiek is ze zeker. Ben je dat niet gewend? Geef je toch over. Het voelt goed. Ze toont respect voor een ieders eigen manier van werken, voor een ieders eigen proces. Ze is gul, ze heeft vakkennis, levenservaring en is bereidt om veel te delen. En als jij loslaat, buiten die lijntjes durft te gaan, moet je eens kijken wat voor iets moois zal ontstaan. Ik heb het ook gedaan, en het was precies wat ik nodig had.

“Echt een kers op de taart om te doen en het heeft mij het gevoel gegeven opnieuw geboren te zijn, echt bevrijdend , zoveel ontwikkeling in intuïtief portret schilderen, intuïtie en levensstijl. Heerlijk hoe Yvon op een inzichtelijke manier je leert zelf je stappen te zetten, niets moet je mag gewoon zijn”

 

Wendy O

 

“Echt bevrijdend, zoveel ontwikkeling in intuïtief portret schilderen, intuïtie en levensstijl”

Jacqueline v D

“Wat een cadeau was het om hieraan mee te doen”

“Yvon inspireerd mij ontzettend met haar schilderkunst, persoonlijke ontwikkeling en coaching. Toen kwam de 5 daagse masterclass voorbij en ik heb me gelijk aangemeld. Wat een cadeau was het om hieraan mee te doen. Oa geleerd om de perfectie wat ik graag wilde met portretschilderen, meer los te laten want juist de imperfectie hierin is prachtig. En wat een mooie werken werden er gemaakt door de anderen, echt. Dank je wel Yvon”

 

Nog nooit een portret gemaakt, nog nooit met houtskool gewerkt of iets intuïtief geschilderd maar wat ben ik blij dat ik deze 5 daagse masterclass heb gedaan! Mijn werkjes zijn geen topcreaties maar … voel me als Picasso, het mengen van kleuren is leuk om te doen maar maak nog niet de mooiste maar … voel me als Chagall. Wat is het mooi om door Yvon en haar lessen iets in jezelf naar boven te halen waarvan je niet wist dat je het in je had. OBRIGADA! Wil.

 

Wil P

 

“…voel me als Picasso, het mengen van kleuren is leuk om te doen maar maak nog niet de mooiste maar … voel me als Chagall”

Conny B

Alles mag en niets moet! Hoe geweldig is dát. Ik heb me aangemeld en heb ontzettend genoten, zelfs van het kwasten!

Ik heb wat teken/schilderslessen gehad, maar ik verkrampte helemaal als ik een kwast in mijn handen had. Stel je voor, je zet een streep en hij is niet goed…. dus die streep kwam er gewoon niet. Nu zag ik de 5-daagse Masterclass Intuïtief Portret Schilderen voorbij komen, waarbij geen goed of fout bestaat! Alles mag en niets moet! Hoe geweldig is dát. Ik heb me aangemeld en heb ontzettend genoten, zelfs van het kwasten! Het loslaten, laat maar komen wat er komt, op het begin en soms nóg best moeilijk, maar uiteindelijk heerlijk!
Yvon inspireert mensen op een rustige en begrijpende manier. Ik zie na de cursus van slechts 5 dagen overal gezichten, ‘s nachts, in de wolken, in een boomstam of in de kruin, op de muur, overal! Ik ga hier lekker verder mee stoeien. Yvon ontzettend bedankt voor deze heerlijke BEVRIJDING!

Weten wanneer de volgende Masterclass start?

Door je aan te melden, geef je mij de mogelijkheid om je te informeren zodra de volgende 5 daagse Masterclass start.