"Art of Creation"
Schilder Retraite in Spanje

26


Schilder Retraite.

Welkom bij “ART OF CREATION”, de ultieme schilderervaring in het weelderige Spanje! Deze retraite is ontworpen om je te helpen floreren in je expressie en je artistieke reis op een unieke en persoonlijke manier te verkennen. Gelegen in het adembenemende Javea, op slechts vijf minuten van het strand, biedt deze locatie je meteen dat heerlijke vakantiegevoel.

Ik nodig je uit om samen  te genieten van een creatieve reis, waarbij we onze creativiteit tot volle bloei laten komen en onze doelen bereiken.

 

"Laat de kleuren van je ziel dansen op het canvas van creatie. In Javea, waar de zee fluistert en de zon schildert, ontdek je de kunst van je innerlijke wereld en breng je die tot leven op doek."

Voor vrouwen : een unieke Kans

Speciaal voor vrouwen biedt deze retraite een unieke mogelijkheid om je creatieve passie te omarmen en te verkennen. Hier is wat je kunt verwachten tijdens deze inspirerende Schilder Retraite:

Verblijf
* Atelier en Casita: Voor solo-deelnemers is er de casita met een tweepersoonsbed, douche en toilet, en onbeperkt toegang tot het atelier.
* Casa de la Musa: Voor twee deelnemers beschik je over het hoofdhuis en zijn er twee aparte slaapkamers  beschikbaar. 
Faciliteiten:
* Flexibele Pakketten: Naast de schildersessies zijn er diverse verblijfsopties beschikbaar. Je kunt kiezen voor een volledig verzorgd verblijf of enkel ontbijt. Van een all-inclusive ervaring tot halve dagen in het atelier, zodat je de rest van de dag kunt genieten van je vakantie. Alles is mogelijk om je verblijf aan te passen aan jouw wensen en behoeften.
* Creatieve Workshops: Gedurende de retraite bied ik op maat gemaakte workshops aan, gericht op het ontwikkelen van zowel je intuïtieve als technische vaardigheden. Ons doel is kunst te creëren die zowel diepgaand als commercieel potentieel heeft.
* Persoonlijke Begeleiding: Deze retraite biedt een intieme setting voor 1 tot 2 personen, wat zorgt voor persoonlijke begeleiding en samenwerking. Ontwikkel en versterk jouw artistieke stem en werk aan kunstwerken die betekenisvol en commercieel succesvol kunnen zijn.
Ontspanning en Inspiratie
* Strand: Op slechts vijf minuten fietsen of een ontspannen wandeling van dertig minuten.
* Zwembad: Maak gebruik van onze Casa met zwembad om te ontspannen en te genieten van de prachtige bosrijke omgeving.
* Cultuur: Ontdek alles wat Javea en omgeving te bieden hebben. Bekijk mijn inspiratiepagina over Spanje voor meer informatie.
* Vakantiegevoel: Geniet van het heerlijke vakantiegevoel terwijl je je creatieve identiteit verder ontwikkelt.

 

"De Beleving"

Dit is jouw kans om je artistieke dromen te verwezenlijken te midden van het prachtige Jávea, waar de zomer, de zon en de zee gratis inbegrepen zijn.

Prijzen en Beschikbaarheid

Voorbeeld 2 personen:
5 overnachtingen , 4 cursusdagen. 
Investering: €2000 per persoon  

Inclusief:

* Vier schildersessies van drie uur
* Ontbijt en lunch
* Gebruik van de gehele Casa, het atelier en zwembadfaciliteiten
* Twee elektrische fietsen.

Beschikbaarheid: Data in overleg.

Grijp deze unieke kans om je artistieke dromen te verwezenlijken in het prachtige Jávea. Laat Spanje, de zon en zee je inspireren terwijl je je creatieve passie omarmt en tot volle bloei laat komen

"Treuzel niet aan de rand van creatieve verkenning, duik diep in de zee van expressie. Laat jouw kunst een verhaal vertellen, met elke penseelstreek en kleurenpalet. In het prachtige Javea omarmen we samen de magie van creatie, terwijl jouw innerlijke kunstenaar ontwaakt en bloeit. Voel de kunst van het leven, en kom schilderend tot leven."

Huur mijn CASA de la musa én OF mijn estudio....

Nieuws.
Vanaf nu binnen mijn netwerk, bied ik nu de mogelijkheid om  Casa de la Musa en/ of Atelier te huren. Of je nu vakantie wilt vieren, een rustige plek zoekt om te creëren, een artistieke retraite wilt organiseren, of gewoon een inspirerende omgeving nodig hebt voor je volgende project, mijn Casa en Atelier bieden de perfecte ruimte en slaapgelegenheid voor maximaal 4 personen.

Als we elkaar nog niet persoonlijk hebben ontmoet en alleen via sociale media kennen, zou ik graag eerst een kennismakingsgesprek voeren.

Ons huis, Casa de la Musa, is geen standaard huurhuis. Het bevat persoonlijke spullen met verhalen, wat het een bijzondere en persoonlijke sfeer geeft. Het wordt niet openbaar verhuurd.  Ik heb een speciale pagina gemaakt waar je Casa de la Musa kunt bekijken. Om de sfeer goed te proeven, raad ik aan de pagina op je PC te bekijken vanwege de carrousel-opmaak van de foto’s.

Voel je dat Casa de la Musa het perfecte plekje voor jou is aan de prachtige Costa Blanca? Laat me dan weten welke periode jouw voorkeur heeft. We bieden een verblijf van minimaal 7 nachten, zodat je optimaal kunt genieten van alles wat deze unieke locatie te bieden heeft.

Stuur me gerust een mail om te informeren naar de beschikbaarheid.

"Viva la Vida"

Mijn Hart ligt in Spanje en dat deel ik graag met jou…Mon Journal

Mijn blog

Volg mijn artistieke en persoonlijke pad en ontvang af en toe een dosis inspiratie per e-mail.

Atelier sale

Atelier sale
Zondag 18 juni

Kom gezellig langs en shop Yvon’s Art Faces op canvas, linnen, papier, hout en keramiek.

Locatie: Heijenseweg 61, 6591 HB, Gennep