"Art of Creation"
Schilder Retraite in Spanje

Ontwerp zonder titel - 2024-01-07T090021.809


Schilder Retraite.

“ART OF CREATION: Ontdek en Omarm Jouw Artistieke Passie”

Als je graag de grondbeginselen wilt leren van het vol vertrouwen creëren van grote authentieke schilderijen in een ondersteunende omgeving, dan is deze retraite iets voor jou: “ART OF CREATION”.

Welkom bij de ultieme schilderervaring, gelegen in het weelderige Spanje! Ik nodig je uit om samen met mij te genieten van een individuele creatieve reis, waarbij we onze creativiteit tot volle bloei laten komen en onze doelen bereiken, gevoed door de energie van dit prachtige land.

 

"Laat de kleuren van je ziel dansen op het canvas van creatie. In Javea, waar de zee fluistert en de zon schildert, ontdek je de kunst van je innerlijke wereld en breng je die tot leven op doek."

Wat kun je verwachten...

Deze retraite is ontworpen om je te helpen floreren in jouw expressie en je artistieke reis op een geheel eigen en unieke manier te verkennen. Het vindt allemaal plaats te midden van het adembenemende Javea, op slechts vijf minuten van het strand, waar je direct dat heerlijke vakantiegevoel zult ervaren.

Speciaal voor jou als vrouw biedt deze retraite een unieke kans om je creatieve passie te omarmen en te verkennen.

Hier is wat je kunt verwachten tijdens deze inspirerende retraite:

Duur: Geniet van vijf overnachtingen, met aankomst op zondag en vertrek op vrijdag.

Atelier en Studio: Je hebt onbeperkt toegang tot mijn Atelier, met een aangrenzende Studio, inclusief een tweepersoonsbed, douche en toilet voor jouw ultieme comfort.

All-inclusive: Alles is voor je geregeld, inclusief alle maaltijden, drankjes, transfers en zelfs het gebruik van elektrische fietsen om de prachtige omgeving te verkennen.

Mentoruren: 20 mentoruren in Atelier, aangepast aan jouw behoeften en doelen.

Creatieve Workshops: Gedurende de retraite bied ik diverse workshops op maat aan, gericht op het ontwikkelen van zowel je intuïtieve als technische vaardigheden in kunst. Ons doel is om kunst te creëren met zowel diepgang als commercieel potentieel.

De beleving...

Deze retraite biedt een intieme setting voor persoonlijke begeleiding, samenwerking om jouw artistieke stem (verder) te ontwikkelen en te versterken, en het streven naar kunstwerken die betekenisvol en commercieel succesvol kunnen zijn.

Je kunt voldoende ontspannen en genieten van het heerlijke vakantiegevoel, met gezamenlijke lunches of diners in Spaanse restaurants, afhankelijk van je wensen. 

Ook zijn er doelgerichte workshops om je creatieve identiteit verder te ontwikkelen, terwijl je wordt aangemoedigd om je innerlijke kunstenaar te omarmen en jouw artistieke reis te verkennen.

Inclusief sfeervolle foto’s van jouw avontuur en creatieve processen, die waardevol kunnen zijn voor toekomstige referenties en promotiemateriaal op jouw website. Het strand ligt op slechts vijf minuten fietsen of een ontspannen wandeling van dertig minuten. Bovendien kun je ook gebruik maken van onze Casa met zwembad om te ontspannen en te genieten van de prachtige omgeving.

Dit is jouw kans om je artistieke dromen te verwezenlijken te midden van het prachtige Javea, waar de zomer, de zon en de zee gratis inbegrepen zijn.

Ik ben bereid om mijn aanbod voor jou aan te passen en op maat te maken. Misschien vind je het leuk om een extra gast (partner) mee te nemen, ook dat is mogelijk.

Investering All in: €5000,-
Data voor beschikbaarheid in overleg.

"Treuzel niet aan de rand van creatieve verkenning, duik diep in de zee van expressie. Laat jouw kunst een verhaal vertellen, met elke penseelstreek en kleurenpalet. In het prachtige Javea omarmen we samen de magie van creatie, terwijl jouw innerlijke kunstenaar ontwaakt en bloeit. Voel de kunst van het leven, en kom schilderend tot leven."

Huur mijn CASA én OF mijn AtELIER....

Als onderdeel van mijn voortdurende toewijding aan het ondersteunen van creativiteit en samenwerking binnen mijn netwerk, bied ik nu de mogelijkheid om mijn prachtige Casa en/of mijn inspirerende Atelier te huren.

Of je nu vakantie wilt vieren of op zoek bent naar een rustige plek om te creëren, een artistieke retraite met je team wilt organiseren, of gewoon een inspirerende omgeving nodig hebt om je volgende project tot leven te brengen, mijn Casa en Atelier bieden de perfecte ruimte en heeft slaapruimte voor maximaal 6 personen. 

Vraag gerust naar de mogelijkheden en beschikbaarheid. Ik kijk ernaar uit om samen met jullie prachtige creatieve avonturen te beleven.

Mon Journal

Mijn blog

Volg mijn artistieke en persoonlijke pad en ontvang af en toe een dosis inspiratie per e-mail.

Atelier sale

Atelier sale
Zondag 18 juni

Kom gezellig langs en shop Yvon’s Art Faces op canvas, linnen, papier, hout en keramiek.

Locatie: Heijenseweg 61, 6591 HB, Gennep